Thread Closed 
H 86 mou sto sfuri (pali) (POYLH8HKE)
05-08-2007, 12:24 PM
Λοιπόν παίδες, για άλλη μια φορά το όνειρό μου φτάνει σε άδοξο τέλος, αφού ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι ήδη τριψήφιος και το πρότζεκτ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οπως διαμορφώνονται τα οικονομικά μου (μιας και πλέον κάνω εποχιακή δουλειάWink έχω δύο επιλογές:
1. Την κρατάω, τη σκεπάζω και μαζεύω λίγο -λίγο για να τη βάψω, να αλλάξω ταπετσαρίες, να βάλω μια καλή ανάρτηση, το τετραπετάλουδο, κλπ, κλπ. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητι θα είναι αραγμένο για 2 χρόνια, μπορεί και παραπάνω.
2. Την πουλάω και βλέπω αργότερα για 86, όταν θα έχω πιο σίγουρα οικονομικά.

Το πρωτό είναι αγχος για μένα και κρίμα για το αυτοκίνητο, οπότε ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ. Και μαζί φεύγουνε όλα τα πράγματα που έχω ως εξής:

ΑΕ86 με 200000 χλμ. Τα χιλιόμετρα είναι λιγότερα, αφού από τα 180000 πραγματικά φόρεσε κοντό κορωνοπήνιο και γράφει πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητο οι πιο πολλοί το έχετε δεί. Έχει φάει χαλάζι και το εσωτερικό έχει τα κλασσικά προβλήματα (κάθισμα οδηγού, τριγμούςWink. Επίσης, χρειάζεται πίσω αμορτισέρ και κάνει ένα θόρυβο στη μετάδοση που ακόμα δεν ξέρω τι είναι. Έχει μοτέρ 15000 χλμ. κοκκινο καπάκι, ψηλής συμπίεσης με φορεμένα σκληρά ελατήρια βαλβίδων της HKS. Επίσης φοράει βολάν χρωμομολυβδενίου της JUN, βάρους 4.1kg αντί 7.5+ του μαμά. Ο δίσκος έιναι καινούργιος. Το σαζμάν είναι αλλαγμένο και (κλασσικάWink τρίζει την δεύτερη στο κατέβασμα από τρίτη. Φοράει το short-shift της Τ3 και πατάει σε σκληρή βάση της Techno Pro Spirit. Το διαφορικό του είναι εντάξει και έχει κορωνοπήνιο 4.778 TRD. Φοράει παντού καινούργια σινεμπλόκ πολυουρεθάνης και σωληνάκια υψηλής. Όσο το κράτησα πρόλαβα να αλλάξω πίσω προφυλακτήρα (καινούργιοWink, εμπρός δεξί φανάρι και μάσκα (καινούργιαWink και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης άλλαξε και τα δύο πίσω φανάρια (καινούργιαWink. Φοράει τετράδα WORK Equip 01 (2 κομμάτια 14x6.5 εμπρός και 2 κομμάτια 14x7 πίσωWink με λάστιχα μέτρια εμπρός και άστα να πάνε πίσω P:. Μαζί πάνε:
- Τετράδα Celica Sypra (14x7) βαμμένες μαύρο μάτ με λάστιχα καινούργια και τα 16 μουλονάκια τους (ΠΩΛΗΘΗΚΑΝWink.
- Μπλοκέ TRD 2-way σαν καινούργιο (έχει ανοιχτεί και ελεγχθείWink για τα χοντρά ημιαξόνια (kouki) (ΠΩΛΗΘΗΚΕWink
- Αφόρετες σκληρές βάσεις μηχανής Techno Pro Spirit
- Τετραπετάλουδο AE101 με την πλεξούδα και τους αισθητήρες του.
- Μπάκετ με ληγμένη ομολογκασιόν και σταθερή βάση (πατένταWink
- Πόρτα συνοδηγού άθικτη (αυτή που φοράει είναι στουκαρισμένηWink
- Τετράδα ημισλίκ silverstone ελαφρά μεταχειρισμένη.
- Τα παλιά φανάρια, μάσκα, κλπ.

