Suspension issues (Greek language)
|
02-04-2010, 12:49 PM
|
|||
|
|||
Λοιπόν έκλεισε!
Θα βάλω τα RCA μπροστά, και πανάρ πίσω, και αν δώσει και ο Σταύρος τα brackets σε καλή τιμή ( ![]() Τώρα καθήστε ήσυχα, να μπεί ο Αχχιλέας ή για να τα κάνει πτν όλα, ή να μας δώσει μια καλή προσφορά και να κανονίσει την αγορά... ![]() Ευχαριστώ σας για τις συμβουλές. ![]() http://www.ae86.gr |
|||
02-04-2010, 12:56 PM
|
|||
|
|||
από που θα "ψωνίσεις" rca "ΜΕΓΑΛΕ" ?
ΑΝ πάρεις από Τ3 πές μου να πάρω κι εγώ ένα σετ traction brackets να μοιραστούμε τα μεταφορικά :wink: AE86 FANATIC!!! |
|||
02-04-2010, 12:59 PM
|
|||
|
|||
Αναφερόμουν στη γωνία που κάνει ο άξονας του pinion με τον άξονα μετάδοσης όταν το κοιτάς από το πλάι του αυτοκινήτου. Η αντίστοιχη γωνία όταν κοιτάς από κάτω διορθώνεται και από τη βάση του μεσαίου σταυρού, η οποία έχει οβάλ τρύπες από τη μάνα της.
Είναι λίγο χρονοβόρα διαδικασία για να τα κάνουμε στο χέρι, οπότε αν το πάρεις με εργατώρα δε συμφέρει, αλλά είναι για σένα το αναλαμβάνουμε κάποιο σ/κ που θα έχουμε χρόνο! Όταν βγάλω και λύσω άξονα θα ξεκινήσω διαδικασίες :wink: Λίγο υπομονή μόνο να ανοίξει ο καιρός... SFD |
|||
02-04-2010, 01:07 PM
|
|||
|
|||
από υπομονή έχουμε περίσευμα!
Δεν θέλω να σας δυσκολέψω ... αν τα βγάλεις στέιλτα μου και τα αντιγράφω εγώ εδώ . Αν πάλι παραγγείλει νωρίτερα ο "Μεγάλος" από Τ3 τίποτα, τα πάιρνω από κει και ησυχάζετε από μένα ! ότι κάτσει ... AE86 FANATIC!!! |
|||
02-04-2010, 01:13 PM
|
|||
|
|||
Χεχε! Μα εμείς τη βρίσκουμε με δυσκολίες τέτοιου τύπου!!!
![]() ![]() SFD |
|||
02-04-2010, 01:17 PM
|
|||
|
|||
οκ !!! βλέποντας και κάνοντας!!!
![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
02-04-2010, 09:59 PM
|
|||
|
|||
RCA's αν το ψηνετε πολλοι μπορω να το κανονισω να κοψουμε σε υδροκοπη απο αλουμινιο σχετικα φθηνα.... :wink:
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
02-05-2010, 09:00 AM
|
|||
|
|||
Άλλη ερώτηση, που μου προέκυψε βλέποντας τις φωτό της Celica και τις προσθήκες στο πάνω μέρος των πιο "κοντών" αμορτισέρ.
Όταν έβαλα τα HTS στο μαμά γόνατο, έβαλα προσθήκες από κάτω (περίπου 4cm όσο η διαφορά ![]() Βλέπω πως και οι Γιώργηδες έβαλαν προσθήκες, αλλά από πάνω. Σε άλλο θέμα κάπου στα projects, είδα προσθήκες 2cm πάνω και 2cm κάτω! Τελικά πώς είναι καλύτερο να τοποθετηθεί το φυσίγγιο; Πάνω ή κάτω; Αυτά τα RCA αλλάζουν κάτι στο τελικό ύψος, ή μόνο στη γεωμετρία; Επιστήμη... ![]() ![]() http://www.ae86.gr |
|||
02-05-2010, 09:11 AM
|
|||
|
|||
Roku_trueno Wrote:RCA's αν το ψηνετε πολλοι μπορω να το κανονισω να κοψουμε σε υδροκοπη απο αλουμινιο σχετικα φθηνα.... :wink: Δεν αρκεί μόνο υδροκοπή, έχει και κάποιες πατούρες που γίνονται είτε στη φρέζα πάνω στο εξάρτημα είτε με προσθήκη πρεσσαριστών δαχτυλίδιων... Μπορείς να ρωτήσεις ενδεικτικά για πάχος μιας ίντσας τι κόστος έχει η υδροκοπή (ίσως να μας πούν ευρώ/ώρα και μέτρα κοπής/ώρα για το συγκεκριμένο πάχος ![]() SFD |
|||
02-05-2010, 09:25 AM
|
|||
|
|||
Euripides Wrote:Άλλη ερώτηση, που μου προέκυψε βλέποντας τις φωτό της Celica και τις προσθήκες στο πάνω μέρος των πιο "κοντών" αμορτισέρ. Το βασικό ζητούμενο είναι σε κάθε περίπτωση όταν το αμάξι στηρίζεται στα ελατήρια στατικά, το αμορτισέρ να είναι συμπιεσμένο κατά το ήμισυ (περίπου ![]() ![]() ![]() Γενικά δεν εγκρίνω κοντά αμορτισέρ σε μαμά μπουκάλα. Ο σωστός τρόπος είναι κόψιμο της μπουκάλας στο σωστό μήκος για το επιλεγμένο αμορτισέρ. Άν όμως την κάνετε τη δουλειά με τον λάθος τρόπο, τουλάχιστον τον αποστάτη από πάνω! (χρυσός κανόνας: δυο λάθη=ένα σωστό!!!) SFD |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 141 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,925 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,601 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,617 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 827,664 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)