Technical problems (Greek language)
|
01-05-2009, 09:03 PM
|
|||
|
|||
Απο την πρωτη στιγμη 100αρα βαζω.
To tvis ειναι πανω. Δεν νομιζω να εχει σχεση η ροικη με το tvis. Θα βαλω τους μαμα εκκεντροφορους για να ησυχασω ή ενα σετ καρμπυρατερ για να πορωνομαι. Θα μιλησω την Τεταρτη με τον μηχανικο. Οι δικοι σου εκκ (οι καμικαζοι ![]() **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
01-05-2009, 09:30 PM
|
|||
|
|||
κάτσε ρε αμέσως να τους πετάξεις !!!
δώσε μια διεύθυνση να σου στείλω να δοκιμάσεις τον TODA REMMAPPED ECU και μετά κάνε ότι θες ... οι KAMAKAZEE ειναι οι ΚΚ101 με 262 duration & 8.9mm max cam lift AE86 FANATIC!!! |
|||
01-05-2009, 09:32 PM
|
|||
|
|||
Α Α Α ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ TVIS ΕΝΤΕΛΩΣ !!! ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ 4ή 6 πιο κοντά μπουζώνια για να ξανακουμπώσει η εισαγωγή ! :wink:
ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚ/ΡΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ TODA ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΕΛΆΝΤΙ ΣΟΥ ... AE86 FANATIC!!! |
|||
01-06-2009, 12:52 AM
|
|||
|
|||
Σημερα το θεμα με την ψυξη λαδιου ελαβε τελος
![]() ενω εδω και αρκετο καιρο ειχα κανει τον ανταπτορα στο φιλτρο και ειχα το ψυγειο η δουλεια ειχε κολλησει στην στηριξη του ψυγειου και στα μαρκουτσια. τελικα σημερα το τελειωσα. το ολο θεμα στοιχισε 46 ευροπουλα ![]() 20ευρο ο ανταπτορας που εγινε στον τορνο μαζι με τα ρακορακια. 15ευρο το ψυγειο λαδιου μαζι με τα μαρκουτσια που ηταν πανω (απο τα παλια ![]() 11ευρο να κανω μακρια μαρκουτσια γιατι ηταν κοντα και ξαναπρεσαρισα τα παλια ρακορ. ααα και 40λεπτα ενα οριγκ στον ανταπτορα εκει που φιλαει στον κορμο. το ψυγειο το τοποθετησα διπλα απο το αριστερο φαναρι ![]() ο ανταπτορας τοποθετημενος ετοιμο για να μπει το φιλτρο ![]() τα μαρκουτσια στο ψυγειο ![]() το ψυγειο ειναι αλουμινιο μεγαλης πιεσης με ενσωματωμενα βιδωτα ρακορ απο golf 1800gti. ειναι πιο κοντο απο της toyota αλλα ειναι τρεις φορες πιο χοντρο (βαθυ ![]() ![]() και τελος μπηκε και το φιλτρο ![]() με αυτον τον τροπο μπορει να τοποθετηθει ψυγειο λαδιου σε ολες τις μηχανες. ειναι ο πιο κλασικος τροπος και πολλα αυτοκινητα με ψυγεια λαδιου ειναι εργοστασιακα με αυτον τον τροπο και κατα την γνωμη μου ο καλυτερος. ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
01-07-2009, 10:01 PM
|
|||
|
|||
Γιωργο πολυ καλη δουλεια! Μπραβο. Μ'αρεσεις γιατι σε καθετι που φτιαχνεις εισαι αναλυτικος.
Σημερα, μιλησα με τον ρεκτιφιετζη. Μολις του ειπα οτι ο Μαλ... θελει 1800 και ο Ανδρι... 2300 του ρθε ταμπλας.Μου συνέστησε καποιον τοπικο μηχανικο ο οποιος φτιαχνει αγωνιστηκα και γνωριζει καποιους "προγραμματιστες". Ο ρεκτιφτιετζης δεν μου προτεινε την λυση καρμπυρατερ γιατι μου ειπε θα θελει ιδιατερη προσοχη στην ρυθμιση και συνεχως "κουρδισμα"(δικια μου λεξη ![]() Ο τοπ.μηχ. επισης δεν μου προτεινε το καρμπυρατερ. Θα θελει συνεχεια ρυθμιση. Μετα πηγα στον μηχανικο μου ο οποιος μου ειπε για τον σαριδικο ηχο, οτι μαλλον το μοτερ μετα τις 4500στρ αρχιζει να ζητα καυσιμο. Επισης η ιδεα του ολοκληρωμενου κιτ MS του αρεσε πολυ. Δεν ξερω εαν αυτος ο Σταυρος θα μπορει να μου το ρυθμισει. Εαν αποβουν ακαρπες και αυτες οι προσπαθειες μαλλον θα ριξω τους μαμα εκκεντροφορους. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
01-09-2009, 08:01 PM
|
|||
|
|||
Σημερα το μεσημερακι πηρα το αυτοκινητο για καποια δουλεια. Μου βγηκε η πιστη στο να βαλω τις ταχυτητες το πρωτο 5 λεπτο! Σχεδον δεν εμπαιναν με τιποτα. Σκεφθηκα μηπως και οι βαλβολινες ειναι παχυρευστες (μεχριν να ζεσταθουν
![]() ![]() ![]() ![]() Αυριο θα παω στο μηχανικο και εκτος του οτι θα του αναφερω το αωτερω προβλημα, θα βαλω και τον δικο μου εγκεφαλο για να δω πως θα παει στο δρομο (δεν τον εχω δοκιμασει, θα προλαβω ή θα μεινω απο σασμαν και θα κανω παλι βολτα με τον γερανο?) **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
01-09-2009, 10:03 PM
|
|||
|
|||
για οτι εχει σχεση με τον συμπλεκτη παει το μυαλο μου και πιο συγκεκριμενα στο πλατο.
ο δισκος μπορει να μην πατηνιαρει αλλα το πλατο μπορει να την εχει δει και δεν αποσυμπλεκει σωστα. δεν νομιζω να ειναι σασμαν αυτο υποψιαζομαι με αυτα που λες. ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
01-09-2009, 11:04 PM
|
|||
|
|||
Σχετικα καινουργιασ ειναι τα δισκο-πλατο-ρουλεμαν.Τα χω 1 1/2 χρονο με 10-15000χλμ και οχι με σπινιαρισματα και οχι με καρφωτες αλλαγές αλλά πολυστροφα.
Τι να πω, εαν παω για δισκο-πλατο τοτε πεταξε ο αγραφος. Αυτο που μου εχουν πει οτι το σασμαν c52 δεν ειναι οτι καλυτερο για πολλα αλογα. Αλλά δεν εχω περασει τις 5000στρ και αρχισε να κελαηδά? Χλωμο το βλεπω γιατι το φορανε και μερικοι με 20ν και δεν εχουν προβλημα. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
01-10-2009, 03:15 PM
|
|||
|
|||
Αμεσως μολις ειπα στο μηχανικο τι μου συμβαίνει, μου ειπε οτι πρεπει να ειναι η πανω ή η κατω τρομπα. Τελικα μετα απο 23 χρονια
![]() ![]() ![]() Εβαλα τον δικο μου εγκεφαλο. Οι διαφορες ειναι οι εξης: - Με τον εγκεφαλο τις 86αρας εχω σταθερο ρελαντι στις 1400στρ (οταν ανοιξει το βεντιλατερ ή αναψω τα φωτα τοτε υπαρχει περιπτωση να σβησει ![]() ![]() - Το μοτερ με το δικο μου εγκεφαλο δουλευει πολυ καλυτερα εν κινηση και δεν ακουγεται ο "σαριδικος" ηχος στις 4300-4500στρ ![]() ![]() ![]() Με εβαλε σε σκεψεις η καλη λειτουργια του μοτερ με τον δικο μου εγκεφαλο. Δεν ξερω εαν εκανα καποια δουλεια με παραλληλο. Το προβλημα ειναι ομως το ρελαντι, που με παραλληλο, ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν προκειται να λυθει. ![]() **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
01-10-2009, 06:29 PM
|
|||
|
|||
Α ρε Τολη, δεν σε βλεπω να ξεμπλέκεις ευκολα... Εισαι κ λιγο ατυχος, μια το ενα μια το αλλο, σε βλεπω σε λιγο να μην κοιμασαι καλα τα βράδια!!
![]() Παντως κ μενα γνωμη μου ειναι να μην βγαλεις τους εκκεντρ. απλά να βάλεις εναν αγραφο εγκεφαλο ή ακομα και 4αδα καρμπυρατερ. Αν σου τα ρυθμισουν σωστα δεν θα εχεις προβληματα, ουτε κ τρελες καταναλωσεις. Ουτως η αλλως κ τον εγκεφαλο αν εβαζες κ παλι θα ειχες αυξηση καταναλωσης, οποτε... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 142 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,940 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,601 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,618 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,949 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 51 Guest(s)