Technical problems (Greek language)
|
03-08-2012, 10:24 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:balte kai toys ekk/rous sta mama simadia ki afiste argopories kai diafora tetoia Δικιο εχει ο Αλιμονος. Πηγαινε σε ενα μαστορα της προκοπης και βαλε τα εκκεντροφορια στα μανατα σημαδια και ασε καλυτερα τις αλχημιες με προποριες και αργοποριες. Για να ψοφαει τελειως μετα απο καποιες στροφες και ειδικα τοσο χαμηλα πρεπει να ειναι κουκουρουκου ρυθμισμενοι. Καλυτερα θα δουλευει με τις μανατες ρυθμισεις. Αφου θα πας που θα πας,μετρα και την αντλια καυσιμου να δεις τι παιζει. Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
03-09-2012, 12:26 PM
|
|||
|
|||
να σας πω οτι το καπακι ειναι πλανισμενο αρκετεσ φορες.δεν αλλαζη το χρονισμα οταν κατεβενει το καπακι?τα σιμαδια ειναι σωστα παντως που τα κοιταξαμε.
![]() |
|||
03-09-2012, 01:52 PM
|
|||
|
|||
παιδια εβαλα πριν λιγες μερες καινουρια πισω αμορτισερακια πορτ μπαγκαζ...
αυτα ειδα οτι πανω πανω στα μπιλακια εχουν βολτες... ρυθμιζουν για υψος προφανως για το ποιο σημειο θα ξεκιναει να πεφτει η πορτα...ξερει κανεις; 4age 16v to FR 20VT |
|||
03-11-2012, 06:01 PM
|
|||
|
|||
4age 16v to FR 20VT |
|||
03-12-2012, 07:12 PM
|
|||
|
|||
ρε παιδια για λιγο βοηθεια παρακαλω σημερα αλλαξα μερικα σωληνακια με σιλικονης.Ενα σωληνακι που φευγει απο την πεταλουδα παει σε ενα αισθητηρα με 2 τσουτσουνακια σε πιο μπαινει το σωληνακι στο πανω ή στο κατω..;το εχω βαλει στο πανω..και πηγα μια βολτα ...και δεν μου εκανε κατι
![]() παει σε κατι http://www.denso.co.id/ValveVacuum.html τετοιο το εχω βαλει στην 1η εισοδο στην κοντη ειναι σωστο; Υ.Γ a)Πανω στο σωμα της πεταλουδας εχω δυο αρσενικα οπως βλεπετε ..το ενα παει στο ενα τσουτσουνακι του vsv εγω το εβαλα στο πρωτο που ειναι πιο κοντο...το αλλο τσουτσουνακι του vsv το πιο μεγαλο ειναι γυμνο..?τι γινεται? πρεπει να συνδεσω κατι ...? και επισης το δευτερο αρσενικο της πεταλουδας που ειναι ταπωμενο οπως βλεπετε πρεπει να ειναι ετσι? b)τον air temperature senso λογο οτι υπαρχει το βαρελακι τον εχω μεσα στο μηχανοστασιο ,εχω καποιο θεμα μ αυτο? δεν εχει θεση το βαρελακι να τον βαλω. Γιώργο για αυτο που λεγαμε κοιτα εδω: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1988_TO...708.8.html 4age 16v to FR 20VT |
|||
03-13-2012, 10:18 AM
|
|||
|
|||
το δικο μου δεν εχει τετοιο πραμα αλλα απ΄οτι βλεπω στο σχεδιο ειναι μια ηλεκτροβαλβιδα και το σωληνακι της υποπιεσης πρεπει να παει στο πρωτο το κοντο (αυτο που ειναι στην ακρη
![]() το δευτερο σωληνακι της πεταλουδας φαινεται να ηταν κλειστο απο αρχης οποτε δεν το πειραζεις ο air temperature senso πρεπει να μετραει την θερμοκρασια του αερα που παει στην εισαγωγη και οχι την θερμοκρασια του μηχανοστασιου. ανοιξε μια τρυπα στο κολαρο που ρουφαει το φιλτρο και βαλτο εκει ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
03-13-2012, 12:30 PM
|
|||
|
|||
kozani37 Wrote:ôï äéêï ìïõ äåí å÷åé ôåôïéï ðñáìá áëëá áð´ïôé âëåðù óôï ó÷åäéï åéíáé ìéá çëåêôñïâáëâéäá êáé ôï óùëçíáêé ôçò õðïðéåóçò ðñåðåé íá ðáåé óôï ðñùôï ôï êïíôï (áõôï ðïõ åéíáé óôçí áêñç) êáé ôï áëëï åéíáé êåíï ïðïôå ïðùò ôï å÷ù óõíäåóåé åéíáé óùóôá...!å÷ù óõíäåóåé ôï ðñùôï óùëçíáêé ôçò ðåôáëïõäáò ìå ôï êïíôï ôóïõôóïõíáêé ôïõ áéóèçôçñá. ðáñáôçñçóá êáé åäù: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1988_TO..._1703.html ï air temperature äåí öôáíåé ìå ôéðïôá óôï êïëëáñï óéëéêïíçò ìïõ... ëåò íá ôñõðçóù ôï samco êïëëáñáêé ãéá íá âáëù ôïí áéóèçôçñá ; ![]() 4age 16v to FR 20VT |
|||
03-13-2012, 06:12 PM
|
|||
|
|||
πρεπει να μπει καπου στην εισαγωγη και να μετραει την θερμακρασια του αερα που ρουφαει ο κινητηρας.
δες που βολευει καλυτερα απο μπροστα απο το φιλτρο που ρουφαει μεχρι την πολλαπλη εισαγωγης και βαλτο. ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
03-13-2012, 06:19 PM
|
|||
|
|||
kozani37 Wrote:πρεπει να μπει καπου στην εισαγωγη και να μετραει την θερμακρασια του αερα που ρουφαει ο κινητηρας. προτεινε μου εσυ σημειο ..θα πρεπει να επεκτεινω το καλωδιο του αισθητηρα παντως... σημερα ρετουσαρισα λιγακι το ψευκαπακο γιατι ηταν χαλια πιστευω να σας αρεσει ![]() ![]() ![]() 4age 16v to FR 20VT |
|||
03-13-2012, 08:22 PM
|
|||
|
|||
Κανονικά πρέπει να μπει στο plenum μέσα, σε κάποια ετοιμη/ταπομένη τρύπα.
Αλλά αν δεν σε παίρνει αλλιως, τότε όσο πιο κοντά γίνεται. Στο μπλέ samco πάνω στην πεταλούδα θα έλεγα καλά θα είναι... Japan 4 Ever |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 143 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 435,969 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 99,606 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 30,619 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,950 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 74 Guest(s)