Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
03-08-2006, 03:32 AM
Καλώς ήλθες Νίκο,
(και μην γράφεις κεφαλαία, είναι σα να φωνάζειςWink

άκυρο προς το παρόν το σχέδιο, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
03-08-2006, 10:08 AM
το ειχα σκεφτει και εγω ρε φιλε αλλα ειχα συνεχεια προβληματα με το αμαξι.(οχι οτι τωρα δεν εχω.)αλλα απο την αλλη με αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει ανταξιο σαν το αε 86!
παντως ρε αχιλλεα πιστευω οτι ειμαι ο μονος που εχω αε 86 και ειμαι τοσο καντεμης!λες και με εχουν μουντζωσει!
Find all posts by this user
03-08-2006, 11:30 AM
Μπα μην το λες, για ρώτα και το Λεφτέρη (dorito86) να σου πει τα δικά του.

Για μένα δε λέω, εγώ ψάχνομαι και το πειράζω όλη την ώρα...

Χτες, και πάνω που έχω απογοητευτεί επειδή έχασα την ευκαιρία για ένα 200sx, τη στιγμή ακριβώς που παρκάρω και αρχίζω πάλι να εκτιμώ τι ωραίο που είναι το μωρό μου, χαλάει ο ρυθμιστής ο Μαλπάσι (μαλάκες μακριά από δαύτουςWink.

Και να με σήμερα με τη βροχή με κατσαβίδια και τέετοια πάλιθ να μπλέκω με βενζίνες που σταζουν και σφηνωμένα σωληνάκια.

Μετά μου λέτε εσείς να μην την πουλήσω...

Ξέρει κανείς κανά καλό 200 sx ή MX-5 πρωτης γενιάς?

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
03-08-2006, 11:54 AM
Αχιλλέα με αυτά που λες με αποθαρύνεις!Huh

Εγώ έμπαινα συνέχεια στο φορουμ χωρίς να γράφω για να παίρνω κουράγιο αλλά...

Όλοι με δουλεύουν που θέλω να πάρω 86άρα!Μην με χαντακώνεις και εσύ.

Τελικά ρε παίδες πείτε μου πόσο δύσκολο είναι να έχεις και να συντηρείς ένα τέτοιο αμάξι?Βρίσκεις ανταλλακτικά έχεις προβλήματα ή άμα δεν προβαίνεις σε καφρίλες είσαι κύριος.

Οι φίλοι μου λένε να πάρω κανένα rallye ή punto,swift κ.τ.λ. αλλά εγώ σας μιλάω ειλικρινά προτιμάω να φτιάξω την ΚΕ30 μου από την αρχή ή ναπαρω ένα matiz προκειμένου να κατρακυλήσω Cool

Η 86άρα είναι ένα αποθυμένο για μένα!

Θα κάνω ένα γκάλοπ:
Πόσα λεφτά ξοδεύετε μηνιαίως για το κουκλί σας?Βάλτε και τις βενζίνες!
Η άλλη σκέψη που κάνω είναι να πάρω κάτι μικρό φτηνό και οικονομικό και μία 86άρα για την καυ... μου και να ασχολούμαι και να την τρέχω τα Σαββατοκύριακα.

Σορρυ αν σας κούρασα!Ζητάω απεγνωσμενα την βοήθειά σας !!! Dumb question

Πάρτε ένα δωράκι για την ταλαιπωρία!Αξίζει τον κόπο για 4.000 περίπου πιστεύω!

http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-AE86-Trueno...dZViewItem

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
03-08-2006, 01:11 PM
Ρε παιδί μου εντάξει, αν είσαι μαμά και αποφασίσεις να παραμείνεισ μαμά (ή σχεδόν μαμάWink δεν έχεις πρόβλημα.
Τ'ωρα εγώ όολη την ώρα τρώγομαι και όλο κάτι θέλω να κάνω.

Κυρίως όμως επειδή δεν το έχω φτιάξει από την αρχή να ξέρω τι παίζει, αυτό με πειράζει...

03-08-2006, 01:15 PM
Φίλε 2κολοτούρ άκου .....
Η ΑΕ86 είναι αμάξι για όσους μπορουν να το εκτιμήσουν και μόνο για όσους το έβλεπαν στον ύπνο τους όταν ήταν 18χρονών και περίμεναν την έκδοση του διπλώματος μετρώντας μέρες ..... Respect!
Για όλους τους υπόλοιπους έιναι άλλο ένα γιαπωνέζικο όχημα 20αετίας με ακριβά αντ/κά και υψηλή για την ηλικία του τιμή μταπώλησης ... :wink:
Α και μην ξεχάσω .... έναν κανόνα που ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα φίλε μου : όσο λιγότερο το "σκαλίζεις" τόσο λιγότερο θα γνωριστείς με κάθε έιδους "μάστορα" !!! Thumbs up!

Τελικά όμως φίλε .... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!! :wink:

AE86 FANATIC!!!
03-08-2006, 01:19 PM
Καλωσήρθες Νίκο και ξανα-καλωσήρθες Διονύση. Όλοι ξέραμε ότι αγοράζοντας μια ΑΕ86 θα είχαμε αυξημένα έξοδα. Το θέμα είναι τι χρήση γίνεται στο αυτοκίνητο με δεδομένο ότι πλέον τα πρώτα είναι 23 ετών και τα τελευταία 19!

Εγώ ξέρω 3 κύριες κατηγορίες ιδιοκτητών: αWink αυτοί που τους πίνουν το αίμα, βWink αυτοί που το χρησιμοποιούν καθημερινά (και κάνουν και καμιά πάνταWink και γWink αυτοί που το έχουν κυρίως αραγμένο και το προσέχουν σαν τα μάτια τους (αλλά το βγάζουν που και πού για μια δοκιμή στο μπλοκέ :wink: )

Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Το αμάξι μου έχει κοστίσει σήμερα πάνω από 9000 ευρώ μαζί με την αγορά του. Βέβαια, έχω αλλάξει μοτέρ, σαζμάν, σινεμπλόκ, βάσεις μηχανής και έχω πάρει διάφορα καλούδια (ζάντες x2, ημισλίκ, μπλοκέ trd, ελατήρια βαλβίδων, ελαφρύ βολάν, short-shift, μπάκετWink. Πάντως δύσκολα θα πάρω πάνω από 4000€ αν αποφασίσω να το δώσω.

Για τη χρήση που κάνω το βασικό έξοδο είναι οι βενζίνες και τα λάστιχα και η είσοδος στην πίστα. Κάθε εκδρομή στα Μέγαρα μου κοστίζει 80-100 ευρώ πάγια (είσοδος και βενζίνηWink. Ευτυχώς η πίστα αυτή είναι χάλι από πλευράς πρόσφυσης, οπότε τα λάστιχα αλλάζονται ανά 6μηνο.

Τελικά όμως, η γνώμη μου είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό δεν είναι για τη χρήση που του κάνω. Κι αυτό γιατί μαθαίνοντας να το οδηγώ στα όρια του θέλω να το κάνω καλύτερο και αυτό σημαίνει πολλά, πολλά λεφτα (που δεν έχωWink. Αν κάποιος θέλει αγωνιστικό αυτοκίνητο, καλύτερα να πάρει ένα έτοιμο rallye Α με 10000 και να κάνει την καύλα του. Πιο φθηνα θα του έρθει (και πιο γρήγορα θα πηγαίνειWink.

Διονύση, αυτό που έβαλες στο ebay θα δείς ότι κάτω από 4000 ΛΙΡΕΣ δεν πρόκειται να πωληθεί. [/url]
03-08-2006, 01:37 PM
το ελαφρύ βολάν Λεφ από πού και πόσο ?
ξέρεις πόσα κιλά είναι ? στα χαμηλά σε βοήθησε ? για λέγε ........

AE86 FANATIC!!!
03-08-2006, 01:40 PM
Εγώ πάλι έχω άλλο προφίλ.
Μαμά αυτοκίνητο που για αρκετά χρόνια ήταν το μοναδικό της οικογένειας και κάθε μέρα πηγαινοερχόταν Αθήνα, κίνηση κλπ. Τώρα αναπαύεται στο γκαράζ και βγαίνει μόνο Κυριακές Εορτές και Αργίες, πάει Μέγαρα όποτε μπορώ, και κανένα ταξιδάκι όταν προκύπτει.
Έξοδα δεν μου έβγαλε ποτέ. Ανταλλακτικά έβρισκα πάντα. Είχε να κάνει σέρβις 2-3 χρόνια μιας και δεν έγραφε χιλιόμετρα, και αυτό είναι κακό.
Ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί της πρίν πάω στην πίστα, αλλά και ποτέ όταν γύριζα σπίτι. Δεν λυσσάω βέβαια όπως ο Λευτεράκης, αλλά η πίστα είναι πίστα.
Αν την έχεις απωθημένο μην κολλάς. Η αγάπη δε γνωρίζει περιορισμούς...

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
03-08-2006, 01:42 PM
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ "ΕΓΡΑΨΕΣ" ΜΕΓΑΛΕ ... Respect!

AE86 FANATIC!!!
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 420,361 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 96,445 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 29,652 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 797,511 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,776 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 42 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication