Toys for sale and new finds
|
11-25-2008, 11:18 AM
|
|||
|
|||
TRD 2 way Zenki LSD used + TRD 4,8 FGR new
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
11-25-2008, 01:28 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:TRD 2 way Zenki LSD used + TRD 4,8 FGR new Could you post a price for this, or send it to my PM please DRIFT.HR |
|||
11-28-2008, 02:22 PM
|
|||
|
|||
kp61 Wrote:εχεις πμ μαριε Παρεληφθει και ξεκινησε το φτιαξιμο.. Ευχαριστω Βαγγελη! Σε περιμενουμε Μακρυραχη. Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
01-03-2009, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά θα ενδιαφεροταν κανεις απο εδω, να ανταλλάξει ενα 4πεταλουδο ασημι, μαζι με εισαγωγη της τ3 καινουργια, με μια τετραδα 45αρια webber με εισαγωγη...??
επειδη λεφτά για αγραφο δεν παιζουνε, λέω μηπως το γυρισω σε καρμπυρα... αφου το 4πεταλουδο δεν λεει να δουλεψει με την μαμα Ecu... |
|||
01-04-2009, 01:16 PM
|
|||
|
|||
Ειχες ερθει στο Ριο?
Και να βρεις αγραφο (αν και αυτος που φτιαχνει της Megasquirt ειναι πολυ καλος και παλι θα ειναι πολυ δυσκολο να τον προγραμματισεις (αποτι εχω διαβασει τουλαχιστον. Εχω σκεφθει και γω σαν φθηνη λυση τα καρμπυρατερ για το δικο μου μοτερ αλλά απο την μια σκεφθομαι την καταναλωση (εκτος εαν το αυτοκινητο σου προοριζεται μονο για drifting) και απο την αλλη ειναι το γαμωτο οτι η τεχνολογια προχωραει και γω θα παω με την "οπισθεν". Ποσο πωλεις το τετραπεταλουδο κιτακι σου? **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
01-04-2009, 06:11 PM
|
|||
|
|||
ναι ημουν στο Ριο, τα ειχαμε πει λιγο για τους εγκεφαλους.
Δεν ξερω ρε Τολη, εχω μπερδευτει λιγο. Το αμαξι μου το χρησιμοποιω κ μερικες φορες για τις μετακινησεις μου, αλλά ετσι οπως το εχω καταντησει πλέον, (γυμνο, με κουτσουρε αναρτησεις και θορυβωδεις εξατμισεις κλπ κλπ...) δεν ειναι κ για πολλά πολλα... Δεν θα με πειραζε δηλαδη κ τοσο μια αυξηση της καταναλωσης. Απλά σκεφτομαι πως για να βάλω ΜS θελω κανα χιλιαρικο με τον προγραμματισμό, ο Emanage διαβάζω οτι δεν κανει για 4πεταλουδα, οπότε λεω να γυρισω στα κλασσικα κάρμπυρα... Τιμη για το κιτακι δεν εχω σκεφτει να σου πω, ολα ειναι καινουργια, εισαγωγη και χωανακια.... |
|||
01-05-2009, 09:17 AM
|
|||
|
|||
Να βρεις λεφτά για εγκέφαλο και να αφησεις τις τράμπες....
|
|||
01-05-2009, 02:32 PM
|
|||
|
|||
Akis308 Wrote:Να βρεις λεφτά για εγκέφαλο και να αφησεις τις τράμπες.... Ποιον ρε συ Ακη?? ξερεις κανενα εγκεφαλο σχετικα φθηνα, να κανω δουλεια? |
|||
01-05-2009, 07:16 PM
|
|||
|
|||
Πες τι εγκέφαλο θέλεις να σου βρω σχετικά φτηνά.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
01-05-2009, 07:46 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Πες τι εγκέφαλο θέλεις να σου βρω σχετικά φτηνά. EFI... (Η μάρκα είναι....) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 23 Guest(s)