Toys for sale and new finds
|
03-29-2007, 07:31 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Θέλει κανείς να μου δανείσει 1.000 ευρώ και να τα πάρει σε δόσεις πίσω ΧΩΡΙΣ τόκους???????? Βαγγέλη ειδικά για σένα είναι εξαιρετική πρόταση! Αντί να αγοράζεις μαλάκίες με τα λεφτά που χεις στην παντα (κρυμένα στο μαξιλάρι σου θα μου τα δώσεις εμένα να στα φυλάω. Θα σου δίνω μια στο τόσο ένα χαρτζιλίκι... Θα αρέσει και στη Νανά αυτή η ιδέα, καλύτερα να κανονίσω με αυτήν danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
03-29-2007, 07:35 PM
|
|||
|
|||
Δημοσιογράφε προβλέπω να σε παίρνουν με τα σκουπόξυλα ή μήπως να πω σκουπο-κούτια Βάγγο ?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-29-2007, 08:27 PM
|
|||
|
|||
Τελικά αυτό είναι το ωραίο σε αυτό το φόρουμ. Είναι η σχέση αδερφική!!! Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό αλλού παγκοσμίως!!!
Τζώρτζ είμαστε ντιλ μαν! Τωρα αν δεν τα καταφερουμε να βρεθούμε Πάτρα θα βρούμε ένα τρόπο να γίνει η μεταβίβαση Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-29-2007, 10:29 PM
|
|||
|
|||
Ok φίλε !!!
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-29-2007, 11:05 PM
|
|||
|
|||
Μόλις τώρα μπήκα στο ebay να τσεκάρω το κωρονοπήνιο που έχω σταμπάρει και τι να δω? Ο Σκούπας έχει βάλει όλες τις σκούπες στο μάξιμουμ και ρουφάει ό,τι κινείται...
Λέτε να έχουμε ελληνικό εμφύλιο σταο πεδίο μάχης του ebay? |
|||
03-29-2007, 11:09 PM
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχαχαχα
καλόοοοοοοοοοοοοο AE86 FANATIC!!! |
|||
03-30-2007, 12:33 AM
|
|||
|
|||
O Βαγγος χτυπάει, δεν το συζητάει...
Ρε Λεφτ και Βαγγο, έβαλα ένα τετραπετάλουδο πιο πάνω και ρώτησα κάτι. Μήπως ξερετε α πόσο κάνει???? β κανέναν που να το θέλει???? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
03-30-2007, 07:37 AM
|
|||
|
|||
Αχιλλέα για το β, δυστυχώς όχι. Για το α πάρε τηλέφωνο τον Τσιφετάκη και ρώτα τον. Σίγουρα θα ξερει να σου πεί.
Τώρα για τον Βάγγο, καλά κάνει και το χτυπάει. Εγώ έβαλα ξυπνητήρι σήμερα στις 06:30 για να το χτυπήσω το εν λόγω αντικείμενο και τι κατάλαβα? με πρόλαβε άλλος (τελευταίο bid μου στα 17") και το έχασα. |
|||
03-30-2007, 08:39 AM
|
|||
|
|||
καλημερα
διονυση ευχαριστω πολυ συντακτη δεν εχω ιδεα απο αυτα λεφτερη το χτυπουσα εμεσα για σενα με εβαλε ο σταυρος να τ αγορασω να στο ανταλαξει με το 4,7 και οτι αλλο αν... δεν ξερω και το user σου στο εβαυ γμτ τσπ το χασα για 4 δολ εχω κι αλλο με 200 by it now λεγε απο πριν, στο ριχνω και το χτυπας? η στον σταυρο και οπως σου πα? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AE86-Fina...enameZWD1V ΧΤΥΠΑ !!!!!! |
|||
03-30-2007, 10:15 AM
|
|||
|
|||
φρεσκα νεα
ο στρατος που πουλουσε την αε86 με τον κομπρεσορα κοπανησε χθες το βραδυ ενα πεζοδρομιο με αποτελεσμα να μην περνει .....λεει.... απλα μπροστα η τιμη επεσε αυτοματως στα 3000ε συζητησιμη.... ναι μ ακουτε????? αλοοοου..... διονυση απ τον εκτελωνιστη ρε φιλε το τσιμπησες το οχημα????? ρε παιδια να μιλαμε σε τσατ για τις τιμες πρωτα γμτ μου.... λεφτερη το final gear set τι θα γινει????? θα το χασουμε κι αυτο σε περιμενω να μου πεις ις ενιμπαντυ χεαρρρρρρ?????? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 13 Guest(s)