Fagwmenoi ekkentroforoi
|
05-03-2007, 09:33 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Ειναι πολλα τα μπικικινια για αρχη Τζωρτζ!
Ασε να συμαζεψω τιποτα αλλο πρωτα και σιγα σιγα βλεπουμε. :wink: Κανενα πορτ παγκαζ ρε παιδιά Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
05-03-2007, 09:42 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
όταν πάρει ο Αλίμονος εκείνο το τροπετάκι Τρουένο απο Μαλαισία κανονίστε να σας βάλει στο κουτί και ένα πορτ μπαγκάζ
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
05-03-2007, 09:44 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
άμα δεν βάλει PAYPAL ο κιτρινιάρης δεν ψωνίζω τπτ !!! :wink:
πάντως πολύ καλή η ιδέα σου ... AE86 FANATIC!!! |
|||
05-03-2007, 10:59 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Ρωτα το Θανάση για πορτπαγκαζ ρε συ...
Τελευταία φορά είχε μια καρότσα, αλλά εκεί θα την πιεις την πορτοκαλάδα.... |
|||
05-03-2007, 01:55 PM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Ακη,
τον ρωτησα, δεν ειχε τωρα, μου ειπε κατι για καινουριο αλλα το απεκλεισα γιατι παμε ψηλα. Προεκυψε και ενα προβληματακι και μαλλον δεν θα μπορεσω να διαθεσω το ποσο για το καπακι τωρα. Μιλησα με Θαναση. Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
05-03-2007, 04:42 PM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Πιστεύω Διονύση πως τώρα πραγματικά εχεις αρχίσει να γίνεσαι Χατσιρόκερ...
Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου Α, ναι, και υπομονή. Εγώ αυτό κάνω 2 χρόνια τώρα Όσο για το πορτ παγκάζ, μου κατέβηκε μια ιδέα. Στην ΑΕ του XL έχουν αλλάξει το πόρτ παγκάζ με ένα κάρμπον. Ισως να δίνει το παλιό. Εχει κανείς το τηλ του Στάθη να τον "ενοχλήσεις" ?? |
|||
05-03-2007, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Tsanakas my friend!!!
Εχεις δικιο!!! Που να με δεις να κυνηγαω τα διαφορα πλαστικα στο εβαυ και να τα χανω μεσα στο ξενυχτι μου!!! Αυτο που ειπες για το XL το εχω σκεφτει πολλές φορές!!! Δεν ξερω ομως κατι δεν μου παει καλα.... Ρε Αχιλλεα μηπως εσυ μεσα απο τα περιοδικα εχεις κανενα τηλ? :wink: Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
05-03-2007, 06:56 PM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
εχω το τηλ. του σταθη
θα στο δωσω εγω διονυση. |
|||
05-08-2007, 08:59 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
λοιπον
ρωτησα εμαθα και ναμαι παλι! το μοτερ σου εκανε επισκευη σε ενα απο τα καλυτερα συνεργεια τουοτα πριν περιπου εναμισυ με δυο χρονια του ειχαν πει ελα να ρυθμισουμε βαλβιδες αυτος δεν πηγε ποτε οι τεχνιτες που το εφτιαξαν ειναι οντως καλοι αλλα ο ιδιοκτητης δεν πληρωνε και τοσο καλα τελος |
|||
05-08-2007, 09:14 AM
|
|||
|
|||
Fagwmenoi ekkentroforoi
Ο ιδιοκτητης μου ειχε πει οτι το συνεργειο που πηγαινε ητανε καλο,
και οτι τωρα αν δεν κανω λαθος ασχολειται με Μαζντα. Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)