Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
01-07-2006, 02:41 PM
Παιδια θέλω λιγο βοήθεια.
Μες τη βδομάδα θα τοποθετήσω τα ΚΟΝΙ και δεν ξέρω πόσο να τα σφίξω.
Αλλος λέει περισσότερο σφιχτά πίσω κ λιγότερο μπροστά άλλος το αντίστροφο άλλος λέει να μην τα σφίξω καθόλου, εγώ λεω να τα σφίξω ολα τέρμα κτλ κτλ

Σκοπός είναι να επιτευχθεί μια ουδέτερη προς υπερστροφική συμπεριφορά του του-του μου.

Επίσης αν έχετε κανα αμορτησερά να προτείνετε για να κάνω την τοποθέτηση γράψτε τον κ αυτόν ( στο foroum εννοείται... )

Φχαριστώ Smile
Find all posts by this user
01-07-2006, 07:39 PM
[quote="ts@n@k@s"]Παιδια θέλω λιγο βοήθεια.
Αλλος λέει περισσότερο σφιχτά πίσω κ λιγότερο μπροστά άλλος το αντίστροφο άλλος λέει να μην τα σφίξω καθόλου, εγώ λεω να τα σφίξω ολα τέρμα κτλ κτλ

Σκοπός είναι να επιτευχθεί μια ουδέτερη προς υπερστροφική συμπεριφορά του του-του μου.

Επίσης αν έχετε κανα αμορτησερά να προτείνετε για να κάνω την τοποθέτηση γράψτε τον κ αυτόν ( στο foroum εννοείται... )

Φχαριστώ Smile[/quote

ναι ρε παιδια βοηθηστε το παλικαρι γιατι εγω και ο rosedrift θα τον ακουμε!!!για τη πιστα δε μιλαω καθολου, γιατι εκει δε την παλευει ετσι κι αλλιως!!!
01-07-2006, 09:07 PM
ts@n@k@s Wrote:Παιδια θέλω λιγο βοήθεια.

Φχαριστώ Smile

Oso pio skliro toso pio apolyto to autokinito. Vale stin 5h skala ta mpros kai stin 4h ta pisw.

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
01-09-2006, 12:01 PM
Νομίζω ότι τα κίτρινα ρυθμίζονται και πάνω στο αμάξι. Κάνω λάθος; Αν είναι έτσι, βάλτα όπως να'ναι, δώσε και 40 ευρά στα Μέγαρα και στήστο όπως θέλεις. Αλλιώς πήγαινε σε αμορτισερά. Μπορεί να σου πεί καλό αμορτισερά ο Βαγγέλης - ΚΡ61, αλλιώς πήγαινε στον Πετρόπουλο στην Ηλιούπολη.
01-09-2006, 12:04 PM
Λευτέρηηηηηηη...... έχει ο Ian σασμάν με 200λίρες + μεταφορικά σε γ.μ.τ. κατάσταση λέει... περιμένω να μου πει πόσο είναι τα μεταφορικά και θα σου πω!!!

AE86 FANATIC!!!
01-09-2006, 12:05 PM
nmwisima Wrote:ναι, boushings (μπουσινγκςWink είναι τα silent blocks (σινεμπλόκ Big Grin )

Το kit εχει ως εξης:

Attached File(s) Thumbnail(s)

01-09-2006, 12:05 PM
ρε δημοσιογράφε δεν σου είπα ότι περιμένω να δω τι θα φέρει ο φίλος από Σαλονίκη??? γ.μ.τ. την αμνησία σου γ.μ. ........ Angry

AE86 FANATIC!!!
01-09-2006, 12:36 PM
Πολύ ωραίο σεμεδάκι μιτσούμι, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω, το bushing kit ή το κάλυμμα του καναπέ Big Grin Big Grin Big Grin

πΟΥ ΤΟ ΒΡΉΚΕΣ ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ, ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΓΩ.

Ρε αλοιμονε το θυμάμαι, αλλά οι διακοπές τελείωσαν, κι αυτός ποτε θα γυρίσει;;;
Και στο κάτω κάτω σιγά μη σου φέρει σινεμπλοκ..

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
01-09-2006, 01:13 PM
ΦΆΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ!!!!!!!! Big Grin

AE86 FANATIC!!!
01-09-2006, 01:22 PM
Θέλω να πω, ποιο εύκολα κάποιος βρίσκει κάτι πιο φαντεζί (red line πίσω φώτα για παράδειγμαWink παρά σκέφτεται να φέρει σινεμπλοκ.'
Εκτός κι αν του το είπες εσύ, οπότε πάω πάσο. Πότε θα έρθει αυτός;

Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 143 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 435,983 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,607 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,620 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 828,046 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 48 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication