Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-07-2007, 01:27 AM
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω που είναι η Φιλιππιάδα ρε, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό
![]() ![]() Σημασία πάντως έχει να είναι και ωραία εκεί που θα πάμε, όχι απλά να είναι στη μέση. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 01:50 AM
|
|||
|
|||
Πιστεύω ότι αν κάνει καλό καιρό θα φύγουμε απ'το σπιτάκι μας για να πάμε να βρούμε τους Αθηναίους στο Ναύπλιο.
![]() Χωρίς πλάκα τώρα, είναι κανένας από το Ναύπλιο να μας δείξει τα κόλπα ή θα πάμε άκλαφτοι στα τουριστικά; Εγώ μόνο Το Λάθος ξέρω για ποτάκι. Προτιμώ Πύργο διότι 1. λόγω του Διονύση ξέρουμε που θα μείνουμε, που θα φάμε, που θα στρίψουμε. 2. έχει αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον 3. έκανα φαντάρος στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ και τον αγαπάω τον Πύργο. Φυσικά πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις ψήφους των δύο σεβάσμιων πατέρων του φόρουμ τις οποίες περιμένω και με μεγάλη αγωνία ![]() |
|||
03-07-2007, 08:22 AM
|
|||
|
|||
Πατέρας Νο 1:
Για το Ναύπλιο, μια φορά πήγα ΣΚ (τυχαίο ΣΚ ![]() ![]() ![]() Για Πύργο, το Σάββατο 17 μάλλον θα δουλεύει η γυναίκα μου, άρα μπορώ να φύγω το απόγευμα και μετά. Το καλό είναι πως έχουμε κάτι ξεχασμένους γνωστούς στην Αμαλιάδα, που μπορούν να μας φιλοξενήσουν άμα λάχει. Το κακό είναι πως έχω γεννέθλια στις 16, και θα πρέπει να σας κεράσω, άρα πιθανώς να μη με συμφέρει... ![]() ![]() Θα μιλήσω με την Γενική Διοίκηση και θα σας πώ. ![]() ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-07-2007, 09:18 AM
|
|||
|
|||
Αυτα είναι! Κορόλλες, κεράκια και τα μυαλά στα κάγκελα!
![]() Αν το εκλάβουμε αυτό ως 51% "ναί", μας έμεινε κι ο άλλος παντρόνε και έδεσε η συνταγή ![]() ![]() Γουστάρω πάρα πολύ από τώρα!!!!!! |
|||
03-07-2007, 09:48 AM
|
|||
|
|||
Λευτεράκη μου,
κεράκια δεν ανάβουμε γιατί καλούν οι γείτονες την πυροσβεστική. :wink: Και τα παραπάνω να τα εκλάβετε ως 99% ναι... ![]() ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-07-2007, 11:31 AM
|
|||
|
|||
Ναι αλλα΄ο Πυργος είναι ψιλοάσχημος. Δόξα το θεό η Πελ/σος είναι πανέμορφη έχει μέρη να πάμε.
Γιατί δεν πάμε Καλαμάτα ή κάπου κοντά???? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 11:32 AM
|
|||
|
|||
σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες κι ο Βάγγος μέσα είναι !!! χιχιχιχιχι
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-07-2007, 11:59 AM
|
|||
|
|||
Ποιος είναι ο Βάγγος????
![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 02:55 PM
|
|||
|
|||
Λοιπόν παίδες
Τι λέτε για Ναύπακτο? Συνάντηση στο Ρίο, φωτογραφία στη Γέφυρα και πέρασμα κονβόι από πάνω. Φαι διανυκτέρευση κτλ στη Ναύπακτο. Και άμα γουστάρουμε πάμε και Γαλαξίδι, ωραία διαδρομούλα με στροφιλίκια αλλά πάντα με προσοχή ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-07-2007, 03:02 PM
|
|||
|
|||
Προσοχή θέλει ούως ή άλλως αφού όταν είσαι με άλλους κάφρους πάντα υπερβάλλεις εαυτόν και γίνεται η μαλακία.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 36 Guest(s)