Technical problems (Greek language)
03-13-2012, 08:28 PM
mech5107 Wrote:Κανονικά πρέπει να μπει στο plenum μέσα, σε κάποια ετοιμη/ταπομένη τρύπα.

Αλλά αν δεν σε παίρνει αλλιως, τότε όσο πιο κοντά γίνεται. Στο μπλέ samco πάνω στην πεταλούδα θα έλεγα καλά θα είναι...

οπωσδηποτε θα χρειαστει να προεκτινω το καλωδιο του sensor ...δεν φτανει ουτε για αστειο.απλα σκεφτομαι,,,αν θα γινει τρυπα στο samco μηπως κουνιεται ο sensor

4age 16v to FR 20VT
Find all posts by this user
03-16-2012, 10:36 AM
παιδια καλησπερα ειναι κανεις που βαζει 5w40 απο εσας ; δηλαδη μετα απο το στρωσιμο αξιζει να παω σε 5w40 απο 10w40 η οχι;

ευχαριστω!

[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]

τοτε δεν υπηρχε 5w40 ....

επισης μου ειπαν οτι στα 1000χλμ πρεπει να παω να μου σφηξουν το καπακι στα 8nm .. Με ροποκλειδο το σφηγγουν?

4age 16v to FR 20VT
03-19-2012, 09:54 PM
Ναι, ροποκλειδο... Οχι τρυπα στο κολλαρο, ανταπτορακι. Κοβεις το κολαρο βαζεις ενα μεταλλικο ανταπτορα με κολλημενο κυλινδρακι κ σπειρωμα για τον αισθητηρα, ξαναβαζεις το κολαρο.

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
Visit this user's website Find all posts by this user
03-20-2012, 10:37 AM
Roku_trueno Wrote:Ναι, ροποκλειδο... Οχι τρυπα στο κολλαρο, ανταπτορακι. Κοβεις το κολαρο βαζεις ενα μεταλλικο ανταπτορα με κολλημενο κυλινδρακι κ σπειρωμα για τον αισθητηρα, ξαναβαζεις το κολαρο.

που μπορω να βρω τετοιο ανταπτορακι;

α επισης ξεχασα να σας ενημερωσω οτι τα πιστονια που εβαλα ειναι τα art ιαπωνεζικα τα χρησιμοποιει και η toyota.

εχετε αποψη

επισης καποιος με ρωταει απο ενα ξενο web τι δουλεια εχει γινει στην κεφαλη

I was wondering more about any flow work done on the head, porting and eliminating preignition ridges?

τι εννοει ρε παιδες

4age 16v to FR 20VT
04-06-2012, 08:11 AM
παιδια καλημερα,

παρατηρησα οτι ενω το setup του ρελαντι ειναι ρυθμισμενο σωστα πχ 800 στροφες με βεντιλατερ κλειστο....
σημερα και εχτες στην κινηση κατα τις 16.00 και το πρωι παλι μετα απο λιγο κινηση...ισως οταν ανοιγει και η 2η σκαλα του βεντιλατερ μου πεφτουν αρκετα οι στροφες μου κανει μερικες βυθισουλες πχ στις 700 ισως και πιο κατω καμμια φορα....

και σημερα που παρκαρα το αμαξι στην δουλεια μετα απο την οπισθεν που εκανα ..αφηνοντας το γκαζι μου εσβησε...εβαλα 3 φορες μπροστα...και επειδη προφανως τραβαγε ρευμα δεν μου το κρατησε το ρελαντι...του πατησα λιγο γκαζι για 20 δευτερα στις 1100 στροφες ..και μετα κρατησε ρελαντι δουλεψε το βεντιλατερ φουλ και οι στροφες ηταν χαμηλες γυρω στις 700...

γυρνωντας παλι οταν προχωραγα στο δρομο για λιγο και σταματαγα τα αμαξι....βυθιση στις 500 στροφες περιπου και μετα πισω στις 700 περιπου....
συνεχεια το ιδιο...και σημερα και χτες....με το που επιασε ζεστη το κανει....

τι παιζει ξερεις κανεις;

4age 16v to FR 20VT
04-10-2012, 10:58 AM
Apsogos Wrote:παιδια καλημερα,

παρατηρησα οτι ενω το setup του ρελαντι ειναι ρυθμισμενο σωστα πχ 800 στροφες με βεντιλατερ κλειστο....
σημερα και εχτες στην κινηση κατα τις 16.00 και το πρωι παλι μετα απο λιγο κινηση...ισως οταν ανοιγει και η 2η σκαλα του βεντιλατερ μου πεφτουν αρκετα οι στροφες μου κανει μερικες βυθισουλες πχ στις 700 ισως και πιο κατω καμμια φορα....

και σημερα που παρκαρα το αμαξι στην δουλεια μετα απο την οπισθεν που εκανα ..αφηνοντας το γκαζι μου εσβησε...εβαλα 3 φορες μπροστα...και επειδη προφανως τραβαγε ρευμα δεν μου το κρατησε το ρελαντι...του πατησα λιγο γκαζι για 20 δευτερα στις 1100 στροφες ..και μετα κρατησε ρελαντι δουλεψε το βεντιλατερ φουλ και οι στροφες ηταν χαμηλες γυρω στις 700...

γυρνωντας παλι οταν προχωραγα στο δρομο για λιγο και σταματαγα τα αμαξι....βυθιση στις 500 στροφες περιπου και μετα πισω στις 700 περιπου....
συνεχεια το ιδιο...και σημερα και χτες....με το που επιασε ζεστη το κανει....

τι παιζει ξερεις κανεις;

Ξερει κανεις αν εχουμε μια idle-up diode εκει στα καλωδια κατω απο την θεση του οδηγου....κατω απο το τιμονι προς την θεση του συνεπιβατη

μου ειπαν οι αμερικανοι οτι υπαρχει αυτη η διοδος...

τι λετε;

4age 16v to FR 20VT
04-10-2012, 04:14 PM
Υπάρχει και στην αμερικάνικη και στις ευρωπαικές έκδοσεις. Δες το μάνουαλ τελευταίες σελίδες έχει διαγράμματα. Νομίζω τέλος τέλος είναι το idle-up...

SFD
04-11-2012, 10:03 AM
drako323 Wrote:Υπάρχει και στην αμερικάνικη και στις ευρωπαικές έκδοσεις. Δες το μάνουαλ τελευταίες σελίδες έχει διαγράμματα. Νομίζω τέλος τέλος είναι το idle-up...

εχεις δει καποια σελιδα συγκεριμενα;

επισης η βαλβιδα υποπιεσεης ή ρελαντι (vacuum switching) τι ακριβως κανει σε εμας;

4age 16v to FR 20VT
04-11-2012, 05:31 PM
σελ. 372/372 τέρμα δεξιά... Αυτό που υποτίθεται ότι κάνει (αλλά δεν το είχα διαπιστώσει στο δικό μου όταν αποτελούσε μέρος του συστήματος διαχείρισηςWink είναι να κλείνει όταν ανάψεις κάποιο φώς, καλοριφέρ ή/και ξεθαμπωτικό ενώ είναι ρελαντί (παίρνει και σήμα από ecu). Όταν κλείνει, μειώνεται ο αέρας στο ρελαντί και ανεβαίνει λίγο (κάτι σαν τσόκWink. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι γενικώς στο ρελαντί, ή κατά τη διάρκεια warm-up.

SFD
04-12-2012, 11:31 AM
Roku_trueno Wrote:Ναι, ροποκλειδο... Οχι τρυπα στο κολλαρο, ανταπτορακι. Κοβεις το κολαρο βαζεις ενα μεταλλικο ανταπτορα με κολλημενο κυλινδρακι κ σπειρωμα για τον αισθητηρα, ξαναβαζεις το κολαρο.

που μπορω να βρω τετοιο πραγμα;

4age 16v to FR 20VT

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 434,360 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 99,289 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 30,508 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,921 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno
  Stock AE86 Dynoed (Greek) Rosedrift 28 26,197 04-30-2012 07:55 PM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 9 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication