Technical problems (Greek language)
07-13-2010, 07:50 AM
Καλημερα!
Θελω να μου πειτε τι παιζει με την μικροδιαρροη? πρεπει να παω για επισκευη?
δεν υπαρχει μια αυτο το καιρο βλεπω να το παροπλιζο τ αμαξι. ειναι πολυ μικρη διαρροη ως ελαχιστη μπορω να πω.τι παιζει ? ποσο παει η επισκευη για να ξερω? αν ειχα λεφτα για ΚΟΝΙ θα τα ειχα βαλει αβλεπη...

4age 16v to FR 20VT
Find all posts by this user
07-13-2010, 05:40 PM
η μικροδιαρροη που εχεις δεν ειναι καινουργια... την εχεις αρκετο καιρο απ΄οτι φαινεται.
πηγαινε σε μαστορα πρωτα να το δει και να σε πει τι θελει για την δουλεια.
η φλαντζα εχει περιπου 35 ευρο η γνησια.
δουλεψε το το αυτοκινητο χαλαρα για τις αναγκες σου και εχε τον νου σου στην θερμοκρασια μεχρι να μαζεψεις κανα ευρο να το φτιαξεις

βαλε και κανενα παγουρινο στο πορτ μπαγκαζ για πασα ενδεχομενο Tongue

υπαρχει και μια φθηνη λυση με καποια προιοντα που τα ριχνεις μεσα στα νερα και σταματαν τις διαρροες αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν μπορω να σε πω κατι σιγουρο, εχω ακουσει ομως και θετικα και αρνητικα σχολια.

Υ.Γ. οι παλιοι επαγγελματιες οδηγοι σε αυτες τις περιπτωσεις εριχναν μεσα στα νερα κοκκινο πιπερι και λενε οτι εκανε δουλεια Big Grin

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
07-13-2010, 07:45 PM
η φλαντζα κανει 35 ευρω οκ συμφωνω ..αλλα πρεπει να λυση ψευτοκαπακο να βγαλω εκκεντρους κτλ...ειναι ολοκληρο μαμησι...σωστα?

4age 16v to FR 20VT
07-14-2010, 08:32 AM
kozani37 Wrote:η μικροδιαρροη που εχεις δεν ειναι καινουργια... την εχεις αρκετο καιρο απ΄οτι φαινεται.
πηγαινε σε μαστορα πρωτα να το δει και να σε πει τι θελει για την δουλεια.
η φλαντζα εχει περιπου 35 ευρο η γνησια.
δουλεψε το το αυτοκινητο χαλαρα για τις αναγκες σου και εχε τον νου σου στην θερμοκρασια μεχρι να μαζεψεις κανα ευρο να το φτιαξεις

βαλε και κανενα παγουρινο στο πορτ μπαγκαζ για πασα ενδεχομενο Tongue

υπαρχει και μια φθηνη λυση με καποια προιοντα που τα ριχνεις μεσα στα νερα και σταματαν τις διαρροες αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν μπορω να σε πω κατι σιγουρο, εχω ακουσει ομως και θετικα και αρνητικα σχολια.

Υ.Γ. οι παλιοι επαγγελματιες οδηγοι σε αυτες τις περιπτωσεις εριχναν μεσα στα νερα κοκκινο πιπερι και λενε οτι εκανε δουλεια Big Grin

α ρε παλιές "πικάντικες" εποχές !!! Big Grin Big Grin Big Grin

AE86 FANATIC!!!
07-14-2010, 09:03 AM
...και το κατακαθι απο ελληνικο καφε λένε οτι δούλευε... Cool

Εγω θα συμφωνησω με τον Γιώργο, δουλευε το χαλαρα και προσεχε την θερμοκρασια και την σταθμη του παραφλου μεχρι νεοτερας εφοσον δεν εχεις με τι αλλο να μετακινηθεις... :wink:

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
07-14-2010, 09:38 AM
Θέλει όπως είπες λύσιμο ψευτοκάπακα, εκκεντροφόρους (που σημαίνει και ιμάντα-τροχαλίες-μπροστινά καπάκιαWink και μετά λύσιμο κεφαλής, καλό προσεκτικό καθάρισμα φλαντζών (που είναι ο σωστός όρος για τις επιφάνειες μπλόκ και καπακιού που συνδέονταιWink αλλαγή παρεμβύσματος (που λένε "φλάντζα" στην πιάτσαWink και μετά δέσιμο... Πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Την έχει και αναλυτικά το repair manual. Έχει μερικά σημεία που θέλει προσοχή, αλλά γίνεται χαλαρά σε μια μέρα αν δεν προκύψουν προβλήματα. Ένα από αυτά πχ θα μπορούσε να είναι ότι διαπιστώθηκε φθορά στις φλάντζες και θέλει ρεκτιφιέ...

Οπότε αν δεν έχεις να κινηθείς με κάποιο άλλο μέσο η ίδια συμβουλή που σου έδωσαν ήδη τα παιδιά ισχύει κι από μένα. Για διαρροές συστήματος ψύξης ενδείκνυται αυγό... Tongue Tongue Tongue

Υπάρχει κάποιο υγρό για αυτή τη δουλειά, το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής σε 2 παλιάμαξα μου με τρύπες σε ψυγείο και δεν ξέρω και που αλλού, με απόλυτη επιτυχία. Δε θυμάμαι πώς λέγεται, αλλά το βρίσκεις και σε βενζινάδικο.

SFD
07-15-2010, 09:06 AM
Παίζει να το φτιαξω μονος μου παίδες?

4age 16v to FR 20VT
07-15-2010, 09:56 AM
Αν δεν σου ανακατευει λάδια με νερά και δεν καίει νερό (που αν έκαιγε θα ρέταρε...) , βάλε του ένα τετράκιλο παραφλού στο πορπαγκάζ και πίνε του το αίμα κανονικά. Να το φτιάξεις μόνο σου ξέχνα το.

[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
07-21-2010, 01:32 PM
πηγα απο αθηνα επιδαυρο - αρχαιο θεατρο - καλλονη τροιζηνιας και γυρισα πισω η διαρροη στο ιδιο σημειο δεν ειχε εξτρα....

4age 16v to FR 20VT
07-21-2010, 09:05 PM
Akis308 Wrote:Αν δεν σου ανακατευει λάδια με νερά και δεν καίει νερό (που αν έκαιγε θα ρέταρε...) , βάλε του ένα τετράκιλο παραφλού στο πορπαγκάζ και πίνε του το αίμα κανονικά. Να το φτιάξεις μόνο σου ξέχνα το.

Με εμφαση στο "πινε του το αιμα κανονικα" Thumbs up!
Δεν παθαινει τιποτα.

Oχι,δεν το πουλαω...

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 422,042 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 96,733 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 29,766 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,798 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno
  Stock AE86 Dynoed (Greek) Rosedrift 28 25,144 04-30-2012 07:55 PM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 14 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication