Technical problems (Greek language)
|
04-10-2009, 09:52 AM
|
|||
|
|||
ts@n@k@s Wrote:alimonos Wrote:ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ : ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΣΤΟΡΑ !!!!!!!!!! Και εγω αυτο ψηφιζω Τολη.. Τσαν,τι εκανες με τα ελλατηρια; Μπαινουν; Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
04-11-2009, 03:31 AM
|
|||
|
|||
Super Marios Wrote:Και εγω αυτο ψηφιζω Τολη.. Nαι ρε, μπηκαν. Απλα το σταρλετ το εδωσα 2 μερες μετα, ανταλλαγη με ενα ραλακι 13αρι... :wink: |
|||
04-11-2009, 08:06 AM
|
|||
|
|||
Βρε, μου φαινεται οτι αλλαζετε αμαξια σαν τα πουκαμισα!!
Ως αισθητηρας ρελαντι ή κατι τετοιο τελος παντων, ειναι στις φωτο. xmmm! **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
04-13-2009, 07:09 PM
|
|||
|
|||
ts@n@k@s Wrote:Super Marios Wrote:Και εγω αυτο ψηφιζω Τολη.. Ωραιος Ρε φιλε και εμενα μου εδινε για το σταρλετ ενας πιτσιρικας ενα 1,3αρι ιδιο και 1 χιλιαρικο και δεν το εδωσα ο μ@λ@κ@ς! Ευτυχως γιατι σαν την σταρλεταρα.. Αααα,αυτην την στιγμη βαφεται και το αγωνιστικο. Λευκο σαν το γαλα. Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
04-13-2009, 07:44 PM
|
|||
|
|||
Ρε μου εμεινε και το air-condition αμανατι, μηπως εχεις κανεναν να το δωσουμε???
|
|||
04-13-2009, 09:40 PM
|
|||
|
|||
Οχι ρε Νικ το σταρλετ για γαλλο....
Μαριε φωτο οταν βαφτει, δεν ειναι αναγκη να τα λεμε.... JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
04-14-2009, 12:04 PM
|
|||
|
|||
ts@n@k@s Wrote:Ρε μου εμεινε και το air-condition αμανατι, μηπως εχεις κανεναν να το δωσουμε??? Ευρα;;; Εννοειτε οτι θα ανεβασω photos.. :wink: Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
04-16-2009, 08:47 PM
|
|||
|
|||
Με την βοηθεια του Γιωργου (kozani37), ανακαλυψα τι πραγμα ειναι αυτο
και τελικα ειναι αυτο Vacuum switching valve αλλά δεν ξερω τι ειναι αυτο και δεν το εχω επειδη απο την πεταλουδα μου απο κατω δεν ξεκινουν αυτα τα σωληνακια που εικονιζονται. Ειναι ταπωμενα. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
04-16-2009, 09:35 PM
|
|||
|
|||
Σημερα το πρωι πηγα σ΄ενα νεο μηχανικο στην Αθηνα, τον οποιο μου προτειναν κατι παιδια
Στην εθνικη Κορινθος-Αθηνα, ενω πηγαινα μια "χαρα" (5η μαξ 5500στρ, καποια στιγμη αντιμετωπισα μια ανηφοριτσα και το αυτοκινητο δεν ανεβαζε στροφες ωστε να την ανεβω πιο ανετα. Παταγα γκαζι τιποτα, αφηνα και ξαναπαταγα γκαζι και παλι τιποτα. Βαζω 4η και παλι τιποτα. Οι στροφες οσο ζορινταν το αυτοκινητο τοσο επεφταν. Εν κινησει βαζω νεκρα, αφηνω ρελαντι 2-3", παταω γκαζι να ανεβουν οι στροφες και βαζω 5η. Το αυτοκινητο με αυτο τον τροπο, ανεβαζε στροφες και ηταν οπως πιο πριν. Ελα ομως που ειχα να αντιμετωπισω μια ακομη ανηφοριτσα και παλι δεν ανεβαζε στροφες, και παλι εκανα το ιδιο κολπο αλλά τιποτα!!! Συμπερασμα, οταν ζοριζεται κατι παιζεται Περνοντας πλεον τα διοδια της Ελευσινας, ημουν με 4η και 5η στις 3000-4500στρ. Και με τις δυο αυτες ταχυτητες ειχα πολυ καλη ροπη. Με 5η σε αυτες τις στροφες ειχα "πεταγματα". Συμπερασμα, κατι πρεπει να παιζεται με το χρονισμα ων εκκεντροφορων. Μετα απο πολυ ψαξιμο, σοκακια, παραδρομους κλπ, βρισκω το συνεργειο (ζουγκλα η Αθηνα, και με gps εχω χαθει με τοσες αλλαγες που γινονται. Τεσπα, ο μηχανικος δεν κανει βελτιωσεις αλλά μονο μετατροπες (βαζει μοτερ. Μετα απο μαθημα ιστοριας για corolla-celica(για την μετατροπη που εχω κανει-4age που του εκανα, μου ειπε τα εξης: - "κανονικα θα επρεπε να εχει το μοτερ και ρυθμιστη καυσαεριων" (παρολο που του διευκρίνισα οτι οσα εχουν "λ" δεν εχουν ρυθμιστη - "τα καυσαερια σου ειναι ειναι στα ορια μη καταλυτικου και δεν μπορω να καταλαβω στο ΙΚΤΕΟ της Κορινθου οτι σου ειπαν ειναι σε υψηλα επιπεδα. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Αποτι ξερω κοβουν πολυ κοσμο". (μου μετρησε τα καυσαερια. Γιατι να μου πουν στην Κορινθο κατι τετοιο? Δεν φακελωσα κανεναν για να περασω? Εν τω μεταξυ αυτος ειναι ιδιοκτητης και ΙΚΤΕΟ. - "Για μενα ειναι να μην μπλεξεις με βελτιωσεις κλπ. Οι επιστημονες της ΤΟΥΟΤΑ εκαναν μελετες και μελετες για να βγαλουν 125 αλογα απο αυτο το μοτερ και συ θελεις με καποιους εκκ, γραναζια εκκ, και πιστονια να βγαλεις αλογα στις αναλογες στροφες με το σωστο καυσιμο/αερα κλπ? Πρεπει να ειναι πολυ επιστημονας καποιος για να επιτυχει κατι τετοιο!"(ασχολιαστο - "Μαλλον η πλεξουδα πρεπει να ειναι κομμενη και κολλημενη κατα την μετατροπη. Μαλλον εκει πρεπει να υπαρχει προβλημα. Τι περιμενεις μετα απο 20+ χρονια να δουλευουν ολα καλα?"(δεν εχει και αδικο και γι' αυτο σκεφθηκα να βρω καμια πλεξουδα απο καποια 82αρα και να την χωσω απανω ή της 86αρας που καθεται ). - "Η bosch, η αντλια που εχεις βαλει δεν μαρεσει, να την βγαλεις" (ρε τι λες τωρα!!) - του εδειξα το παραπανω μαραφετι και μου ειπε, οτι μου ειπε και ο Γιωργος οτι ειναι βαλβιδα υποπιεσης αλλά του εβγαλε τα ματια. στην επιστροφη κατω απο 2000στρ φαμηθηκα στα σκορτσαρισματακια, οπως πριν το τιαξει ο ηλεκτρολογος - Και τελος "Για μενα ξεκινα απο το να ρυθμισεις τους εκκεντροφορους στην μαμα θεση. Μετα κοιτας και βγαζεις αυτην αντλια βενζινης και εαν με αυτα δεν λειτουργησει σωστα, τοτε θα μου αφησεις 2 εβδομαδες το αυτοκινητο, να δει ολη την πλεξουδα ενας ηλεκτρολογος μου ωστε το αυτοκινητο να λειτουργησει σωστα. Τωρα τι θελεις και ασχολεισαι με βελτιωσεις? Θα το κρατησεις άλλα 20 χρονια? Τσαμπα λεφτα"() Φευγοντας προς Κορινθο σκεφθηκα να περασω και απο Μαλιωρα για δυναμομετρηση αλλά ψιλοχαθηκα, ασε που μπηκα στο δακτυλιο και δεν κυκλοφορουσα. Μα ειναι δυνατον , ημουν Πειραιως 105 (περιπου και ο Μαλιωρας ηταν στο ιδιο ρευμα κυκλοφοριας στο Νο 37 και ηθελα να περασω στο αντιθετο ρευμα να κατεβω και να ξαναπερασω και παλι στο ρευμα που ηταν ο Μαλιωρας ΚΑΙ δεν υπηρχε καμια διασταυρωση να το κανω αυτο. Πηγα τερμα Πειραιως, μετα Ποσειδωνος, μετα Συγγρου και κατεληξα στην Ομονοια (καλα πως το εκανα αυτο!!!!). Μετα απο κει επεστρεψα Κορινθο. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
04-17-2009, 12:51 AM
|
|||
|
|||
μην μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις πλεξουδα, μετρα αυτην που εχεις και αν υπαρχει προβλημα σε καποια γραμμη την διορθωνεις
κανε το χρονισμο στους εκκεντροφορους οπως σου ειπε και ριξε μια ματια το TVIS μηπως δεν δουλευει και δεν του φτανει ο αερας στα ψηλα τωρα για τον μαστορα στην Αθηνα τον βρισκω λιγο πονηρο... 2 βδομαδες τι τις θελει ... καραβι θα κανει ή θελει να δικαιολογησει το ''δαγκωμα'' στο πορτοφολι. ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 422,042 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,733 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,767 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,798 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
|
Stock AE86 Dynoed (Greek) | Rosedrift | 28 | 25,144 |
04-30-2012 07:55 PM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 27 Guest(s)