Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
10-09-2006, 07:05 AM
Καλημέρα παιδάκια!!
Την Παρασκευή άλλαξα (επιτέλουςWink λάστιχα, αφού πρώτα έβαψα τις ζαντούλες μου Hurray!
Michelin Pilot Exalto II σε διάσταση 195/50/15.
Το ΣΚ πήγα να τα στρώσω, Αράχωβα, Παρνασσό, Δελφούς, Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, και επιστροφή από Ρίο, Κόρινθο, Αθήνα. Περίπου 600 χιλιομετράκια, με μικτές συνθήκες, από πολύ ζέστη, μέχρι καταρακτώδη βροχή.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος!
Τώρα θέμε ένα σέτ 185/55/14 για τις άλλες ζαντούλες, να έχουμε να λιώνουμε στο Μέγαρο...
Τέικ ε λούκ!

Attached File(s) Thumbnail(s)

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
Visit this user's website Find all posts by this user
10-09-2006, 10:23 AM
Παίρνουν και τηλέφωνο???

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
10-09-2006, 11:27 AM
Ωραία η φώτο στο Γαλαξίδι Ευριπίδη!!! Hurray!

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
Find all posts by this user
10-09-2006, 11:56 AM
dikolotour Wrote:Ωραία η φώτο στο Γαλαξίδι Ευριπίδη!!! Hurray!
Του τζούνιορ...

10-09-2006, 12:22 PM
Α... ξέχασα να σας πω

σχεδόν έχω μείνει από εξάτμιση.
Αρκετό καιρό τώρα, έκαναν θόρυβο τα σπασμένα διαφράγματα, αλλά ήταν υποφερτό. Τώρα μάλλον κάπου έχει τρυπήσει - ξεκολλήσει και κάνει και λιγάκι παραπάνω θόρυβο. Τα μαζεμένα χιλιόμετρα επιδείνωσαν την κατάσταση.
Περιμένω τιμές και διαθεσιμότητα από την ΤΟΥΟΤΑ...
Για να πω και την αμαρτία μου, μια Janspeed την ήθελα...

10-09-2006, 12:45 PM
Να πεις την αμαρτια σου γιατί δεν πας να φτιάξεις μια βελτιωτική που δεν θα κανει πολύ θόρυβο???

Δεν ειναι δυνατόν ένας έξυπνος ανθρωπος σαν εσένα να παέι να πάρει και να πληρώσει στην Τουότα μια σωλήνα. Γιατί περι σωλήνας προκειται..

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
10-09-2006, 01:03 PM
nmwisima Wrote:Να πεις την αμαρτια σου γιατί δεν πας να φτιάξεις μια βελτιωτική που δεν θα κανει πολύ θόρυβο???

Δεν ειναι δυνατόν ένας έξυπνος ανθρωπος σαν εσένα να παέι να πάρει και να πληρώσει στην Τουότα μια σωλήνα. Γιατί περι σωλήνας προκειται..
Συνήθως είναι πολύ πιο φθηνά από την ΤΟΥΟΤΑ σε σχέση με κάθε είδους "βελτιωτικά" προϊόντα. Βασικός λόγος. Να μου απαντήσουν, και μετά βλέπουμε...

10-11-2006, 07:26 AM
@Διονυσης:
Φίλε κάνω ελαιοτριβείο και δυστυχώς πλέον δε μπορείς να με βοηθήσεις. Απλά ο καλουπατζής μου έκανε νερά. Τώρα με καθυστερεί ο σιδεράς. Άστα να πάνε στο διάολο...

@Γιώργος: Ρεζρβουάρ γεμάτο, τραπέζι κλεισμένο και φιλοξενώ και δύο άτομα σπίτι μου άμα λάχει. Απόφαση να το πάρετε και τα υπόλοιπα είναι εύκολα Smile

@Βάγγος: Για ξεροσφύρι σας βλέπω... Όσο για τις παπαριές, δεν ξέρω που έμαθες σερφάρισμα Tongue αλλά οι σοβαροί μόντερς δεν κάνουν μπάν για τέτοια πράγματα. Από ψύλου πήδημα και πάνω... Big Grin

@Αναστασόπουλος: Πότε πρόλαβες να σε βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι είναι πραγματικά απορίας άξιο. Βάζε και κανένα λιπαντικό γιατί θα το ματώσεις. Ξέρεις εσύ, από εκείναι τα καλά που αγοράζεις μισοτιμή από το ιντερνετ και όταν τα λάβεις δεν κάνουν για "αμάξι" σου...

@Ευριπίδης: Πού έχει τρυπήσει; Εμένα είχε (:crySmile τρυπήσει στην κούρμπα που κάνει πάνω απ'τον άξονα. Κόλληση κομματιού σωλήνας με τέλειο αποτέλεσμα: Φάιβ γιούρο εργασία, φιφτήν γιούρο σωλήνα με κούρμπα, γράντ τόταλ οβ τγουέντη γιούρο φορ γιού σέρ.
10-11-2006, 11:35 AM
Λεφτεράκι ωραία η ιδέα σου για ελαιοτριβείο!
Κρίμα που είναι μακριά για να μπορέσω να σε υποστηρίξω στο άνοιγμα φέρνοντάς σου προιόν.

Πάντα τα ίδια γίνονται με τους μάστορες. Υπομονή. Δώσε βάση σε αυτό το κομμάτι της κατασκευής γιατί μετά δεν μπορείς να επέμβεις εύκολα ή και καθόλου. Κάλιο αργά....Τράβα και καμία φώτο (για αποδεικτικό στοιχείοWink και πίεσε το μηχανικό σου να είναι στάνταρ εκεί να ελέγχει (σίδεραWink πριν πέσει το μπετό. Νομίζω ότι στάνταρ το κάνει. Σίγουρα όλα αυτά που σου λέω τα γνωρίζεις αλλά....

Καλή συνέχεια και εύχομαι ότι το καλύτερο. Thumbs up!

Η παλιοκορολοπαρέα είναι μαζί σου! Hurray!

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
10-12-2006, 02:51 PM
Διονύση ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις ευχές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην τραβάω τα μαλλιά μου μετά.
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 143 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 435,955 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,602 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,618 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 827,880 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 24 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication