Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
11-09-2006, 12:35 AM
φιλε 'alimone'χτυπαει λες και εχει βαρεσει μπιελα αλλα το αμαξι πηγαινει τελεια.επισης ο θορυβος ακουγεται πολυ εντονα οταν ειναι κρυο και στις χαμηλες στροφες.μετα τις 4-5000 εξαφανιζεται...γνωμη μου,ισως καποιος πυρος πιστονιου που στις πολλες στροφες συντονιζεται και δεν ακουγεται..
εχε στο νου σου οτι ειχε γινει καποιο rebuilt που βγηκε σκαρτο!το μοτερ τωρα εχει συνολικα 218000χλμ.
Find all posts by this user
11-09-2006, 01:16 AM
E, πάρε άλλο, δεν είναι και τόσο ακριβά πια!

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
11-09-2006, 01:36 AM
Πάντως σε χλμ σε πέρασα! 219300 Cool

Ρε φίλε κομματάκι δύσκολο να είναι πύρος και να έχει αντέξει τόσο καιρό χωρίς να παρουσιάσει κάτι...
Παίζει από την επισκευή να έχει παραπάνω ανοχές το μοτέρ και να ακούγονται διάφορα.Τι λάδια βάζεις? (συνθετικότηταWink δοκίμασε κανα πιό 'χοντρό' ή κανα motor cote και πιστεύω θα δεις διαφορά.
Από προσωπική εμπειρία, αυτοκίνητο φίλου μου (κορολλα 1.3) μετά από επισκευή λειτουργούσε κανονικότατα ,δεν έκαιγε σταγόνα λάδι αλλά ακούγονταν θόρυβοι σαν αυτούς που αναφέρεις.
11-09-2006, 11:06 AM
δοκιμασα πολλα λαδια και motorcote και πολλα αλλα.
Φιλε αχιλλεα αν κατσει κανα καλο μοτερακι θα το παρω αλλα δεν καιγομαι κιολας γιατι το μοτερ πηγαινει πολυ καλα και δεν καιει και λαδια...αμελητεα ποσοτητα.
11-09-2006, 12:46 PM
Ρε Νικόλα αφού λες ότι δουλέυει πένα το μοτέρ μήπως είναι από τις βαλβίδες. Αφού έχει γίνει και ρεκτιφιέ όπως λες μήπως δεν πατάνε καλά ή μήπως καμία από αυτές τις ροδέλες που χρησιμοποιούν για να τις ρυθμίσουν τον έχει πιεί.

Ποιος ξέρει. Undecided

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
11-09-2006, 02:44 PM
dikolotour Wrote:Ρε Νικόλα αφού λες ότι δουλέυει πένα το μοτέρ μήπως είναι από τις βαλβίδες. Αφού έχει γίνει και ρεκτιφιέ όπως λες μήπως δεν πατάνε καλά ή μήπως καμία από αυτές τις ροδέλες που χρησιμοποιούν για να τις ρυθμίσουν τον έχει πιεί.

+1
Επίσης τι να πώ και γώ από χλμ? 170300 έχω, ούτε τα κεριά δεν έχουν φύγει ακόμα Cool Big Grin Big Grin Big Grin

Πάντως αν δε βαριέσαι Νίκο, να το πάμε μια βόλτα κ στον Αλέξη να ακούσεις κ αλλη μια γνώμη.
11-09-2006, 06:47 PM
... και τι να πει και η δικιά μου η "παλιόγρια" .... 345000 και πάει ακόμα ...
φτου φτου φτου !!! Tongue Tongue Tongue

AE86 FANATIC!!!
11-09-2006, 08:04 PM
Κανονικά δεν θα έπρεπε να πώ για την δικιά μου κορόλλα γιατί δεν ανήκει επίσημα σε αυτό το το φόρουμ (είμαι παράνομος κύριε μοδεράτοραWink αλλά έχει φτάσει οδικός μέσω Πάτρας-Ιταλίας-Γαλλίας στο Βέλγιο. Έχει περάσει και από Μόντε Κάρλο. Έχει χαλάσει το σασμάν μέσα στη Γαλλια (πέταγε τις ταχύτητεςWink και βρέθηκε ένα από σέλικα. Πήγε σε συνεργείο στη Γαλλία ο πατέρας μου με ένα φίλο του μηχανικό που ταξιδεύανε μαζί. Τους λέει ο Γάλλος δεν μπάινει και παλέψανε οι δυο τους και το βάλανε. Τράβαγε τα μαλλιά του ο Φράγκος.

Πρέπει λοιπόν να το έχω περάσει το εκατομμύριο.

Άντε πάλι πολυλογία με έπιασε Tongue

Δεν το λέω για να καμαρώσω αλλά έτσι για να θυμάμαστε τα παλιά και να περνάει η ώρα. Thumbs up!

Δεν ξέρω αν ξέρει κανένας την 86 ενός κουρέα από την Πάτρα. Παίδες μολυβί σαν του Λευτέρη αλλά λες και βγήκε χτες από την γραμμή παραγωγής. 130.000 χλμ μαμά τελείως μόνο ζάντες έχει βάλει. καλυματα δερμάτινα στα καθίσματα. Δεν έχει κάτσει κώλος στο μαμίσιο ύφασμα και στο πόρτ παγκαζ κάτω από την ταπετσαρία στην πραγματικότητα έχει κερί ακόμα. Ζαλίστηκα. Hurray!

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
11-09-2006, 10:55 PM
tsanakas ,να το παμε ρε φιλε δεν εχω προβλημα.το νου σου σας,το σ/κ να παμε για καφε..
11-10-2006, 10:18 AM
Παίδες,
φίλος χρειάζεται κορωνοπήνιο 4,3 ή και 4,1 για τη γριά του.
Αν ξέρει κανείς κάτι, ή έχει συγκεκριμένη διεύθυνση εντός και εκτός να πεί (ναι Βαγγέλη μου, και σε εσένα απευθύνομαι...)

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 143 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 435,955 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,602 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,618 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 827,892 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 36 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication