Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
09-29-2005, 10:46 AM
Δημήτρη ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κι εσένα Γιώργο και τον Ευριπίδη και τον μπαγασάκο τον Αχιλλέα Tongue . Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το Σάββατο το πρωί θα πάω προς Πετρούπολη για να το δεί ο μηχανικός του Ευριπίδη και να δώσει μια γνώμη. Από το τι θα μου πεί θα εξαρτηθούν πολλά.

Πάντως στον Τάσο δεν θα ξαναπάω. Εδώ όταν πήρα το αμάξι και του ζήτησα το παλιό μοτέρ (το μπλεκάπακοWink είχε ήδη "χάσει" το μαμά βολάν και την εισαγωγή του κοκκινοκάπακου, τον εγκέφαλο του μπλεκάπακου και τον δίσκο που είχε πάνω το αυτοκίνητο (καινουργιος με 3000 χλμWink.

Αν τότε δεν έβγαλα άκρη, τι φασαρία να κάνω τώρα; Άσε που μετά την προχειροδουλειά που μάλλον έγινε, αμφιβάλλω αν θα φτιάξει τώρα κάτι (που θα του έχω κάνει και φασαρίαWink.

Ασε καλύτερα γιατί με κάτι τέτοια άτομα ποτέ δεν ξέρεις τι "αστοχία υλικού" μπορεί να βγάλει στην πορεία...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω τη διαφήμιση που του υποσχέθηκα ότι θα κάνω. Όταν προσπαθούσα να τον κινητοποιήσω για να κάνει καλή δουλειά (λες και τα λεφτά που του έδινα δεν ήταν αρκετός λόγοςWink.
Find all posts by this user
09-29-2005, 11:20 AM
"Πάντως στον Τάσο δεν θα ξαναπάω. Εδώ όταν πήρα το αμάξι και του ζήτησα το παλιό μοτέρ (το μπλεκάπακοWink είχε ήδη "χάσει" το μαμά βολάν και την εισαγωγή του κοκκινοκάπακου, τον εγκέφαλο του μπλεκάπακου και τον δίσκο που είχε πάνω το αυτοκίνητο (καινουργιος με 3000 χλμWink. "

Banging head ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ??? Angry
Οχι μόνο θα τον επισκεφτόμουν αλλά θα πήγαινα και να του κάνω το μαγαζί και το αμάξι του καμπριολέ αν μου έκανε τέτοιες πουστιές + την μαλακοδουλειά στο όχημα...
Angry Angry Ρε θα του γ.μ.σ. το κέρατο που τον τίναζε και την μισή ομάδα ΟΥΚ που ήταν μαζί τους φαντάρος... ο έχων δίκιο γαμεί ολόκληρο το Σύνταγμα λένε στο χωριό μου φίλε...

AE86 FANATIC!!!
09-29-2005, 11:32 AM
ΕΡΩΤΗΣΗ......
Έχει κανείς εκείνα τα DVD με τα μπαντιλίκια και μαθήματα ντριφτ με τα ΑΕ86 να α αντιγράψει και να μου τα στείλει? Respect!
Εννοείται ότι πληρώνω άπαντα τα έξοδα της ενέργειας αυτής! :wink:
Λέω να αρχίσω τώρα στα γεράματα να "μαθαίνω" ... Tongue

AE86 FANATIC!!!
09-29-2005, 11:35 AM
Έχεις pm
09-29-2005, 03:52 PM
Λευτερη δες τι θα σου πει ο μαστορας του Ευριππιδη και αν χρειαστεις και δευτερη γνωμη...

Πατριδα ξερω οτι εχω ταξει και δεν ξεχνω. μου εχουν πεσει ομως πολλα μαζεμενα και δεν γνωριζω ποτε θα ανεβω.
09-29-2005, 04:05 PM
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray!

Thanx Aloimonos!!!!!!!!

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
09-29-2005, 09:13 PM
Dumb question
Περιμένω νέα Αχιλλέα.......
Τι κανόνισες με τον Αχιλλέα? :wink:
Τα "είπατε" ....... για κάτι κοντράκηδες της πλάκας???????? Evil
Πως σου φάνηκε το "τέρας" ? Yummie! Yummie! Yummie!

AE86 FANATIC!!!
09-29-2005, 09:15 PM
Μητσάρα no problem ! Cool
Θα με φτιάξει ο Λευτέρης Respect! Respect! Respect!

AE86 FANATIC!!!
09-30-2005, 12:10 AM
Φοβερή η Ιταλίδα. Κούκλα. Ζαχάρωνα μια τέτοια πριν πα΄ρω την ΑΕ. Οι φωτό όμως δεν βγήκαν καλά...

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
10-02-2005, 09:40 AM
Ρε παλικάρια να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου?

Η Gt μου είναι μοντέλο 86 αλλά δεν είναι ούτε με το μπλέ ούτε με το κόκκινο καπάκι. Είναι με μαύρο και ασημί γράμματα. Ξέρεις κανείς αν τα χαρακτηριστικά αυτού του μοτέρ είναι ίδια με του μπλεκάπακου ή του κοκκινοκάπακου ή ειναι διαφορετικά?
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 143 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 435,953 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,602 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,618 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 827,867 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 10 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication