Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-12-2007, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Dorito86 Wrote:Οι χαρακτηρισμοί σου είναι άδικοι για όλους και το ξέρεις. Άλλο αυτό... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-12-2007, 09:24 PM
|
|||
|
|||
ρε δικε μου ημαρτον
μου τα επρηξες ολο το σαββατο με βισματωσες να τελειωσω την παλιοσκουπα σου και δεν πατησες να την παρεις μου τα χωνεις συνεχεια απο τηλεφωνου και απο πισιου εεεε δε θα φτασεις στο ταμειο? ελα με επιστολη τραπεζης να την παρεις..... |
|||
03-12-2007, 10:29 PM
|
|||
|
|||
Γιατί σου πα γω να την έχεις Δευτερα????
Τι είχε? Τι σου τα χώνω ρε που με είπες χουντα??? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-13-2007, 12:46 AM
|
|||
|
|||
έτσι έτσι γουστάρωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μαζευτούμε όλοι με τα άιματα αναμμένα !!!!!! Ε ρε "ξύλο" που έχει να πέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ................ Κατα πάσα πιθανότητα (εκτός απροόπτου...) θα μπορέσω να κατέβω από Σάββατο κι εγώ ! AE86 FANATIC!!! |
|||
03-13-2007, 09:29 AM
|
|||
|
|||
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε...
Δε σας κρύβω πως ήδη έχω ξενερώσει... ![]() Είμαστε πέντε - δέκα νοματαίοι που αγαπάμε αυτό το αυτοκίνητο, αν ξεκινάμε να χωριζόμαστε και σε υπο-παρέες, χέστα... Όσους ξέρω, θα χαρώ πολύ να τους ξαναδώ. Όσους δεν ξέρω, θα χαρώ πολύ να τους γνωρίσω. Αν τύχει και είναι μαλάκες, την επόμενη θα τους έχω ξεχάσει. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, θα χαρώ πολύ να δω και κάποιους που ξέρω εκ των προτέρων πως είναι μαλάκες. Ο φίλος που κάλεσα, αν και δεν είναι εγγεγραμμένος, μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα. Από το 1989 που γνωριζόμαστε (εκείνος λοχαγός, εγώ δόκιμος στο ΚΕΒΟΠ ![]() Και σιγά που θα απολογηθώ κιόλας... Ελπίζω πως η θέα όλων αυτών των ΑΕ86 σε παράταξη θα μας αποζημιώσει και θα μας δώσει την αφορμή να οργανώσουμε μια πραγματική Πανελλήνια Συνάντηση. ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-13-2007, 10:39 AM
|
|||
|
|||
Euripides Wrote:Ελπίζω πως η θέα όλων αυτών των ΑΕ86 σε παράταξη θα μας αποζημιώσει και θα μας δώσει την αφορμή να οργανώσουμε μια πραγματική Πανελλήνια Συνάντηση. +1 ![]() ![]() ![]() ![]() Η δικιά μου θα είναι η πιο άσχημη αλλά πιστεύω την επόμενη φορά να είναι πιπίνι :wink: Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-13-2007, 10:42 AM
|
|||
|
|||
Μεγάλε για ακόμη μια φορά ΕΓΡΑΨΕΣ !!!
![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
03-13-2007, 11:24 AM
|
|||
|
|||
Euripides Wrote:Ο φίλος που κάλεσα, αν και δεν είναι εγγεγραμμένος, μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα. Από το 1989 που γνωριζόμαστε (εκείνος λοχαγός, εγώ δόκιμος στο ΚΕΒΟΠ nmwisima Wrote:Δεν με ενοχλει ο φίλος του Ευρι, ούτε είπα να μην έρθει ο άνθρωπας. ίσα ίσα, και γω είπα στον Κώστα το φιλαράκο του Λευτέρη να έρθει και παιζει να ακολουθήσει Γύρνα λοιπόν τώρα πλευρό γιατί είανι το μάτι αναμένο και θ αρπάξεις. Αν είχα προβλημα με τον δικό σου φίλο, θα έλεγα ποτέ στο φίλο του Λευτέρη? Και σε αυτόν για τους ίδιους λόγους το είπαμε. Επειδή αγαπάει το αυτοκίνητο. Και φυσικά δεν χρειάζεται αν απολογηθείς. όπως δεν θα σου απολογηθώ κι εγώ γιατί δεν θέλω να δω όλες τις ΑΕ86 -με τον κάθε μαλάκα που τις οδηγεί- στη δική μας μάζωξη. Την αξία του φίλου σου την κρίνεις εσύ και η κρίση σου εμένα μου αρκεί. όσο για το υπονοουμενάκι με τους μαλάκες που ξέρεις, να πρτοσέχεις τις παρέες σου καλύτερα :wink: Δε μου λες τώρα, ο Στρατηγος που λες έχει μια κόκκινη TRD που τη φτιάχνειθ στον Τεγκονίκο και τρέχει στα drift shows??? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-13-2007, 11:42 AM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Δε μου λες τώρα, ο Στρατηγος που λες έχει μια κόκκινη TRD που τη φτιάχνειθ στον Τεγκονίκο και τρέχει στα drift shows???Όχι. Τη φτιάχνει στο μηχανικό μου, είναι κόκκινη - μαύρη και φοράει Σούπρα ζάντες. nmwisima Wrote:όσο για το υπονοουμενάκι με τους μαλάκες που ξέρεις, να πρτοσέχεις τις παρέες σου καλύτερα Όσο μπορώ προσέχω, αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι, δεν κάνει να τους αφήνουμε στο περιθώριο. ![]() Εκτός αυτού, ουδείς αναμάρτητος. :wink: ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-13-2007, 12:02 PM
|
|||
|
|||
Μου φάινεται θα έρθω με το Qasquai να τελιώνουμε...
![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 14 Guest(s)