Spasmeno parmpriz
|
03-15-2007, 05:59 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Ekei pou proxoraga orea kai kala simera to mesimeri kia pigena pros imito gia ta sinithismena mpadilikia-idiki,tsaffffffff peftei mia petroula kai mou ragizei to tzami mprosta!!!!!Kserete ti pezei exoun oi tzamades???i exo mpleksei se peripetia pali????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03-15-2007, 06:15 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Ψιλό. Δες στο Νικήτα (http://www.nikitas.gr). Είχε ένα αλλά με πράσινη αντιηλιακή λωρίδα. 80€ ζήταγε και άλλα 60€ τοποθέτηση.
Αν βρείς πουθενά αλλού πες και σ'εμένα γιατί έχω κι εγώ πρόβλημα και η TOYOTA θέλει τις κάλτσες της... |
|||
03-15-2007, 06:29 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Ντορίτο, άλλαξε τον τίτλο σε παρακαλώ, δεν είναι ανάγκη να τρομάζει όλος ο κόσμος και να μπαίνει να διαβάζει ελληνικά.
Κάντο κάτι πιο σαφές. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-15-2007, 06:45 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Έγινε. Το σκέφτηκα αλλά με πρόλαβες.
|
|||
03-15-2007, 07:09 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Πληροφοριακά (επειδή το ρώτησα προχθές
![]() Μιας και δεν δουλευει καλά όλη η σειρά των αντιστάσεων λέω να μου "σπάσει" την άλλη βδομάδα ! χιχιχιχι AE86 FANATIC!!! |
|||
03-15-2007, 07:58 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Θα συμφωνησω με τον φιλτατο αλοιμονο και θα πω
Τάσο έχεις αφάλεια για θραύση κρυστάλων? Αν ναι πες και παρε ενα σφυρακι η μια πετρουλα και πάντα από έξω προς τα μεσα (για να γινει πιστευτο ![]() ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Τσεκαρε αν εχεις κάλυψη για θραυση κρυσταλλων πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε γιατι αλλιως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-15-2007, 08:28 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Mα ρε κορίτσια, συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, αλλά και η θραυση από πετραδάκι στο δ΄ρομο, θραυση κρυστάλλων είναι....
Συνεπως πέρνεις την ασφαλίστική σου και ρωτάς... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-15-2007, 08:32 PM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
Ρε κοπελια του λέω να κάνει την ζημια λίγο πιο έντονη γιατί μπορεί να του πουν ένα ψιλοράγισμα είναι
Λέμε τώρα... Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-16-2007, 03:08 AM
|
|||
|
|||
Spasmeno parmpriz
thanks !!!!!!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)