Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-19-2007, 01:21 AM
|
|||
|
|||
ξεχαστηκα απο το msn...πρεπει οπωσδηποτε να γραφω στα ελληνικα?
|
|||
03-19-2007, 01:25 AM
|
|||
|
|||
εννοω με ελληνικους χαρακτηρες...
|
|||
03-19-2007, 01:27 AM
|
|||
|
|||
Βασικά......
...ναι. Γράφουμε ελληνικά εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα με fonts. Τα greeklish κουράζουν. Πάντως κλαμπάκι δεν έχουμε (και προσωπικά δεν θέλω και να αποκτήσουμε ![]() ![]() α, και επειδή βλέπω 3 πόστ σε 3 λεπτά: σε κάθε πόστ που κάνεις, πάνω δεξιά έχει κουμπάκι edit. Το πατάς και διορθώνεις το προηγούμενο αντί να κάνεις καινούργιο επεξηγηματικό. :wink: |
|||
03-19-2007, 01:32 AM
|
|||
|
|||
οκ βασικα αυτα δεν τα ξερω οποτε thanks για την βοηθεια...αν δεν σε κουράζω μπορεις να μου πεις τι ειναι και αυτα τα thread...απ'την αλλη και club να ηταν παλι τα αυτοκινητα ειναι λιγα στην ελλαδα...παντως καλη αυτη η ιδεα του λιγοι και καλοι, ισως για αυτο και το ολο θέμα στα προηγουμενα που διαβασα...ποτε ελπιζεται για αλλη συναντηση?παντως εμενα μου εχει κατσει η πιστα...
|
|||
03-19-2007, 08:17 AM
|
|||
|
|||
Καλημερούδια...
Η επιστροφή μέτρια από κίνηση, αλλά πριν βγούμε στους μεγάλους δρόμους, έκανα δεξιά και πήγα να δω τον περιφερειακό της Ναυπάκτου. Εξαιρετικός!! Πατημένες ανοιχτές με ορατότητα, και έστριψα για τα καλά πριν το βαρετό κομμάτι της Εθνικής. Στο προκείμενο... Ειλικρινά χάρηκα που γνώρισα από κοντά όσους δεν, και που ξαναείδα τους υπόλοιπους. Ξανασυνάντησα μετά από 18 και βάλε χρόνια τον άνθρωπο που μου άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα της ΑΕ86 του και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνει ο θαυμασμός έρωτας... Καλημέρα κύριε Αντώνη. Θα μπορούσαμε να είμαστε διπλάσιοι. Οι απόντες θα πρέπει να επανορθώσουν την επόμενη φορά. ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-19-2007, 09:51 AM
|
|||
|
|||
καλημερα
ευχαριστουμε ολους για το υπεροχο σαββατοκυριακο ειδικα αυτους που χωρις παιδια μας ανεχτηκαν και τον μανο για την καλη του παρεα ελπιζουμε να ξαναγινει και περιμενουμε γιαυτο |
|||
03-19-2007, 10:58 AM
|
|||
|
|||
Πριν κλειδώσει ο Μοντεράτορας το πόστ.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα παίδες. Τώρα νιώθω κάπως αλλιώς όταν γράφω γιατί γνωρίζω τα πρόσωπα. Είδατε που έλεγα και στον Βαγγέλη ότι νόμιζα ότι ήτανε κανένας φοιτητής που δούλευε στο κατάστημα του πατέρα του. ![]() Η αλήθεια είναι ότι πέρασα καλά και μου άρεσε ότι είμασταν παρέα σωστή και όχι καγκουρίστικη. Δεν σας ανεχτήκαμε Βαγγέλη αλλά χαρήκαμε που είσασταν με τις οικογένειές σας και ελπίζουμε να σας ξανδούμε έτσι. Τελικά το προξενειό πέτυχε? ![]() Ελπίζω σε μία νέα συνάντηση όσο πιο σύντομα μπορέσουμε Να είστε καλά!!! ![]() Φώτο ετοιμάζονται για το νέο πόστ. Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-19-2007, 09:08 PM
|
|||
|
|||
Βαγγέλη (Βαλντεράμα
![]() Μετά από λαϊκή απαίτηση, το τόπικ παραμένει ανοιχτό για να κουτσομπολεύουμε πιο άνετα. ![]() |
|||
03-19-2007, 10:26 PM
|
|||
|
|||
Βαγγελντεράμα
![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
03-19-2007, 11:15 PM
|
|||
|
|||
προξενιο? πιο προξενιο?
κεραυνοβολος.......... ηταν, δεν ειδες? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 30 Guest(s)