Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
01-30-2006, 12:05 AM
|
|||
|
|||
Nai re vlaka, to Leuteri pou pige megara simera leei...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
01-30-2006, 12:41 AM
|
|||
|
|||
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΓΜΤ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
![]() ![]() ![]() ΑΪ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ![]() ![]() ![]() ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ........... ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΜΕΤΑ!!!!!! ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
01-30-2006, 03:25 PM
|
|||
|
|||
Όλα καλά στα Μέγαρα. Το αυτοκίνητο δούλεψε χωρίς προβλήματα. Το σασμάν είναι ΟΚ και το μοτέρ τραβάει δυνατά. Ο συνδυασμός καινούργια ελαστικά μποστά και φθαρμένα (αλλά όχι τελείως χάλια
![]() Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να βρώ κάποιον να μου ταιριάξει το μπακετάκι που έχω στο σπίτι, γιατί παλεύω συνέχεια να κρατηθώ μέσα στο κάθισμα και να βάλω ένα χωστό τιμονάκι για να έρθει πιο κοντά μου. Επίσης, χθές ήταν στην πίστα ο Στάθης με το trueno, το οποίο είναι μουνάρα και θα έλεγα ότι μάλλον είναι το πιο όμορφο ΑΕ86 στην Ελλάδα. Φοράει και coilovers (ΤΕΙΝ topmounts, APEX στενά ελατήρια, Tokico φυσίγγια, κομμένα γόνατα, σπειρώματα και στενοπιάτελα από Peugeot) και είναι μάλλον και το πιο καλοστημένο. Και το πάει απίστευτα. Είδα και το Θοδωρή το Βούλγαρη ο οποίος πρότεινε να βάλει αυτός το bucket όσο χαμηλά θέλω και με ή χωρίς σιδηρόδρομο. Το σκέφτομαι, οπότε αν ξέρετε κανέναν που μπορεί να κάνει σωστά αυτή τη δουλειά, τώρα είναι η ώρα να τον προτείνετε. Φωτογραφίες εν καιρώ :wink: |
|||
01-30-2006, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Άσε το Θοδωρή να το κάνει, αν η τιμή είναι λογική, αλλά να είσαι καθ όλη τη διάρκεια παρόν!!! Αυτή είναι η άποψή μου.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
01-31-2006, 05:01 AM
|
|||
|
|||
κατι άκουσα για ΤΡΟΥΕΝΟ ..ΑΡΑ..........
![]() ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΑΝΕΥ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ![]() ΤΟ ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΒΛΑΧΑ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........................ :wink: :wink: :wink: AE86 FANATIC!!! |
|||
01-31-2006, 09:21 AM
|
|||
|
|||
εχω ραγες ετοιμες απο σταρλετ και κορολλα κε30
δεν κανεις καμια δοκιμη μονος σου;;;;; νομιζω οτι κανουν, γιατι στην δικια σου ειχαμε βαλει ενα omp καποτε. |
|||
01-31-2006, 10:27 AM
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πότε θα κάνουμε τη δοκιμή; Απόψε κατά τις 6:30 - 7:00 καλά είναι; ![]() ![]() Αμα τη δείς θα πέσεις κάτω. Έχει ελαφρύνει λιγάκι από περιττά βάρη (βλ. ταπετσαρίες, πίσω καθίσματα, μοκέτες, κλπ ![]() Γιώργο, τη δικιά σου δεν την έχω δεί από κοντά και παίζει χοντρά να είναι. Απλά εγώ δεν έχω δεί άλλο trueno από κοντά και ψαρώνω. Άσε που είναι και γδυμένο και τρελαίνομαι για κάτι τέτοια. Το Θοδωρή ενδεχομένως να τον χρειαστώ ούτως η άλλως αφού εχθές κατάφερα να διαλύσω τη βάση του καθρέφτη βγάζοντας την ταπετσαρία και έτσι τώρα χρειάζομαι πατέντα ΚΑΙ για αυτό. Πάντως κάνει φασαρία (που μου άρεσει ![]() |
|||
01-31-2006, 11:16 AM
|
|||
|
|||
Dorito86 Wrote:Πότε θα κάνουμε τη δοκιμή; Απόψε κατά τις 6:30 - 7:00 καλά είναι; Άμα κανονίσετε δοκιμή πάρτε με τηλέφωνο! Θα 'έρθω και ΓΩ! Άσε το Θοδωρή, θα στο φτιάξω εγώ, δεν μπορεί να το έχεις γαμήσει τόσο πολύ ![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
01-31-2006, 11:29 AM
|
|||
|
|||
Τράστ μι. Μπορεί. Και με βοήθησε και ο γείτονάς μου να το διαλύσω. ΘΑ δείς και θα καταλάβεις.
|
|||
01-31-2006, 11:53 AM
|
|||
|
|||
θυμισου να σου δωκω...
ενα τιμονι ολοκαινουργιο, δανεικο για να κανεις τις δοκιμες σου, γιατι εγω τοποθετουσα το ενα και οταν εβλεπα οτι δεν μου εκανε ηταν αργα το ειχα ηδη πληρωσει.... μην την πατησεις και εσυ. εχεις επιλογη απο καινουργιο μομο 35αρι οχι χωστο αλλα με κωνο κοκορετσι σαν του gronholm ![]() η ενα μαμα αλλα δερματινο 38αρι, ναι ναι ναι, με ενα κωνο εξοχικο αυτη τη φορα ![]() αληθεια εχετε ξαναδει τιμονι ιδιο με της αε86 μαμα αλλα δερματινο 38αρι;;;;; κουιζ, ακουω απαντησεις.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 143 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,955 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,602 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,618 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 827,887 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 48 Guest(s)