Διαφορικό (LSD)
|
03-25-2017, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Διαφορικό (LSD)
Καλησπέρα στην παρέα,
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόβλημά μου. Μετά από ένα trackday στις Σέρρες το διαφορικό άρχισε να παραπονιέται εντόνως σε σημείο που ορισμένες φορές ακούγεται σαν πριόνι. Καταλαβαίνετε ότι οι βαλβολίνες είχαν βράσει από το πολύ ζόρι. Η αλήθεια είναι ότι έκανα περίπου 30 γύρους στην πίστα. Πριν τις Σέρρες το αυτοκίνητο είχε κάνει σέρβις και μάλιστα αλλάχτηκαν και οι βαλβολίνες (lsd only) με original toyota. Κατέβασα το groupακι λοιπόν και το πήγα σε δύο μαστόρους. Ο πρώτος με το που είδε τα ανάμματα στα δόντια της κορώνας και του πηνίου είπε κατευθείαν αλλαγή. Ο δεύτερος μου πρότεινε να βάλω βαλβολίνη motul 75w-140 και να το αφήσω ως έχει λέγοντας πως δεν έχει θέμα και πως ο θόρυβος θα μειωθεί αρκετά με τον καιρό αλλά όχι ότι θα εξαφανιστεί κιόλας. Τρίτος μάστορας ήμουν εγώ που πήρα μικρόμετρο και μέτρησα τις ανοχές όπως τις δίνει μέσα στο manual διαπιστώνοντας ότι είμαι μέσα στα αποδεκτά όρια. Τελικά εγώ πρέπει να αλλάξω κορώνα-πηνίο ή να το αφήσω ως έχει; Η χρήση της βαλβολίνης χωρίς την προδιαγραφή lsd είναι σωστή για το διαφορικό; Ευχαριστώ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Διαφορικό (LSD) - lionma_jp - 03-25-2017 09:01 PM
RE: Διαφορικό (LSD) - Euripides - 03-27-2017, 09:19 AM
RE: Διαφορικό (LSD) - lionma_jp - 03-27-2017, 04:36 PM
RE: Διαφορικό (LSD) - alimonos - 03-28-2017, 01:46 PM
RE: Διαφορικό (LSD) - FanIsHere - 07-04-2017, 12:36 PM
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)