Για όλα θέλω 6000€. Συζητάω και κομμάτι κομμάτι. π.χ Οι Supra πήγανε 400€, τα λάστιχα 220€ και τα μπουλόνια από Αγγλία 35€. Τις δίνω 600€ κομπλέ. Το μπλοκέ το παίρνει κάποιος με 500€.

Το αυτοκίνητο θα είναι στη διάθεσή σας για 10 μέρες. Μετά θα μπεί σε Αγγελίες. Ευχαριστώ.
Find all posts by this user
05-08-2007, 12:38 PM
Sad Sad Sad

AE86 FANATIC!!!
05-08-2007, 12:39 PM
Τα πράγματα δώστα χώρια. Αποψή μου.

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - H 86 mou sto sfuri (pali) (POYLH8HKE)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
05-08-2007, 01:27 PM
Λεφουτέρη,

Τα είπαμε και από το τηλέφωνο, αλλά γράφω και εδώ.

Στεναχωριέμαι μεν, αλλά καταλαβαίνω δε.... Banging head Banging head Banging head Banging head

Εδω είμαστε και τα συζητάμε.

Όσο για τον Αχιλλέα, ενημερώνω ότι σε περίπτωση συνάντησης για το ακρόπολις που αναρωτιόταν με τι αμάξι θα έρθει ο μοντεράτορας, του απαντάω ότι θα έρθει με μολυβί ΑΕ. Θα κανονιστεί pick up από εμένα Tongue

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
05-08-2007, 01:56 PM
dikolotour Wrote:Θα κανονιστεί pick up από εμένα Tongue

E, έτσι που ναι η δικιά σου δεν διαφέρει από pick up Evil Evil Evil Evil

Γελοίε Διονύση, άμα δεν πάρεις ένα από τα δύο σετ ζαντών του Λεφτέρη εισαι τουλάχιστον ΒΛΑΚΑΣ :wink: :wink: :wink:

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - H 86 mou sto sfuri (pali) (POYLH8HKE)] http://www.jdmbits.com
05-08-2007, 01:59 PM
... συνέχεια με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι ο άτιμος !!! Tongue

AE86 FANATIC!!!
05-08-2007, 03:48 PM
6000 ε? Crying Μετρητά?Καμια καλυτερη τιμη ρε φίλε, αν ειναι για cash?Ξέρεις τι λενε, καλλιο πεντε και στο χερι...Οχι οτι προσπαθω να κατεβάσω την τιμη, εγω για δικό σου καλο το λεω!!!Θα προσπαθησω να ψησω τον πατερα-χορηγο, αλλα δεν νομίζω να μου δωσει 6000...Τέλος παντων!Καλη τυχη στην πώλησή της και ελπίζω να πέσει σε καλα χέρια!

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
05-08-2007, 04:11 PM
Λευτέρη θα μετανιώσεις ρε φίλε....
Το έχεις ξαναδεί το σενάριο αυτό και δεν....
Σκεπασέ τη και περίμενε...
Θα σου στείλω εγώ κουκούλα....

[Image: AEU86 AE86 - H 86 mou sto sfuri (pali) (POYLH8HKE)]
05-08-2007, 04:40 PM
Κρίμα ρε Λευ.
2 φορές κρίμα. Εγώ δεν θα την έδινα...

Εσύ ξέρεις καλύτερα μάλλον. Banging head Banging head

Την πόρτα πόσο τη δίνεις?? Είναι στο χρώμα του αυτοκινήτου??
05-08-2007, 07:03 PM
nmwisima Wrote:E, έτσι που ναι η δικιά σου δεν διαφέρει από pick up Evil Evil Evil Evil

Ε ναι ρε φιλε δεν διαφερει απο Pick up. Ειναι μια εργοταξιακη ΑΕ!!! Blush

Φορτωνω την ξυλεια μου και το βραδυ που κοιμασαι σου καλουπωνω το ΜΧ και ριχνω και μισο κυβικο σκυροδεμα και στο κανω αγαλμα!!! Tongue

Ελα πλακα κανω!!!

Οσο για τις ζαντες με πατας στον καλο!!!! Undecided

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Psaxnw pragmata gia thn AE mou Dorito86 43 28,157 03-10-2007 07:47 PM
Last Post: Dorito86

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication