Technical problems (Greek language)
|
03-02-2010, 09:11 AM
|
|||
|
|||
κι επειδή αυτό το "εργο" με τους εγκεφάλους δεν βλέπω να έχει καλή κατάληξη για πέτε ρε παιδιά ...
greddy ultimate με 4πετάλουδο ποιός ξέρει να προγραμματίζει ΚΑΛΑ ?????? έιχα ακούσει για τον Ανδριανάκη αλλά τώρα τελευταία όλοι λένε ότι κάνει λαλακίες ... ότι τα κονόμησε και τα 'χει γράψει στα r χ / του ... AE86 FANATIC!!! |
|||
03-02-2010, 07:09 PM
|
|||
|
|||
o toda τι εγινε?
Ασχετο .Γιωργο εχεις βγαλει το tvis, ετσι δεν ειναι? **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
03-02-2010, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Τζωρτζ,
το παιδι που πηρε το αμαξι μου πουλαει ολα τα εντοσθια....Αν θες να σου δωσω το τηλεφωνακι του να μιλησετε για τον εγκεφαλο. Νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις με τον Δρακο της Πεντελης σχετικα με το τετραπτερο και τους αγραφους... :wink: Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-02-2010, 10:19 PM
|
|||
|
|||
tolisspi Wrote:o toda τι εγινε? Τόλη συγκεντρώσου !!! είπαμε δεν δουλεύει ... το tvis ναι το έχω πετάξει ... εγκέφαλο με κωδικό να λήγει σε 060 ή 050 έχει κανένας ? αν ναι βγάλτε παρακαλώ μια φωτό με ανοικτό καπάκι να δω κάτι στο κύκλωμα... Σταύρο ξεκίνα να μιλάς !!! AE86 FANATIC!!! |
|||
03-03-2010, 08:48 AM
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Εγώ το έχω πεί καιρό τώρα, να τσοντάρουμε όλοι μαζί να πάρουμε ένα δυναμόμετρο... Ας είχα πρόσβαση σε μηχάνημα και στο έκανα εγώ το σετάρισμα (αρκεί να μη βιαζόσουν ![]() Τώρα για τη δική μου περίπτωση συλλογής πεταλουδών, όταν έρθει η ώρα (σε κανα 2 χρονάκια ![]() Πάντως από θεωρία άλλο τίποτα, καλό θα ήταν να βρισκόμασταν να τα πούμε από κοντά γιατί το θέμα σηκώνει καφέ, ή καλύτερα κρασάκι με μεζεκλίκια, ή ακόμα καλύτερα κοψίδια! ![]() ![]() Βασικό πρόγραμμα έχει ο γκρέντυ για το 4age? Η μισή δουλειά είναι να παίρνει εμπρός! SFD |
|||
03-03-2010, 10:32 AM
|
|||
|
|||
παίρνει μπρος με τον μαμά μιας και ο ultimate μπριζώνεται παράλληλα :wink:
Πάντως δυναμόμετρο δεν έχουμε αλλά έχουμε φορητό μηχάνημα παρακολούθησης καταγραφής air/fuel ratio στα καυσαέρια :wink: ... και δυναμόμετρο υπάρχει στα Γιάννενα το οποίο θα ερευνήσω αν μπορούμε να "κλείσουμε" για κάποια ώρα ... εγώ το βάζω το αρνί !!! έρχεστε να τα π(ι ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
03-03-2010, 10:40 AM
|
|||
|
|||
κατά πάσα πιθανότητα το δυναμόμετρο μπορούμε να το κλεισουμε για Σάββατο ! αύριο θα ξέρω σίγουρα !!!
Σταύρο ετοιμάσου να περάσεις ένα ΣΚ στην Ήπειρο !!! και οι άλλοι τι κάθεστε ? άντε οργανωθείτε και ελάτε προς τα πάνω ... όσοι χωράνε στο σπίτι και οι υπόλοιποι στον ξενώνα του χωριού με 40-50€ τη βραδιά το δίκλινο! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! AE86 FANATIC!!! |
|||
03-03-2010, 11:00 AM
|
|||
|
|||
Όμορφα! Άρα μπορούμε σχετικά εύκολα να ρυθμίσουμε τα πρώτα χωρίς φορτίο. Τώρα βέβαια ούτε του greddy το λογισμικό ξέρω, ούτε το δυναμόμετρο στα γιάννενα, εκτός κιαν τυχαίνει να είναι dastek.. Θα θέλει μελέτη πρώτα λοιπόν. Άρα ένα σ/κ χωρίς ύπνο αλλά με αρνί μάλλον δε φτάνει... Μια αρχή πάντως γίνεται! Θα πρότεινα να κλείσουμε ένα σ/κ πρώτα χωρίς δυναμόμετρο να ρυθμίσουμε ότι μπορούμε έτσι. Και πάμε και το ίδιο σάββατο στα γιάννενα να δούμε τι δυναμόμετρο είναι κιόλας πριν το κλείσουμε...
Γενικά κάθε σ/κ σκίζομαι στη δουλειά με το σασί, αλλά αν κλείσουμε πχ το άλλο σ/κ, ας πάει και λίγο πίσω το πρότζεκτ! Γενικά όσο περνάει ο καιρός για μένα θα είναι όλο και πιο δύσκολο... Εκτός κιαν συνεχιστεί η επιδείνωση της οικονομίας, μείνω χωρίς δουλειά και έρθω μόνιμα στο χωριό να φτιάχνουμε παράλληλα και τα 2!!! ![]() ![]() ![]() SFD |
|||
03-03-2010, 11:05 AM
|
|||
|
|||
Ειμαι μεσα και ας μην κατεχω απο δυναμομετροεγκεφαλακια
![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-03-2010, 12:40 PM
|
|||
|
|||
όχι για το άλλο Σκ γιατί δεν προλαβαίνω εγώ να ρίξω το 4πετάλουδο απάνω ... μάλλον σε 2 βδομάδες θα έιμαι οκ
βλέπετε παράλληλα ετοιιμάζουμε και το πρότζεκτ ΜΑΝΤΑ 400 και δεν μπορούμε να το αφήσουμε στη μέση ![]() θα μάθω σύντομα και τι τύπο δυναμόμετρου έχουμε :wink: όσο για την οικονομική κρίση σε έχω σκεφτεί ως εξής : να σου κλείνω ραντεβού και να ανεβαίνεις κάθε Σάββατο να ρυθμίζεις αμάξια και να κονομάς τα δέοντα !!! δλδ οι κάθε λογής ΑΝδριανάκηδες είναι καλύτεροι από σένα !!! κοτζάμ Μηχανικάρα ![]() ![]() ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ είμαι έτοιμος από μηχανολογικά θα σας ειδοποιήσω να κανονίσουμε το πότε μπορείτε να έρθετε :wink: οκ ???????? AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 142 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,942 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,601 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,618 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,949 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 71 Guest(s)