Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
05-26-2007, 12:59 PM
και εδω ο μα-λαγκ
τσεκαρει το λαγκ.......
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]
Find all posts by this user
05-26-2007, 02:24 PM
Τι λέει μα-λαγκ? έχει τελικά λαγκ?
05-26-2007, 04:39 PM
Νταξει, χτύπημα κάτω απο τη ζώνη...

Δεν φτάνει που του σωσα τον κινητήρα του καραγκιόζη...

Νικολάκη, θυμωσες που σε είπα κάγκουρα? Πλάκα έκανα. Γιατί βλέπω να βγάζεις λίγη χολή... :wink: :wink:

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
05-26-2007, 07:15 PM
Ρε ασ τον Νικολάκη τώρα και λέγε??

Φρενάρει όντως?? Tongue
05-26-2007, 11:29 PM
Μόνο φρενάρει, τίποτε άλλο

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
05-28-2007, 01:29 PM
οκ
τελος
ευχαριστω το φιλο μου αχιλλεα
που ειδε το κολλαρο κατω ρουφηγμενο και λυθηκε το προβλημα !!!
05-29-2007, 06:41 AM
Καλημέρες

Λοιπόν, για να μη μπερδευόμαστε.
Τα APEX είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, η καλύτερη ΜΕΣΗ λύση για σβέλτη (όχι μαλιοκούβαραWink οδήγηση και καλή συμπεριφορά στους απρόβλεπτους ελληνικούς δρόμους. Δεν κοπανάνε και είναι άνετα σε ταξιδάκια και λακούβες, λόγω της προοδευτικότητάς τους. Σε ταρζανιές, συμπεριφέρονται πιο γλυκά από απλά, και στο ντριφτ ίσως κάνουν λίγο πιο απότομο το ξεκόλλημα. Δείτε τις φωτό μου από τα Μέγαρα για να συγκρίνετε τις κλίσεις. Βοηθούν όμως στη βροχή και στα γλυστερά κομμάτια.
Όταν τα έβαλα εγώ, η γυναίκα μου ήταν στο μήνα της, και θα έβαζα μέσα το μωρό σε λίγο. Δεν ήθελα με τίποτα να κοπανάει. Το κατάφερα απόλυτα, και με αμορτισέρ χρυσά ΚΥΒ μπροστά, και άσπρα πίσω. Και αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πως θα ταιριάξουν με τα ελατήρια. Μην τα βλέπουμε ξεχωριστά γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος συμπεριφορά.

Δεύτερον και βασικότερο.
Πέρα από τις μλκίες που αραδιάζουμε από δω μέσα, και πέρα από την άφθονη πλάκα που επικρατεί, θα πρέπει να μη ξεχνάμε τη βοήθεια που ο Αχιλλέας δείνει απλόχερα σε όλους μας, με κόστος στο χρόνο του, και όχι μόνο. Κομμώτρια ξεκομμώτρια είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, και σε αυτό μας έχει παρασύρει όλους, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να δώσουμε τις γνώσεις μας για το καλό και των άλλων, και δε βγάζουμε τα μάτια μας για το ποιός την έχει πιο σκληρή (την ανάρτησηWink και ποιός την έχει πιο μεγάλη (την ιπποδύναμηWink.

Αυτά για πρωί.
Αύριο την ίδια ώρα θα είμαστε πάλι κοντά σας.

http://www.ae86.gr
05-29-2007, 10:16 AM
Ευχαριστώ το φίλτατο Ευριπιδη για την γνωμη του.
Επισης ηθελα να τον ρωτησω αν οι ζαντες με τα κυκλακια που εχει εβγαιναν και σε 5μπουλωνες? Ρωταω γιατι την Κυριακη ειχα παει για ραφτινγκ και το τρειλερ που κουβαλαγε τις βαρκες ειχε τετοια ζαντα ακριβως αλλα 5μπουλωνη. Χαζεψανε οι υπευθυνοι οταν τους ειπα να βγαλω 2 δικες μου και να παρω αυτες. Tongue Αλλα μετα ειδα οτι ητανε 5μπουλωνες.

Αχιλλεακο σορρυ ρε φιλε αλλα μου φαινεται οτι η 86 σου παει περισσοτερο απο το ΜΧ Cool.
Θα συμφωνησω με την αποψη του Ευριπιδη για την προσφορα σου.

Α και να μην ξεχασω. Περνωντας μεσα απο Γιαννενα ειδα ασημι ΑΕ κουπε με τις προαναφερθισες ζαντες. Ειχε ομως και μια φτερουγα πισω ψηλη και με χαλασε.

Γιωργο γνωριζεις κατι? Δεν σε πηρα τηλ αν και περασα απο Φιλιπιαδα γιατι ειμασταν μεγαλη παρεα και θα γκρινιαζανε αν σταματουσαμε.
Undecided

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
05-29-2007, 11:01 AM
Akis308 Wrote:Το θέμα είναι τι αμορτισέρ θα βάλεις, ώστε να μην σου εκτινάσει την καρότσα σε κάθε αναπήδηση...
Όλα είναι θέμα συνδιασμού....

Euripides Wrote:Καλημέρες
Και αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πως θα ταιριάξουν με τα ελατήρια. Μην τα βλέπουμε ξεχωριστά γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος συμπεριφορά.

Ένα και μοναδικό συμπέρασμα λοιπόν....
Το πάντρεμα είναι το Α και το Ω.
Α....
και μην ξεχάσω...
ΑΝ και προσωπικά δεν τον ξέρω τον Αχιλλέα, από τη φωτογραφία και μόνο, όντως του πάει το ΑΕ86 και δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ μέσα σε miata.
Πολύ "φλωρέ" μου κάνει....

05-29-2007, 11:09 AM
Ωραιος ο Ακης...

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 421,677 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 96,591 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 29,673 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 798,856 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,784 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 12 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication