Technical problems (Greek language)
03-08-2010, 11:36 PM
+100000000000000 SUPER MARIO!!!!!!!!!!!!!! Thumbs up!

AE86 FANATIC!!!
Find all posts by this user
03-09-2010, 02:43 AM
+ΕΕ80

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά κάθε βελτίωση που κάνεις, έχει δυσμενή αποτελέσματα σε εσένα και στην τσέπη σου.
Κι εγώ ,όπως και ο Μάριος, πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξει μηχανικό τάχιστα!
Κατανοώ οτι είσαι στην επαρχία, αλλά μήπως να κοίταζες και για κάποιον μηχανικό στην Αθήνα;

Αυτό που θα έκανα εγώ, θα ήταν να πάω σε κάποιο μηχανικό που μου έχουν συστήσει (ακόμα και στην ΑθήναWink και να του δείξω την μέχρι τώρα κατάσταση του αυτοκινήτου. Να κάνει μια ενδελεχή έρευνα σε όλες τις βελτιώσεις/μαστοριές που έχουν γίνει πάνω στο αυτοκίνητο και κατά πόσο αυτές είναι αξιόπιστες.

Η λύση των καρμπυρατέρ παρόλο που φαντάζει προσιτή, προσωπικά δεν θα την προτιμούσα λόγω κατανάλωσης και συνεχούς ρύθμισης. Άσε που με το 1300άρι που λες, μπορείς να βρείς μαυροκάπακο (ενδεικτικό είναι το link του Μάριου, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοιWink ή στην χειρότερη ασημοκάπακο με λιγότερα χρήματα. Αρκεί πάντα η μετατροπή να γίνει από γνώστη του συγκεκριμένου μοτέρ, ο οποίος να έχει ξανακάνει ίδια ή παρόμοια μετατροπή.

Κάτι τελευταίο. Αν έχω καταλάβει καλά ο μηχανικός σου θέλει να βάλει εγκέφαλo από Rallye?? Huh
Δεν έχω κάτι με τον εγκέφαλο του εν λόγω αυτοκινήτου, αλλά μου ακούγεται εντελώς ουτοπικό το να δουλέψει κάτι τέτοιο.
03-09-2010, 10:21 AM
Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...
Δεν παρεξηγουμε απλα στεναχωριεμαι... Sad

Δεν θελω να βγει το αυτοκινητο απο την Κορινθο γιατι την τελευταια φορα εμεινε 9μηνες στην Θηβα και την προτελευταια 2 μηνες στην Αθηνα για επιλυση παλαιοτερων ηλεκτρολογικων προβληματων (μπορω να πω ο τοτε ηλεκτρολογος ειχε φερει το αυτοκινητο στα ισα τουWink.

Επιστευομαι ή θελω και εμπιστευομαι το μηχανικο μου γιατι πολλοι ιδιοκτητες με πιο "αγρια" αυτοκινητα τον εμπιστευονται. Δεν ειναι κριτηριο αυτο αλλά εχω δει και την δουλεια του και το αποτελεσμα αυτης. Εχει δουλεψει και με 4age, αλλώστε καθεται στο συνεργειο μια αγωνιστικη ΑΕ86 παρατημενη απο τον ιδιοκτητη της.
Εαν παω σε ολοκληρωμενη λυση:
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=5691
εστειλα μηνυμα αλλά δεν ελαβα απαντηση.

http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=4035
σε αυτο το ολοκληρωμενο σετ, μου απαντησε ο κατοχος, οτι το μοτερ τσιμπαει λαδακια και οτι μαλλον ειναι απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων (ηταν σε μια celica 92 και το αγορασε, γνωριζοντας για τα λαδακια, ωστε να το βαλει σε μια celica του 84 (σαν του ΓιωργουWink αλλά δεν χωραειWink.
Τιμη 600ευρω

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
Visit this user's website Find all posts by this user
03-10-2010, 10:39 PM
Τελικα το μοτερ τι εχει ακριβως Τολη;
Το ανοιξες ή το αφησατε ετσι;

Oχι,δεν το πουλαω...
03-11-2010, 09:57 AM
Nαι αλλά τον τύπο στο πρώτο link, τον Λάμπρο, τον ξέρουμε και είναι γνωστή ποσότητα στο χώρο και όχι κάποιος άσχετος.

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)] http://www.jdmbits.com
03-11-2010, 11:32 AM
Συμφωνώ, είναι εξαιρετικό παλικάρι ο Λαμπρος. Αγόρασε άφοβα κατα τη γνώμη μου

03-13-2010, 09:46 AM
Δεν πηγα να δω το μοτερ αλλά μιλησα τηλεφωνικως με τον ρεκτιφιετζη.
Μου ειπε οτι ενα πιστονι κολλησε/ελιωσε και μετα κολλησαν τα παντα περιλαμβανομενου και του στροφαλου. Μου ειπε για μια κομπλε ανακατασκευη με δικο του στροφαλο, πιστονια σφυρήλατα κλπ στο 1200-1500ευρω. Δεν προκειται να κανω κατι τετοιο, ειδικα με αυτα τα ηλεκτρολογικα που εχω στο αυτοκινητο.
Θα δω τι θα κανω...το ψαχνω...

03-13-2010, 09:51 AM
το ανοιξατε?
03-13-2010, 01:51 PM
tolisspi Wrote:Δεν πηγα να δω το μοτερ αλλά μιλησα τηλεφωνικως με τον ρεκτιφιετζη.
Μου ειπε οτι ενα πιστονι κολλησε/ελιωσε και μετα κολλησαν τα παντα περιλαμβανομενου και του στροφαλου. Μου ειπε για μια κομπλε ανακατασκευη με δικο του στροφαλο, πιστονια σφυρήλατα κλπ στο 1200-1500ευρω. Δεν προκειται να κανω κατι τετοιο, ειδικα με αυτα τα ηλεκτρολογικα που εχω στο αυτοκινητο.
Θα δω τι θα κανω...το ψαχνω...

Huh

Ας αναπαυτει εν'ειρηνη το μοτερ...

Ο Λαμπρος με το μαυροκαπακο σου απαντησε;

Oχι,δεν το πουλαω...
03-13-2010, 03:06 PM
ναι...και μου ειπε οτι ειναι διαθεσιμο (ειχε μια προσφορα απο ζακυνθο αλλά ατυχησε...)
το σκεφτομαι...

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 420,411 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 96,455 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 29,654 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,776 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno
  Stock AE86 Dynoed (Greek) Rosedrift 28 25,097 04-30-2012 07:55 PM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 12 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication