Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-19-2007, 11:58 PM
|
|||
|
|||
Πολύ λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω, αλλά χάρη στο άτιμο το κωρονοπήνιο που μου πήρε 2 μήνες να το βρω έχω μείνει χωρίς αμάξι. Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη μου ήρθε τυλιγμένο σε μια γιαπωνέζικη εφημερίδα! και ο Ηλίας από μαρκόπουλο μου υποσχέθηκε ότι θα το έχω αύριο....άντε να δούμε, ελπίζω να μην την ξαναπατήσω...οπότε στην επόμενη βόλτα- ελπίζω σύντομα- θα δώσω το παρον
Καμία φώτο θα δούμε??? |
|||
03-20-2007, 12:24 AM
|
|||
|
|||
toyspeed Wrote:Πολύ λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω, αλλά χάρη στο άτιμο το κωρονοπήνιο που μου πήρε 2 μήνες να το βρω έχω μείνει χωρίς αμάξι. Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη μου ήρθε τυλιγμένο σε μια γιαπωνέζικη εφημερίδα! και ο Ηλίας από μαρκόπουλο μου υποσχέθηκε ότι θα το έχω αύριο....άντε να δούμε, ελπίζω να μην την ξαναπατήσω...οπότε στην επόμενη βόλτα- ελπίζω σύντομα- θα δώσω το παρον μαρκοπουλο η κορωπι? |
|||
03-20-2007, 12:26 AM
|
|||
|
|||
kp61 Wrote:ευχαριστουμε ολους για το υπεροχο σαββατοκυριακο Emeis euxaristoume pou mas anextikate, eidika oi gynaikes pou varesan mpiela apo tis ateleiwtes syzitiseis mas gia autokinita. Na matheis na mou peis GIATI den me xwneue i Nana... Proksenio egw den eida, oute erwta eida, oute tipota. H mikri eixe matia mono gia emena pou ekmetaleuomenos ton plouto mou tin kerdisa apo ton Mano kanontas tis dwra ![]() ![]() ![]() Giatre, olo dikaiologies... p.s Tha pareis apo ton Hlia, alla to erwtima einai an to autokinito tha einai artimeles kai an to mploke kwronopineio pou tha foraei tha einai auto pou tou piges... ![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-20-2007, 07:25 AM
|
|||
|
|||
Κορωπί καλά λες...
Αχιλλέα μη με κουρδίζεις...Υποτίθεται ότι πήγα συστημένος από τον Βαγγέλη και τον Τάσο |
|||
03-20-2007, 03:15 PM
|
|||
|
|||
Παιδιά κ εγώ λυπάμαι που το έχασα...
![]() Φαίνεται πάντως πως περάσατε πολύ καλά κ χαίρομαι γι αυτό. Κάτι άσχετο, το μπλέ levin στις φωτό, είναι αυτό που βλέπω σ ένα σπίτι παρκαρισμένο στην παραλία της Λιανής άμμου στην Χαλκίδα?? Το βλεπω αρκετά συχνά όταν ανεβαίνω ΤΕΙ. Κ κάτι τελευταίο, από οτι κατάλαβα, ο Διονύσης δεν είναι πιτσιρικάς όπως λάθος νόμιζα ![]() |
|||
03-20-2007, 05:54 PM
|
|||
|
|||
αυτό είναι tsanaka... απο χαλκιδα εισαι ή απλως σπουδάζεις χαλκιδα? alimone αν έχεις και καμια foto από την κυριακη βαλτη κι αυτη μέσα...και thanks απο τώρα...
|
|||
03-20-2007, 05:58 PM
|
|||
|
|||
ts@n@k@s Wrote:..........Κ κάτι τελευταίο, από οτι κατάλαβα, ο Διονύσης δεν είναι πιτσιρικάς όπως λάθος νόμιζα οχι γλυκο μου παιδι εγω ειμαι πιτσιρικας ο διονυσης ειναι καμια 40κατι ![]() ![]() |
|||
03-20-2007, 07:09 PM
|
|||
|
|||
ναι ναι κι εγώ 18,5 ... πέντε μήνες δίπλωμα έχω !!!
![]() ![]() ![]() Τώρα μαθαίνω ...... AE86 FANATIC!!! |
|||
03-20-2007, 07:11 PM
|
|||
|
|||
kp61 Wrote:οχι γλυκο μου παιδι Έλα σε ξέρουμε και σένα... ![]() Το θέμα είναι πως παρόλο που σας έχουνε πάρει τα χρόνια ![]() VALDERAMA σπουδάζω Χαλκίδα. Την εχω δει την ΑΕ σου παρκαρισμένη σπίτι σου δίπλα σε μια άλλη κόκκινη που μάλλον έχεις για ανταλλακτικά ( ? ) Περνάω απο κει συχνά για να αποφεύγω το φανάρι της παραλίας όταν πήζει στην κίνηση |
|||
03-20-2007, 08:27 PM
|
|||
|
|||
Φίλε Τσανάκα δεν είμαι πιτσιρικάς αλλά ούτε και πολύ μεγάλος. Είμαι στα 27. Μην ακούς το Βαγγελάκη που είναι πιτσιρίκος και κάνει πλάκες.
Επρεπε να ήσουνα να δεις γέλιο το βράδυ που πήγαμε για φαι και καθότανε ο Βαγγέλης δίπλα μου και προσπαθούσα να του πω ότι τον είχα περάσει για 25αρη. Τι κάζο έφαγα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γεια σου ρε Βαγγελη ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 14 Guest(s)