Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-30-2007, 09:22 AM
|
|||
|
|||
Εγω μαλλον θα ανεβω Πιτιτσα μαζι με δυο φιλαρακια κ συμφοιτητες μου.Αν τελικα μαζευτειτε, στειλτε πμ.Να σας γνωρισω κ εγω επιτελους...
|
|||
03-30-2007, 01:06 PM
|
|||
|
|||
VALDERAMA Wrote:οπως είπες και εσυ για τις tein, θελει και καποιον να ξέρει να τα ρυθμισει ολα αυτα Mη λες βλακείες ρε Βαγγ αμα δεν ξέρεις. Αλλο να πας να κάνεις μια ευθυγραμμιση-ζυγοστάθμιση με συγκεκριμένες δοκιμασμένες τιμές και άλλο εντελώς να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου στο δρόμο μέσω σκληρότητας και απόσβεσης των αμορτισέρ, για το οποίο ούτε εσύ ξέρεις να δώσεις οδηγίες ούτε ο άλλος πιθανότατα ξέρει να μεταφρασει τυχόν εμπειρία του σε μετρησεις και ρυθμίσεις... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-30-2007, 10:05 PM
|
|||
|
|||
πλάκα κανω ρε συ...μου αρεσει το μχ, και η τεχνολογια που εχει αλλα βγηκε και 10 χρονια μετα...αρα δεν είναι και τοσο δικαια η συγκριση τους...
|
|||
03-30-2007, 10:19 PM
|
|||
|
|||
Άλλο το να, άλλο τ άλλο. Απλά έχω την εντύπωση ότι σου λέει χαζομάρες ο Αλίμονος και τις πιστευεις
![]() Πρέπει να καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα, ότι όσο "καυτή" ήτνα η ΑΕ στην εποχή της άλλο τόσο καυτό ήταν και το Μκ1 όταν παρουσιάστηκε. Καθαρά οδηγικά μιλώντας. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-30-2007, 11:18 PM
|
|||
|
|||
Και πού το ξέρεις εσύ ρε?
Απ'όσο θυμάμαι μονίμως παρκαρισμένη και σκεπασμένη την είχες τη δικιά σου (όπως άλλωστε και το μχ ![]() ![]() |
|||
03-31-2007, 12:55 AM
|
|||
|
|||
Γιατί αυτά χωράνε να τα βάλεις εκεί που ξέρεις
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)