Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
04-09-2005, 12:02 AM
Σόρυ τότε ρε παιδιά Confused
Στην φωτό μου φάνηκε σαν τη δική σου Κορόλα...
Πάντως οι "μπροστοκούνητοι" όλο για αυτήν μιλούσαν... :wink:
Τι να κανουν βέβαια κι αυτοί όταν "σκάνε" μύτη τα Ε Ιστορικά...... Respect!

AE86 FANATIC!!!
Find all posts by this user
04-12-2005, 02:04 PM
έλα ρε πατριώτη Μήτσοοοοοοοο Hurray!
Να μην γνωριζόμαστε στην Άρτα και να βρεθούμε εδώ μέσα ρεεεεεεε
Ντροπή Angry
Από που είσαι ρε από την Άρτα?
Στείλε pm με περισσότερα στοιχεία ρε μην βγούμε και σόϊ στο τέλος... Smile

AE86 FANATIC!!!
04-12-2005, 10:15 PM
Αδερφε την Αρτα δε θελω ουτε να τη βλεπω. Απο ενα πολυ μικρο χωριουδακι βορειοανατολικα. προς τρικαλα και καρδιτσα μερια.
αλλα με εχεις μπερδεψει ασχημα. λες πως το πηρες 1800 με τα μεταφορικα το
εγδυσες και θελεις τωρα 2000... μη με περεξηγησεις αλλα μου φαινεται λιγο κουλο!!! Dumb question

που να μαζεψουμε ολοι τοσα φραγκα.;
Α και εχω δει στην Αγια Παρασκευη ενα μαυρο κουπε με τουρμπομετρα φιμε τζαμια και ιστοριες . ποιος το εχει; μπας και ειναι δικο μας το παιδι...;
04-12-2005, 11:43 PM
ΌΧΙ ΚΟΥΛΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟ!!!
ΠΑΛΙΟ είναι πλέον, ΣΠΑΝΙΟ είναι πλέον, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλ/κα έχει πλέον ... :wink:
και η τιμή αυτή είναι με τα μεταφορικά μέσα....άντε και με τις ζάντες δώρο (ξέρει ο nmwisima για αυτές :wink: )αν δεν έχουν ήδη φύγει κι αυτές...και χωρίς παρεξήγηση δεν υποχρεούται κανείς να το πάρει... Cool
Αν θέλεις κάνε μια λίστα με τα πράγματα που θέλετε και τις τιμές που δίνετε για αυτά για να δούμε μήπως και "συμφωνήσουμε" πουθενά... Dumb question
Όσο για το μαύρο κουπέ που λες δεν το ξέρω ρε Μήτσο...Μάλλον ο nmwisima ή ο dorito θα ξέρουν περισσότερα...
Τα λέμε Thumbs up!
Υ.Γ. δεν μου είπες ρε από ποιό χωριό είσαι τελικά?

AE86 FANATIC!!!
04-13-2005, 08:36 AM
Δεν ηθελα να φανω επιθετικός και συγχωρα με. Εγω το σαλονακι ζαχαρωνα αλλα δεν το χρειαζομαι κιολας... Ισως βεβαια κανουμε κατι τελικα.θα δουμε αλλα οχι αμεσα.

Δεν ξερω αν τα εχεις γυρισει τα μερη απο κει πανω. το χωριο μου ειναι η καστανια. πανω απο την καλεντινη και πριν τις πηγες, που ισως εχεις ακουστα.

την καλυτερη καλημερα μας !!! Wave
04-13-2005, 10:02 AM
Καλημέρα κορίτσια...
Τοι μαύρο δεν το ξέρω αλλά αν θες μπορείς να του αφήσεις ένα χαρτάκι με το κινητό μου στο τζάμι για να με πάρει.

Κάτσε να τρακάρει κάποιος από εμάς Αλοίμονε (φτου φτου φτουWink και θα δεις για πότε θα το τσιμπ ήσει το αμαξάκι...

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
04-13-2005, 12:38 PM
Ρε εγκληματια Αχιλεα τι ειναι αυτα που λες πρωι πρωι μεσημεριατικα.
Ακου να τρακαρει καποιος απο μας. Να τρεκαρει καποιος απο τους αλλους!!!

