General and Offtopic discussion (Greek language)
|
02-21-2007, 03:34 PM
|
|||
|
|||
ναι καλά δημοσιογράφε !!!
Ο Άγγελος από Χίο με το SR το δουλεύει έτσι Νικολάκη και το δικό μου έτσι θα το κάνουμε ... Περιμένετε για τα νεώτερα ... Που θα πάει ... κάποτε θα τα βάλω τα Βέμπερ !!! AE86 FANATIC!!! |
|||
02-21-2007, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Νίκο, ναι είναι δυνατόν και μάλιστα από ότι διαβάζω φαίνεται αρκετά απλό. Πού ακριβώς μπερδεύτηκες;
Τώρα σαν ιδέα, δεν τη βρίσκω και πολύ καλή, εκτός και αν μιλάμε για αγωνιστικό. |
|||
02-21-2007, 07:13 PM
|
|||
|
|||
Έριξα μια ματιά αλλά δεν είχα την υπομονή να το τελειώσω.
Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πας πολύ ψηλά με τα καρμπιρατέρ και σε υποδύναμη και σε στροφάρισμα και νομίζω ότι μπορείς να το καταφέρεις και χωρίς εγκέφαλο. Το θέμα είναι ότι με το ιντζεξιον έχεις το σωστό μείγμα την κατάλληλη στιγμή, ενώ τα βεμπέρια, ντελόρτο, σόλεξ και τα συναφή πρέπει να τα ρυθμίζεις όλη την ώρα και το δεξί σου χέρι να είναι το 10αράκι Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
02-21-2007, 09:09 PM
|
|||
|
|||
1, Δηλαδή θα χρησιμοποιώ τα κάρμπς με τον υπάρχον εγκέφαλο, ή θα πρέπει να αναπρογραμματιστεί?
2, Θα δουλεύει όπως το τετραπετάλουδο? 3, Το όφελος μου θα είναι ότι δεν θα ξερυθμίζονται τα κάρμπυρα ( ή τι άλλο ? ) Αυτές είναι κάποιες απο τις απορίες μου. Για δώστε μου τα φώτα σας... Α, ναι, θα πρέπει να γίνω κολλητός του βενζινά μετά απο αυτά?? |
|||
02-21-2007, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Νικολάκη τον βενζινά δεν τον γλυτώνεις με τπτ άν πειράξεις με οποιονδήποτε τρόπο το μοτέρ!
Με τον υπάρχοντα εγκέφαλο το δουλεύεις για να έχεις σωστά ρεύματα από την ηλεκτρονική στο ντιστριμπιτέρ και ΑΝ συνδέσεις και το TPS με κάποιο τρόπο στην ντίζα γκαζιού τότε θα έχεις και μεταβλητό αβάνς από τον εγκέφαλο ... (ο ΜΑΡ εννοείται ότι είναι συνδεδεμένος στην πολλαπλή για να διαβάζει υποπίεση και να δίνει σήμα στον εγκέφαλο Για το αν ξερρυθμίζονται τα καρμπς τώρα : ισχύει και θέλουν άλλο σετάρισμα για Χειμώνα και άλλο για Καλοκαίρι και εξαρτάται το πόσο συχνά ξερρυθμίζονται και από την κατάσταση των καρμπς φυσικά! ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΜΠΣ, ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ !!! ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΧΙΟΣ μεριά ) http://www.dropshots.com/day.php?userid=...ime=132942 AE86 FANATIC!!! |
|||
02-21-2007, 10:53 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Σπανίως δηλαδή... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
02-21-2007, 11:04 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:alimonos Wrote:ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ κανεις μεγα λαθος αν ειναι σωστα και καθαρα δεν ασχολησε καθολου μ αυτα αλλα τα διπλα ειναι ολοκληρη επιστημη εχω αλλαξει τα απειρα και τα τελευταια εχουν αλλαξει 3 αυτοκινητα χωρις να βαλω καν χερι πανω τους |
|||
02-21-2007, 11:12 PM
|
|||
|
|||
πέστα ρε "σκούπα" γμτ !!!!
AE86 FANATIC!!! |
|||
02-21-2007, 11:18 PM
|
|||
|
|||
Και είσαι συ, το ίδιο με το Νικολάκη...
Ρε δεν μας χέζετε, να αφήσετε το παιδί ν αγιάσει... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
02-22-2007, 10:57 AM
|
|||
|
|||
'τσανακας' τα εχουμε πει αυτα ρε φιλε!αν δεν υπαρχει δευτερο αμαξι για μετακινησεις μεσα στην αθηνα,ξεχνα, τα διπλα !!εδω τωρα ειμαστε μαμα και εχουμε πουληθει στις βενζινες φαντασου μετα!και απο οτι ξερω και εσυ και εγω κανουμε τρελα χιλιομετρα καθε μερα λογω υποχρεσεων κτλ....
θα σου τηλ για καφε το σκ!πες και στον αλλο νικο. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 421,677 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,591 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,673 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 798,856 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,784 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 13 Guest(s)