Den katalavainei...
|
02-02-2007, 03:53 PM
|
|||
|
|||
Den katalavainei...
Όπως λέει κα ο τίτλος, ντεν καταλαβαίνει.
Πάμε λίγο... Λέυ πήρες παλι την ΑΕ σου πίσω? Ευριπίδη αγόρασες και δεύτερη? Για εξηγήστε λίγο βρε παιδιά Επίσης Λέυ καλή η ιδέα σου να χωρίζεις τα τόπικ αλλά μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο μπέρδεμα έτσι ρε φίλε. Εγώ που είχα καιρό να μπώ έχασα λίγο (τι λίγο...) τη μπάλα |
|||
02-02-2007, 04:11 PM
|
|||
|
|||
Den katalavainei...
Πάμε ένα-ένα. Η ιδέα για τα χωριστά τόπικ όταν πρόκειται για κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δεν είναι δική μου. Έτσι λειτουργούν όλα τα fora. Δες για παράδειγμα το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό forum στην Ελλάδα, των 4 Τροχών. Κοντεύει τα 1.000.000 posts κατανεμημένα σε 13 υποενότητες και δεκάδες χιλιάδες τόπικ. Φαντάζεσαι να ήταν όλο αυτό ένα - δυο πόστ? Ποιό είναι το περισσότερο μπέρδεμα;
Θα μου πείς: "εδώ είμαστε 10, άντε 15 άτομα το πολύ, γιατί να μπαίνουμε στη διαδικασία σε ποιό τόπικ πάει το κάθε πόστ"? Σκέψου να τα βάζαμε όλα σε ένα τόπικ όπως κάναμε μέχρι τώρα. Σε 3-4 μήνες θέλω εγώ να βρώ τη φωτογραφία με τις ζάντες σου. Ή την κουβέντα που είχαμε για τον ένα ή τον άλλο μηχανικό. Σε ποιά σελίδα ήτανε? Θα κάτσεις να τις φορτώσεις μια-μια για να το βρείς? Δεν είναι πιο εύκολο να δείς στο θέμα "Μηχανικός: Μαλακόπουλος" και εκεί μέσα να είναι όλα τα σχόλια όσων από εμάς έχουμε κάτι να πούμε για αυτόν? Οπότε η διαδικασία είναι απλή: 1. Ρίχνουμε μια ματιά αν αυτό που θέλουμε να πούμε κολλάει σε κάποιο θέμα που ήδη υπάρχει (π.χ. το συγκεκριμένο που άνοιξες πάει στη γενική συζήτηση. 2. Αν δεν κολλάει ανοίγουμε καινούριο. Τη μπάλα τη χάσαμε κι άλλοι οπότε μην ανησυχείς. Εδώ την έχασα εγώ που ξαναπήρα το παλιό μου ΑΕ. Τώρα για τον Ευριπίδη δεν ξέρω τι έκανε, αλλά νομίζω ακόμα 1 έχει. Η συνέχεια στη γενική συζήτηση... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)