AE86 Restoration (Greek)
|
12-11-2009, 02:06 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
Παίδες χαιρετώ,
Μετά από πολύ καιρό απουσίας επανέρχομαι και θα ήθελα την γνώμη σας. Τον τελευταίο μήνα διέλυσα το αμάξι για ανακατασκευή και βάψιμο. Ο Φαναρτζής παρά την πολύ καλή δουλεία του, επέμενε να μην βγάλει τα πισσόχαρτα του χώρου επιβατών λέγοντας μου ότι το αμάξι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι δεν πρέπει να βγουν, αφού δεν θα ξαναπετύχει εργοστασιακή εφαρμογή, με πιθανό αποτέλεσμα να μείνουν μικροκενά και να βάλει υγρασία. Έχει κανείς άποψη επί του θέματος και αν τα βγάλω, μπορώ να ξαναβρώ? Που? Πως? Κόστος? Ομολογώ ότι προσπάθησα να τα σπάσω σε κάποια σημεία ενδεικτικά για να δω τι παίζει και όντως δεν υπάρχουν ίχνη σκουριάς. Δεύτερη ερώτηση: ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιον που να επισκευάζει ταμπλό? ¨Έχει μια ραγάδα και τώρα που το έβγαλα είναι ευκαιρία να φτιάξω. (όχι με δέρμα, επισκευή θα ήθελα να γίνει, ξέρω ότι στο εξωτερικό τα ανακατασκευάζουν Ευχαριστώ Κώστας |
|||
12-11-2009, 05:01 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
τα πισοχαρτα δεν θα ξαναμπουν οπως τα εβαλε καποτε ο κατασκευαστης.....
με τιποτα..... οποτε η γνωμη μου ειναι να μην τα βγαλεις απο τη στιγμη που θα εχεις μεσα μοκετες κτλ....(και δεν θα ειναι μονο ενα μπακετ τα ταμπλο εχω ρωτησει κι εγω ταπετσερη για το αν φτιαχνεται γιατι εχει φουσκωσει και εμενα σε ενα σημειο και μου εχει πει οτι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην γινει κατι παραπανω βαζοντας του βαζελινη και μην αφηνοντας το στον ηλιο..... Δηλαδη μου ειπε δεν φτιαχνεται.....για αυτο πρεπει να φροντισεις να μην χαλασει...... |
|||
12-14-2009, 09:12 AM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
Σχετικά με τα πισσόχαρτα και θέματα υγρασίας διάβασε το εξής:
http://www.aeu86.org/viewtopic/project-d.../start=100 Πάντως υπάρχουν υλικά στο εμπόριο καλύτερα από τα πισσόχαρτα της αντιπροσωπίας σε ποιότητα (πχ dynapad), και αν ασχοληθεί κάποιος να τα τοποθετήσει με μεράκι και να καλύψει τις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Ταμπλό μπορείς να φτιάξεις από σύνθετα υλικά... :wink: SFD |
|||
12-14-2009, 11:02 AM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
και εγω λεω να τα βγαλης τα πισωφυλλα γιατι δεν ξερεις τη εχει απο κατω και το δικο μου φενοταν καθαρο αλλα μολις τα εβγαλα ειχε τραβηξη υγρασια απο κατω και καταλαβενεται εγω παντος δεν θα τα ξαναεβαζα , τωρα στο θεμα να ξαναμπουν αν εχεις υπομονη μπωρουν να μπουν οπως το εργωστασιο τα τοποθετης και με ενα μπιστολακι θερμου αερα το ζεστενης και καθεται παντου .το ταμπλο σου μπωρεις να το πας σε ενα που φτιαχνει προφυλακτιρες πλαστικα να σου γενισει την ρογμη και μετα να το βαψης ολο και θα φενεται σαν καινουργιο
|
|||
12-14-2009, 01:23 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
για το ταμπλώ έχω δει κάπου νομίζω στο αυστραλιανό e-bay να πουλάνε καλύμματα υφασμάτινα ...
AE86 FANATIC!!! |
|||
12-14-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
Παιδιά ευχαριστώ πολύ, δεν είμαι σίγουρος ακόμη τι θα κάνω, αλλά λέω να τα βγαλώ και ότι γίνει. ¨Οσο για το ταμπλό, το μόνο που βρήκα, είναι επένδυση με δέρμα στα 100ευρω, αν και θα έχει ραφές και δεν μου αρέσει η ιδέα. Στο εξωτερικό υπάρχει δυνατότητα ανακατασκευής σε πρέσσα θερμού αέρα με βυνήλιο, αλλά εδώ υποθέτω ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
|
|||
12-14-2009, 05:56 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
Νομιζω ότι η ιδέα του Κώστα να το πας εκεί που φτιάχνουνε προφυλακτήρες είναι εφαρμόσιμη και ίσως σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και χωρίς ραφές....Ρώτα κάποιον που κάνει αυτήν την δουλειά μπορεί να του έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση...
Καλή συνέχεια στην ανακατασκευή... Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
12-14-2009, 06:57 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek) | |||
12-14-2009, 07:12 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek) | |||
12-15-2009, 05:30 PM
|
|||
|
|||
AE86 Restoration (Greek)
http://www.justdashes.com/Index.htm
δείτε το video. Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δε παίζει εδω. Κάπου αλλού είχα δει κάτι παρόμοιο αλλά χώρις την πρέσσα, το έκαναν με το χέρι με αντίστοιχα καλό αποτέλεσμα. Μάλλον θα ακολούθησω τη συμβουλή του Κώστα και θα ρωτήσω σε επισκευές πλαστικών. Όσο για τα πισσόχαρτα.. θα το δοκιμάσω ... ευχαριστώ πολύ παιδιά |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 425,548 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 97,386 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,014 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 805,778 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,836 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)