Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
04-09-2005, 12:02 AM
|
|||
|
|||
Σόρυ τότε ρε παιδιά
![]() Στην φωτό μου φάνηκε σαν τη δική σου Κορόλα... Πάντως οι "μπροστοκούνητοι" όλο για αυτήν μιλούσαν... :wink: Τι να κανουν βέβαια κι αυτοί όταν "σκάνε" μύτη τα Ε Ιστορικά...... ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
04-12-2005, 02:04 PM
|
|||
|
|||
έλα ρε πατριώτη Μήτσοοοοοοοο
![]() Να μην γνωριζόμαστε στην Άρτα και να βρεθούμε εδώ μέσα ρεεεεεεε Ντροπή ![]() Από που είσαι ρε από την Άρτα? Στείλε pm με περισσότερα στοιχεία ρε μην βγούμε και σόϊ στο τέλος... ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
04-12-2005, 10:15 PM
|
|||
|
|||
Αδερφε την Αρτα δε θελω ουτε να τη βλεπω. Απο ενα πολυ μικρο χωριουδακι βορειοανατολικα. προς τρικαλα και καρδιτσα μερια.
αλλα με εχεις μπερδεψει ασχημα. λες πως το πηρες 1800 με τα μεταφορικα το εγδυσες και θελεις τωρα 2000... μη με περεξηγησεις αλλα μου φαινεται λιγο κουλο!!! ![]() που να μαζεψουμε ολοι τοσα φραγκα.; Α και εχω δει στην Αγια Παρασκευη ενα μαυρο κουπε με τουρμπομετρα φιμε τζαμια και ιστοριες . ποιος το εχει; μπας και ειναι δικο μας το παιδι...; |
|||
04-12-2005, 11:43 PM
|
|||
|
|||
ΌΧΙ ΚΟΥΛΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟ!!!
ΠΑΛΙΟ είναι πλέον, ΣΠΑΝΙΟ είναι πλέον, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλ/κα έχει πλέον ... :wink: και η τιμή αυτή είναι με τα μεταφορικά μέσα....άντε και με τις ζάντες δώρο (ξέρει ο nmwisima για αυτές :wink: )αν δεν έχουν ήδη φύγει κι αυτές...και χωρίς παρεξήγηση δεν υποχρεούται κανείς να το πάρει... ![]() Αν θέλεις κάνε μια λίστα με τα πράγματα που θέλετε και τις τιμές που δίνετε για αυτά για να δούμε μήπως και "συμφωνήσουμε" πουθενά... ![]() Όσο για το μαύρο κουπέ που λες δεν το ξέρω ρε Μήτσο...Μάλλον ο nmwisima ή ο dorito θα ξέρουν περισσότερα... Τα λέμε ![]() Υ.Γ. δεν μου είπες ρε από ποιό χωριό είσαι τελικά? AE86 FANATIC!!! |
|||
04-13-2005, 08:36 AM
|
|||
|
|||
Δεν ηθελα να φανω επιθετικός και συγχωρα με. Εγω το σαλονακι ζαχαρωνα αλλα δεν το χρειαζομαι κιολας... Ισως βεβαια κανουμε κατι τελικα.θα δουμε αλλα οχι αμεσα.
Δεν ξερω αν τα εχεις γυρισει τα μερη απο κει πανω. το χωριο μου ειναι η καστανια. πανω απο την καλεντινη και πριν τις πηγες, που ισως εχεις ακουστα. την καλυτερη καλημερα μας !!! ![]() |
|||
04-13-2005, 10:02 AM
|
|||
|
|||
Καλημέρα κορίτσια...
Τοι μαύρο δεν το ξέρω αλλά αν θες μπορείς να του αφήσεις ένα χαρτάκι με το κινητό μου στο τζάμι για να με πάρει. Κάτσε να τρακάρει κάποιος από εμάς Αλοίμονε (φτου φτου φτου ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-13-2005, 12:38 PM
|
|||
|
|||
Ρε εγκληματια Αχιλεα τι ειναι αυτα που λες πρωι πρωι μεσημεριατικα.
