Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-06-2007, 10:03 PM
|
|||
|
|||
Καλά μικρέ μου, θα σε πάρω αγκαλιά όταν επιτέλους σε δω.
Αδελφό μου σε νιώθω κι ας μη σε έχω δει ποτε από κοντά... Κορίτσια, εμένα το Ράλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άποψή μου είναι να πάμε κάπου που να μας αρέσει και όχι κάποθυ που να μας βολεύει. Ας μοιράσουμε την απόσταση στην Πελλοπόνησο και ας πάμε κάπου να διανυκτερευσουμε (σιγά, 40 ευρώ το άτομο, ή όποιοι μένουν κοντά στα σπίτια τους ![]() Αυτή είανι η άποψή μου. Αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω και τους παππούδες Ευριπίδη και Βαγγέλη ![]() (Είδες Αλίμονε που δεν σε βάζω σε αυτή την κατηγορία :wink: ) danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-06-2007, 10:10 PM
|
|||
|
|||
Και δεν χτυπαμε ένα Ναύπλιο ρε παίδες?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-06-2007, 10:14 PM
|
|||
|
|||
Που είναι και ρομαντικά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό ακριβώς εννοώ πάντως. Μην πάμε ντε και καλά σε κάποιου τη γειτονιά, πάμε σε ένα δάσος που φυτρώνουν ταβέρνες και στροφές... Κάτι τέτοιο τέλος πάντως danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-06-2007, 10:21 PM
|
|||
|
|||
Τώρα μην το μαμάτε το θέμα ... από Πάτρα/Πύργο διαβήκατε στην άλλη μεριά ???
Παππούς εγώ ? όχι ρε δημοσιογράφε ... Μπαρμπα-Γιώργος ΝΑΙ !!! χαχαχαχαχα AE86 FANATIC!!! |
|||
03-06-2007, 11:49 PM
|
|||
|
|||
Ποιος ψήφισε 1η???
Είναι πιο μακριά για σένα Γιώργη? Αμα δεν σε βολεύειο δεν τίθεται θέμα. Αλλωστε θα υπάρχει σειρά "Μακρινότητας". όποιος μένει πιο μακριά βαραίνει περισσότερο ο λόγος του. Αλλά τ Ναυπλιο ήταν μόνο παράδειγμα. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 12:17 AM
|
|||
|
|||
Κ εγώ 25 ψήφισα αλλά πιθανότατα να μπορώ κ όλες τις αλλες ημερομηνίες.
θα δείξει βέβαια, π'αντως μου άρεσε πολύ η ιδέα του Ναυπλίου |
|||
03-07-2007, 12:24 AM
|
|||
|
|||
Ναι αλλά άμα είναι δύσκολο γαι το Γιώργο ή τους γέρους, ας πάμε αλλού
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 12:32 AM
|
|||
|
|||
είπα και το ξαναλέω ο Πύργος έιναι ακριβώς στη μέση για όλους !!!
και ψήφισα 18/3 AE86 FANATIC!!! |
|||
03-07-2007, 12:42 AM
|
|||
|
|||
Πως γίνεται ρε μάστορα να είναι στη μέση ο Πύργος????
Χάρτη έχεις δει ποτέ??? ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-07-2007, 01:18 AM
|
|||
|
|||
εσύ που προφανώς έχει δει και μελετήσει για πές μας πόσα χλμ έιναι Φιλιππιάδα-Πύργος, πόσα Αθήνα-Πύργος και πόσα Σπάρτη-Πύργος ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 29 Guest(s)