Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
03-09-2006, 10:58 PM
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω.
Αν είναι σωστά τα λεφτά και δε μου πολυζαλίσουν τ αρχίδια ναι... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-10-2006, 02:03 AM
|
|||
|
|||
Πάντως dikolotour πουλιέται μια στη Χίο 4000 ...
κοίτα στις αγγελίες του ελληνικού Κορόλλα κλαμπ... :wink: AE86 FANATIC!!! |
|||
03-10-2006, 10:44 AM
|
|||
|
|||
Ναι πράγματι πωλείται.
Πήγαινε δώσε 4.0 για μια μαμά που έχει να κουνηθεί δύο χρόνια... Ε'ιναι πολύ καλύτερη αγορά ![]() Σοβαρά τώρα, το βλέπετε αυτό που σας ΄λέω? 4.000 για αγορά και δεν ξέρεις και τι σκουριές έχει (ενώ στη δικιά μου ξέρεις ότι δεν είναι στραβή και δεν έει φάει στούκα ![]() 2.500 μια τιμή για αγορά 4agze αν βρεις, τοποθετηση και πλεόύδα. Μάνι μάνι πήγαμε στα 6.5, χωρίς όλα τ άλλα πράγματα... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-10-2006, 11:34 AM
|
|||
|
|||
ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΩΛΗΤΕΣ ???? ΜΗΠΩς ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
03-10-2006, 11:39 AM
|
|||
|
|||
Κάτσε να μιλήσω γιατί ξεφύγατε....
![]() Προς πληροφόρηση, την περασμένη εβδομάδα μου έδιναν 8000 Ευρώ στο χέρι, για να δώσω τη γριά μου! ![]() Ίσως επειδή ήξεραν πως δεν πρόκειται να την πουλήσω, ή ίσως επειδή ήξεραν την κατάστασή της. Αποφασίστε εσείς. Δεν είναι (εντελώς ![]() Ας διατηρήσουμε λοιπόν την ψυχραιμία μας άπαντες. Εσύ Αχιλλέα μου κάνε ότι σε φωτίσει ο Ύψιστος. Θα λυπηθούμε αν τη δώσεις, αλλά θα γλυτώσουμε από σένα!! ![]() ![]() ![]() Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε στο γκαράζ μας όλα τα αυτοκίνητα που μας κάνουν κλίκ, να τα βλέπουμε και να τα χαιρόμαστε αναλόγως με τις ορέξεις μας. ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-10-2006, 11:42 AM
|
|||
|
|||
Ρε Γιώργο, δε μας χέζεις.
Είπα κάτι ΄που δεν βλέπεις από τις φωτογραφίες? Η μήπως θέλεις να πω αυτά που μου είπε ο Αγγελος και δεν φαίνονται στις φωτόγραφιες? Στο κάτω κατω τα γράφω εδώ που είμαστε εμείς και εμείς δεν τα γράφω στο κορόλλα κλαμπ που είναι η αγγελία... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-10-2006, 12:39 PM
|
|||
|
|||
Ρε παιδς κανω search στο corolla club δεν την βρισκω αυτή την αγγελία!
Ρε Big Brother μήπως είμαι γκαντεμς!!! Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-10-2006, 01:38 PM
|
|||
|
|||
Αχιλλέα απλώς σου τόνισα ότι δεν είναι και τόσο "σωστό" να κάνεις κριτική στο πράμα που πουλάει κάποιος την ίδια στιγμή που και εσύ πουλάς το ίδιο!!!
κατανοητός ??? :wink: όσο γαι το χέσιμο ......... δεν μου τό'λεγες χθές που είχα φάει και φασολάδα ρε γμτ ... ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
03-10-2006, 02:50 PM
|
|||
|
|||
παντως παιδια και εγω με τα προβληματα που ειχα, ειχα σκεφτει να τη δωσω και τη συγκεκριμενη εποχη ειχα βρει ενα M3 Ε30 με 10,000 αλλα φτου και απο την αρχη.δεν ξερεις τι λιωσιμο εχει φαει τι προβληματα εχει απο τον προηγουμενο και φυσικα την συντηρηση!κτλ.
Δυστυχως την αε 86 την κυκλοφορω καθημερινα για να παω στη δουλεια μου.δεν ειμαι απο τους τυχερους που την εχουν για 2ο αμαξι! Α!μην ξεχασω,αν εχεις κανενας τιμονακι για πουλημα,σε στυλ της μανα του(τριακτινο-βαθυ ![]() |
|||
03-13-2006, 12:39 PM
|
|||
|
|||
AΜΑΝ! Τι παίχτηκε; 2 μέρες ήμουνα άρρωστός και άλλες 2 το ΣΚ και έγινε εδω μέσα της επι χρήμασι εκδιδομένης ΑΕ86. Ο Συντάκτης πουλάει το αμάξι του, ο dikolotour αγοράζει φυσίγγια τώρα που γυρίζει αλλά πουλάει οικόπεδα για μια ΑΕ, ο νικος_τιαρντί γκρινιάζει για τις βλάβες, ο Αλοίμονος και ο Σταρλετάκιας αναπολούν περασμένα μεγαλεία (τότε που έβρισκες ανταλλακτικά στη Φρατζη...) και ο Ευριπίδης εμφανίζεται ως απο μηχανής Θεός για να μοντάρει (modάρει
![]() Στο μεταξύ, το μίνι με άφησε από δίσκο και έτσι ξανακυκλοφορώ με την ΑΕ με ημισλίκ, οπότε κάνω πατινάζ μέχρι να ζεσταθούνε. Και δεν ζεσταίνονται από το σπίτι στη δουλειά. Έφτασε και το μπλοκάκι το TRD από Τζαπάν και σκέφτομαι να το περάσω. Από την άλλη όμως έβαλα μπροστά το μοτεράκι του Μίνι. Ακούστε φάση: Μοτερ 1275cc ανακατασκευασμένο πρίν 30000: 600€ Δίσκος-πλατώ, τρίψιμο βαλβίδων, γενική συντήρηση, φλάτζες, λάδια, μύδια, ξύδια: 400€ Εργατικά: 200€ WEBBER 40 DCOE: 500€ ΣΥΝΟΛΟ: 1700€ Έχω δώσει τα πρώτα 500 και ελπίζω να κάνει γρήγορα γιατί με το ΑΕ και τα ημισλίκ παίζει και να στουκάρω. Με το που θα πάρω το μίνι, θα πουλήσω κι εγώ το δικό μου ΑΕ για να φάω τον πελάτη του Συντάκτη ![]() ![]() Πωλείται Toyota Corolla AE86 2ης Γενιάς 7ος/ ’87 Βαφή της μάνας του, λακουβίτσες από χαλάζι σε καπώ και ουρανό, μικρό τράκο στο πίσω αριστερό φτερό. MOTEΡ 4A-GELU, από AE92 1.587 cc, τελευταία γενιά '90-'91, με 4.000 χλμ (ανακατασκευή ![]() μετρημένο 129.4 άλογα και 15 κιλά ροπής, Βάσεις μηχανής Techno Pro Spirit (125% σκληρότητα ![]() Ελατήρια βαλβίδων HKS, Φιλτροχοάνη Κ&Ν, Μεγαλύτερο ψυγείο, Ψυγείο λαδιού. ΜΕΤΑΔΟΣΗ Eλαφρύ βολάν χρωμομολυβδενίου JUN (4.1kg αντί 7.5kg του μαμά ![]() Τετράφτερος δίσκος Valeo Σαζμάν πρόσφατα τοποθετημένο, ΤΕΛΕΙΟ και extra Tο σαζμάν που βγήκε, Βάση σαζμάν Techno Pro Spirit (125% σκληρότητα ![]() Μπλοκέ TRD καινούργιο, και extra To μαμά μπλοκέ (40-45%) που βγήκε σε καλή κατάσταση (ελάχιστο βουητό, ντόνατς και απ'τις δυο μεριές ![]() Short Shift Τ3, μείωση διαδρομής 50%, καινούργιο. ΑΝΑΡΤΗΣΗ Καινούργια σινεμπλόκ πολυουρεθάνης (PROTHANE) παντού, αμορτισέρ Koni κόκκινα ρυθμιζόμενα ελατήρια APEX σωληνάκια GOODRIDGE μεταλλικά υψηλής πίεσης ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Bucket κάθισμα Kingdragon carbon-kevlar (και το μαμά ρυθμιζόμενο μαζί ![]() Γυμνό αλλά υπάρχουν τα πάντα μέχρι τελευταίας βίδας. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πλήρες εργοστασιακό body kit (μαχαίρι εμπρός, μαρσπιέ, πίσω σπόιλερ ![]() Ζάντες σπάνιες WORK Equip 01 14 x 7 αρνητικό offset με πατούρα, σε καλή κατάσταση με semi-slick SILVERSTONE FTZ-RR ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Ζάντες ALLEYCAT 13 x 7 με πατούρα 4 λάστιχα BRIDGESTONE RE720 2 καλά και 2 για κάψιμο. Τιμή 5000, συζητήσημη με βολτίτσα στα Μέγαρα (έξοδα πίστας και λάστιχα καλύπτονται απ'τον αγοραστή ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 143 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 436,019 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,614 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,622 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 828,157 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 38 Guest(s)