Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
09-12-2005, 11:13 AM
|
|||
|
|||
Δεδομένου ότι ο Μπανπέος με έκλασε, θα πρότεινα να σπλιτάρεις αυτό το τόπικ σε ένα νέο για προτζεκτ. 'ετσι κι αλλιώς, το Νίκο τον είδα τόσο καυλωμένο που αποκλείεται να μη τη μαιμουδέψει
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
09-16-2005, 11:25 AM
|
|||
|
|||
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΕ ΑΧΙΛΛΕΑ,ΕΓΙΝΕ?
ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΕ86 (7500Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΝΙΚΟΥ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΧΑΡΑΚΤΑ BREMBO ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ,ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO,KAI ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ TRD. |
|||
09-16-2005, 11:45 AM
|
|||
|
|||
Rosedrift Wrote:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΕ ΑΧΙΛΛΕΑ,ΕΓΙΝΕ? Κατ' αρχήν, μη γράφεις κεφαλαία, είνα σα να είμαστε κοντα και να ουρλιάζεις Φωτογράφιση ακόμα δεν γνωρίζω αν και πότε, μου είπαν δευτέρα τρίτη, εγώ τριτη φεύγω ταξίδι, δεν γνωρίζω ακόμα. 7.500 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά ακόμα και αν έχει 20βάλβιδο, δηλωμένο, βελτιωμένο, τι-αρ-ντι μπλοκέ και όλα την ανάρτηση φτιαγμένη Να πας να το δεις και να βγάλει φωτο να το δούμε να γελάσουμε... Στα φρένα, αυτό που κάνατε δεν θεωρείται βελτίωση, αυτά τα έχει και το δικό μου και πάλι δεν φρενάρει... Δίσκοι Brembo κυκλοφορούν κανονικά στη μαμά διάσταση και απλκά τους χαράξατε και τους τρυπήσατε (που δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και τόσο καλό. Τακάκια και σωληνάκια φοράει και το δικό μου και όπως είπα ακόμα απέχει από το καλό φρεν'άρισμα. Χρειάζεται κατι πιο δραστικίο, όπως τα φρένα της 2λιτρης που λέγαμε, αν τελικά μπαίνουν. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
09-21-2005, 03:13 PM
|
|||
|
|||
Παρακαλώ πολύ όλους σας: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Εχτές πήγα στα Μέγαρα και έκανα μόλις ένα γύρο. Από τον δεύτερο, ο δίσκος πατινάριζε σαν τρελλός με 2α και 3η. Επιπλέον, μόλις ζεσταθεί πετάει την 4η ΠΑΝΤΑ. Τέλος το σασμάν χάνει λάδια. Ευτυχώς που χτές έκανε δοκιμές στα Μέγαρα το S1600 που νοίκιασε ο Πεταλίδης για να τρέξει στο ΕΛΠΑ. Ο Ιταλός μηχανικός είδε όπως έκανα όπισθεν τη λιμνούλα και μου εξήγησε στα Ιταλικα (olio cambio, seconda-terza o terza-quarta...GRAOU) ότι αν συνεχίσω θα πάρω τα γρανάζια στο χέρι. Έχοντας δώσει στον Χατζηγρηγορίου (...ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΕ...) 500 ευρώ για την ανακατασκευή του σαζμάν (ενώ ήξερε πολύ καλά ότι ένασ μεταχειρισμένο κάνει 250€ και ότι εγώ δεν το ήξερα ) και 200€ για την κατασκευή "αγωνιστικού δίσκου" πάνω στο βολάν της JUN (με αποτέλεσμα ο μάστορας στη Χαλκίδα να σκάψει 5 χιλιοστά το βολάν για να ταιριάξει το δίσκο του, ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Είμαι έτοιμος να σκωτώσω το αυτοκίνητο όσο-όσο. Εναλλακτικά, θα το κρατήσω για να το φτιάξω και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ. Να σημειώσω ότι στον 1,5 χρόνο που έχω το αυτοκίνητο έχω κάνει 6.000 χλμ έχω πάει 7-8 φορές στην πίστα, ένα ταξίδι στη Σπαρτη και έχω δώσει συνολικά ΣΧΕΔΟΝ 8.000 €. Είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο 20ετίας και μάλιστα αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ. Ενδεικτικά, σας παραπέμπω εδώ. Και για να μη λέμε μαλακίες, Χατσιρόκου Χατσιρόκου, αλλά όχι και τα ίδια λεφτά με Μ3 και μάλιστα έτοιμη για πίστα. Παρακαλώ πολύ λοιπόν: Πείτε μου ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ μηχανικός που να είναι έμπιστος (κι ας μην είναι ο φτηνότερος και γνώστης. Εναλλακτικά πείτε μου αν ξέρετε κάποιον που να θέλει το αυτοκίνητο. Τα specs είναι εδώ. |
|||
09-21-2005, 03:54 PM
|
|||
|
|||
ΌΧΙ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΡΕ!!!
Άκου λοιπόν τι θα σου προτείνω... έχω καβαντζα ένα σασμάν με περασμένα καινούργια ρουλεμάν (επειδή σφύριζε η δευτέρα αλλάχτηκαν, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα - οι "αρρώστιες" πληρώνονται ... και έτσι είχα πάρει ένα μετχ/νο που κι εκείνο τελικά σφύριζε και το πλήρωσα 70χιλιάδες το 1992) 200 ευρώ το θέλεις? όποτε μπορέσεις τα λεφτά ρε φίλε... δεν σώνομαι με τόσα AE86 FANATIC!!! |
|||
09-21-2005, 04:52 PM
|
|||
|
|||
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω όμως ακόμα τι θα κάνω. Ελπίζω να μην με παρεξηγείς εσύ ή κανένας άλλος. Το αυτοκίνητο αυτό δεν το πήρα ούτε γιατί το ζαχάρωνα από τότε που βγήκε (είμαι 2, ούτε γιατί είναι κλασσικό και ήθελα να το ανακατασκευάσω. Το πήρα γιτί είναι τόσο ΑΜΕΣΟ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ (και πισωκίνητο φυσικά :wink: ). ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ το ποσό που έχω δώσει μέχρι στιγμής, γιατί ξέρω ότι το συγκεκριμένο Hobby είναι ακριβό. ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ που μετά από τόσα λεφτά, δεν μπορώ να το απολάυσω. Αυτό είναι όλο. Και αν πρόκειται να δώσω κι άλλα και να καταλήξω στο ίδιο σημείο, ε, να μου λείπει.
Γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει άνθρωπος ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Κάποιος που να το δει προσεκτικά. Και να μου πεί "θες 1, 2, 3, 10 πράγματα", να τα κάνω και να μπορέσω να κάνω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την καύλα μου. Αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο, που εμένα μου φένεται τόσο απλό, είναι ψιλά γράμματα. Γι'αυτό σκέφτομαι να το πουλήσω και να τα ρίχνω σε τίποτα άλλο. |
|||
09-22-2005, 06:58 AM
|
|||
|
|||
Λευτεράκη, θα σε πάρω τηλέφωνο.
Έχεις δίκιο σε αυτά που λές... Το χειρότερο είναι να προσπαθείς να κλείσεις ένα θέμα και να σου ανοίγει άλλο... http://www.ae86.gr |
|||
09-22-2005, 10:12 AM
|
|||
|
|||
Κουραγιο αδερφε μην απελπιζεσαι.
Θα βρεθει λυση. Ψυχραιμια και καθαρο μυαλο χρειαζεται. |
|||
09-22-2005, 12:16 PM
|
|||
|
|||
ρε συ rosedrift χολαργιωτης εισαι και ανεβαινεις συνεχεια στον υμητο;
|
|||
09-22-2005, 07:19 PM
|
|||
|
|||
Ρε συ Λευτέρη,δικαίως σε βρίσκω απελπισμένο. Μην κάνεις όμως κάποια βιαστική κίνηση. Πέρα από το σασμάν,έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα? Ο 'μαλάκας' ο Τάσος τι σου είπε? Φαντάζομαι του ανέφερες τι συμβαίνει.
mitsumi,είμαι από Υμηττό (περιοχή όχι το βουνό |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 420,363 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,445 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,652 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 797,511 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,776 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 71 Guest(s)