Ακου να τρακαρει καποιος απο μας. Να τρεκαρει καποιος απο τους αλλους!!! μια δυο φορες τον εχω δει. δεν ειναι της γειτονιας. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑ ΧΑΤΑΚΙ Η ΣΤΥΛΟ ![]() Και εξακολουθω να εχω και προβλημα με τα μαθηματικα στις τιμες του allimonu. Αλιμονο σε οποιον εχει αναγκη τον πατριωτη μου... ![]() |
|||
04-13-2005, 02:05 PM
|
|||
|
|||
Για καθήστε λίγο να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά ρε φιλαράκια...
![]() Ρε απαράδεκτε Αχιλλέα αυτές τις "ευχές" ούτε για πλάκα και ούτε και στον εχθρό μας αν έχει ΑΕ86 δεν τις κάνουμε... Ρε συ πατριώτη στην Άνω Καλεντίνη πήγαινες σχολείο και πότε? Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο θα σου πω ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα μαζί μου, εξού και το παρατσούκλι "ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ", εδώ και τέσσερις γενιές... ![]() Για την ανάγκη που είπες όμως ... σε τέτοια κατάσταση βρέθηκα και εγώ τα Χριστούγεννα ο καημένος ο χωριάτης... ![]() ![]() ![]() Τι εννοώ Μητσάρα? Θα στα γράψω και σένα μια φορά να υπάρχουν εδώ για όλους όσους είναι "αδύνατοι" στα μαθηματικά όπως λες ![]() * σαπιοτρόπετο μπροστά (μόνο η μετώπη και ένα φανάρι υπήρχαν για βγάλσιμο)500ευρώ... ![]() * Αθηναίος (ονόματα δεν λέμε...) με 2 φτερά, 1 μετώπη και 1 προφυλακτήρα χωρίς σπόϊλερ με τα φλασάκια.......800ευρώ και μετά έπεσε στα 700+μεταφορικά ![]() * Αλπίνα μόνο: ένα προφυλακτήρα Ζένκι χτυπημένο ελαφρώς ...150ευρώ μάσκα μεταχειρισμένη φυσικά Ζένκι ....50ευρώ ![]() * άλλος γνωστός Αθηναίος βελτιωτής... ![]() ![]() ![]() ¨Αλλα ρε Μητσάρα δεν θυμάμαι προς το παρόν... ![]() Μήπως τώρα ξεμπέρδεψες ρε πατριώτη την "προπαίδειά" σου... ![]() Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά είπα να τα πω μια φορά για να καταλάβετε όλοι τι παίζεται και τι κουμάντα πρέπει να κάνετε... Χαιρετώ ρε παιδιά και είμαι στην διάθεσή σας... ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
04-13-2005, 02:32 PM
|
|||
|
|||
Τα χουμε πει με τις τιμές. Αυτές βλέπεις Αλοίμονε αυτές προσφέρεις.
Απλά είναι υπερβολικές για τα μέτρα μας. Και η διαφορά είναι ότι εκτώς αν είσαι σε ανάγκη, με όλους αυτούς τους μαλάκες "επαγγελματίες" που δε δίνουν του αγγέλου τους νερού, δεν ασχολείσαι. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-13-2005, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Για τον αυτό λόγο λοιπόν είπα και εγώ να το δώσω 2000μεταφερμένο στην Αθήνα και να μην το κάνω κομμάτια (τοτε θα αθροιστεί μεγαλύτερο νούμερο για μένα βέβαια κι αυτό θα είναι η τελευταία λύση ... ) ενώ έτσι συμφέρει να το πάρετε κάποιοι και να το "μοιράσετε" εσείς ρε παιδιά όπως θέλετε και Ευρω-μπορείτε :wink:
Κατανοητός? AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 143 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,955 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,602 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,618 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 827,874 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 21 Guest(s)