General and Offtopic discussion (Greek language)
|
09-12-2008, 05:02 PM
|
|||
|
|||
χμμ.... επειδή το πρόβλημα σου είναι γενικό σε καθετί ηλεκτρικό το μυαλό μου πάει σε γείωση ή σε κεντρική παροχή ρεύματος δλδ δεν έχεις καλές επαφές και πολύ πιθανόν πάνω στους πόλους της μπαταρίας
όταν πας να βάλεις μπροστά με την μίζα τότε έχεις την μεγαλύτερη ένταση ρεύματος και αν δεν έχεις καλές επαφές στο ρεύμα και στην γείωση τότε νεκρώνονται όλα, μια οξειδωμένη επαφή μπορεί να σε δημιουργήσει τέτοια προβλήματα κάνε ένα πείραμα , όταν έχεις το πρόβλημα βαλε μια έξτρα γείωση από το πλην της μπαταρίας κατευθείαν πάνω στην μηχανή με ένα απλό καλώδιο, αν διορθωθεί το πρόβλημα είναι θέμα γείωσης αν όχι τότε δες το καλώδιο + της μπαταρίας στα σημεία που είναι βιδωμένο μήπως κάποια επαφή δεν είναι σφιγμένη καλά. και αν εχεις 12βολτο δοκιμαστικό κατσαβίδι πάρε σειρά το καλώδιο να δεις μέχρι ποιο σημείο πάει το ρεύμα και μετά διακόπτεται. όλα αυτά όταν έχεις το πρόβλημα. ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
09-12-2008, 06:20 PM
|
|||
|
|||
Δυστηχος δε εχω το κατσαβιδι που λες.παω να δοκιμασω τωρα αυτο με την γειωση.αντε να δουμε μακαρι να πιασει.
|
|||
09-12-2008, 07:06 PM
|
|||
|
|||
Σκατα μουλαρωσε η σκατογρια.μεχρι να παει στην πρεσσα ειναι φυσικα γιατι μου την εχει δωσει τωρα.
|
|||
09-12-2008, 08:32 PM
|
|||
|
|||
ok. μην τρελαίνεσαι, να δεις που δεν είναι τπτ σοβαρό.
δοκίμασε με το πολυμετρο να δεις μέχρι που πάει το ρεύμα και το πολύ - πολύ φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να το δει και να τελειώνεις :wink: και μην ξεχνάς η γρια κότα έχει το ζουμί. ![]() ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
09-12-2008, 09:36 PM
|
|||
|
|||
Thanos1972 Wrote:Σκατα μουλαρωσε η σκατογρια.μεχρι να παει στην πρεσσα ειναι φυσικα γιατι μου την εχει δωσει τωρα.Βρε ηρεμησε. Το αυτοκινητο ειναι μια χαρα. Υπομονη, θα βρεθει λυση. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
09-12-2008, 09:38 PM
|
|||
|
|||
Roku_trueno Wrote:Ο αγραφος θα σου στοιχισει πολλα...Θα μπορεσω ομως με το παραλληλο να μεταφερω το κοφτη? **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
09-13-2008, 12:23 AM
|
|||
|
|||
[quote="kozani37"}
και μην ξεχνάς η γρια κότα έχει το ζουμί. :evil:[/quote] Ναι αλλα εγω την βαρεθηκα την κοτοσουπα......δυστηχως δεν εχω πολυμετρο.απο χτες το απγευμα που βρηκα εναν ηλεκτρολογο-μηχανικο ηρθε και το κοιταξε σημερα το πρωι και δεν εβγαλε ακρη.αυτος εκανε οτι εκανε με το πολυμετρο.μου ειπε οτι μεσα στο σαβ/κυριακο να μπορεσω να το σπρωξω κοντα στο μαγαζι του(το οποιο ειναι κοντα αλλα μεσα σε στενακια οπως ειναι και το αυτοκινητο τωρα ![]() ![]() |
|||
09-13-2008, 10:47 AM
|
|||
|
|||
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να λυσεις ταμπλο.αν οντως εχεις μετρησει τη μπαταρια και δεν ειναι πεσμενη σημαινει οτι δεν εχει καπου απωλεια ρευματος.Αυτο ειναι καλο σημαδι...Ετσι οπως το βλεπω μαλλον καποια γειωση ειναι που απο τα συνεργεια που μπαινοβγαινε καποιος τραβηξε η δεν εβαλε καλα ή κατι τετοιο τελοσπαντων.
Εγω καποτε ειχα ενα χοντα και ειχε παθει ακριβως οτι και το δικο σου...ΝΕΚΡΟ εν τελει ηταν ηλεκτρονικη. Η οποια μια δουλευε και μια πεθαινε μεχρι που με αφησε εν κινησει και πηγα και την αλλαξα. ![]() |
|||
09-13-2008, 02:59 PM
|
|||
|
|||
το ζουμι απο αυτες τις πισωκουνες ΓΡΙΕΣ εχει αρωμα απο καμενα λαστιχα και γευση απο αναποδα τιμονια
![]() ![]() ας μην αφησουμε ενα καλωδιο να χαλασει την ουσια. θα γινει χωρις αμφιβολια και χωρις να βγει ο νταμπλος. ![]() ειμαι σιγουρος πως εχεις και κατι καλο να μας πεις για το ta22 ![]() ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
09-13-2008, 03:11 PM
|
|||
|
|||
EPC σε site μορφη.
Το καλο ειναι οτι ειναι γρηγορο και εχει και τιμες (αν και αυτες ειναι διαφορετικες απο χωρα σε χωρα ![]() http://www.toyodiy.com/ **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 434,306 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,266 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,493 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 824,639 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,919 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 9 Guest(s)