μια δυο φορες τον εχω δει. δεν ειναι της γειτονιας. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑ ΧΑΤΑΚΙ Η ΣΤΥΛΟ Angry

Και εξακολουθω να εχω και προβλημα με τα μαθηματικα στις τιμες του allimonu.
Αλιμονο σε οποιον εχει αναγκη τον πατριωτη μου... Sad
04-13-2005, 02:05 PM
Για καθήστε λίγο να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά ρε φιλαράκια... Angry
Ρε απαράδεκτε Αχιλλέα αυτές τις "ευχές" ούτε για πλάκα και ούτε και στον εχθρό μας αν έχει ΑΕ86 δεν τις κάνουμε...
Ρε συ πατριώτη στην Άνω Καλεντίνη πήγαινες σχολείο και πότε?
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο θα σου πω ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα μαζί μου, εξού και το παρατσούκλι "ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ", εδώ και τέσσερις γενιές... Evil (από τους Τούρκους ακόμα δέρνουμε άμα λάχει...)αλλά όταν με πειράξει κάποιος ή κάποιοι... :wink:
Για την ανάγκη που είπες όμως ... σε τέτοια κατάσταση βρέθηκα και εγώ τα Χριστούγεννα ο καημένος ο χωριάτης... Crying και μου "ανοίξανε" τα μάτια οι Αθηναίοι φίλοι... Banging head (όχι ότι δεν είχα βέβαια πάρει γεύση νωρίτερα-90ευρώ τζάμι πόρτας οδηγού+μεταφορικάWink
Τι εννοώ Μητσάρα? Θα στα γράψω και σένα μια φορά να υπάρχουν εδώ για όλους όσους είναι "αδύνατοι" στα μαθηματικά όπως λες Tongue
* σαπιοτρόπετο μπροστά (μόνο η μετώπη και ένα φανάρι υπήρχαν για βγάλσιμο)500ευρώ... Banging head
* Αθηναίος (ονόματα δεν λέμε...) με 2 φτερά, 1 μετώπη και 1 προφυλακτήρα χωρίς σπόϊλερ με τα φλασάκια.......800ευρώ και μετά έπεσε στα 700+μεταφορικά Banging head
* Αλπίνα μόνο: ένα προφυλακτήρα Ζένκι χτυπημένο ελαφρώς ...150ευρώ
μάσκα μεταχειρισμένη φυσικά Ζένκι ....50ευρώ Banging head
* άλλος γνωστός Αθηναίος βελτιωτής... Tongue εμπρος τροπέτο από Τρουένο χωρίς τίποτα πάνω ούτε γέφυρα, ψαλίδια, ψυγεία κλπ μόνο μετώπη και φανάρια pop-up ....800ευρώ + μεταφορικά Banging head Banging head
¨Αλλα ρε Μητσάρα δεν θυμάμαι προς το παρόν... Confused
Μήπως τώρα ξεμπέρδεψες ρε πατριώτη την "προπαίδειά" σου... Smile
Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά είπα να τα πω μια φορά για να καταλάβετε όλοι τι παίζεται και τι κουμάντα πρέπει να κάνετε...
Χαιρετώ ρε παιδιά και είμαι στην διάθεσή σας... Thumbs up!

AE86 FANATIC!!!
04-13-2005, 02:32 PM
Τα χουμε πει με τις τιμές. Αυτές βλέπεις Αλοίμονε αυτές προσφέρεις.
Απλά είναι υπερβολικές για τα μέτρα μας.
Και η διαφορά είναι ότι εκτώς αν είσαι σε ανάγκη, με όλους αυτούς τους μαλάκες "επαγγελματίες" που δε δίνουν του αγγέλου τους νερού, δεν ασχολείσαι.

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
04-13-2005, 02:42 PM
Για τον αυτό λόγο λοιπόν είπα και εγώ να το δώσω 2000μεταφερμένο στην Αθήνα και να μην το κάνω κομμάτια (τοτε θα αθροιστεί μεγαλύτερο νούμερο για μένα βέβαια κι αυτό θα είναι η τελευταία λύση ... ) ενώ έτσι συμφέρει να το πάρετε κάποιοι και να το "μοιράσετε" εσείς ρε παιδιά όπως θέλετε και Ευρω-μπορείτε :wink:
Κατανοητός?

AE86 FANATIC!!!
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 143 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 435,955 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,602 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,618 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 827,890 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 43 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication