Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
10-12-2007, 08:07 PM
θενξς μαν! Tongue
Find all posts by this user
10-19-2007, 09:30 AM
Καλημέρα σε όλους,

καιρό έχω να σας ακούσω....

Χθες βράδυ ξανακόλλησε το ρελαντί μου και κάνει τρελά πράματα πάλι. Δεν ξέρω γιατί ξανατρελάθηκε μια και είχα ρυθμίσει το ποτενσιόμετρο όπως στο βιβλίο με πολύμετρο και είχα λύσει και την βοηθητική βαλβίδα του ρελαντί και δούλευε κανονικά.

Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το νερό του ψυγείου γιατί πρόσθεσα λίγο νερό βρύσης και όχι παραφλού και το ίδιο είχα κανει και την πρώτη φορά που είχα το ίδιο πρόβλημα.

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως έχει πάρει αέρα το σύστημα ψύξης γιατί το ψυγείο μου έχει κάποιες διαρροές και όταν αυτός ο αέρας περάσει από την βοηθητική βαλβίδα την τρελαίνει. Banging head

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
10-19-2007, 01:06 PM
καλησπέρα στο φόρουμ. για τον φίλο dikolotour με τα προβλήματα ρελαντί το νερό στο κύκλωμα ψύξης με το αυτόματο τσοκ έχουν άμεση σχέση, αν έχεις διαρροές και χάσεις αρκετά νερά τότε θα έχεις πρόβλημα στο ρελαντί. υπάρχει και μια άλλη περίπτωση να κολλησει απο τις αναθυμιάσεις της μηχανής σε συνδυασμό με την σκόνη, τότε χρειάζεται βγάλσιμο καθάρισμα με σπρέι καθαρισμού, και δούλεμα έξω μέχρι να καθαρίσει καλά. μην προσπαθήσεις να το ανοίξεις εσωτερικά γιατί θα το χαλάσεις. επίσης καθάρισμα και φύσημα όλες τις τρύπες που βρίσκονται στην πλάκα γκαζιού. δες επίσης αν χάνει από κάπου ιποπιεση τότε θα έχεις ανεβοκατεβάσματα στο ρελαντί. έχω προσωπική εμπειρία.
10-19-2007, 06:46 PM
Φίλε kozani ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι είχα κάνει και την άλλη φορά συν το ρύθμισμα του ποτενσιόμετρου. Θα ξαναπροσπαθήσω το ΣΚ. Απλά με παραξενεύει το ότι το ξανακάνει και μάλλον πρέπει να φταίει η απώλεια νερού.

Επί τη ευκαιρία πες μας και το όνομα σου για να σε αποκαλούμε σωστά. Εψαξα πιο πίσω και δεν το βρήκα πουθενά.

Thumbs up!

10-19-2007, 07:14 PM
το ονομα μου ειναι Γιωργος
10-19-2007, 07:26 PM
το όνομα μου είναι Γιώργος και είμαι από Κοζάνη δες στη 36 σελίδα. υπάρχει και μια άλλη περίπτωση να έχεις μεγάλη φθορά στην πλάκα γκαζιού και τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. τώρα υποθέσεις κάνουμε, διάγνωση εξ αποστάσεως όπως καταλαβαίνεις, άλλο είναι να είσαι μπροστά και να το βλέπεις πως δουλεύει.
10-23-2007, 09:19 PM
ρε παιδια πηγα και εγω μεχρι την φιλλιπιαδα να δω και εγω αυτο το περιβοητο trueno και ειδα ενα χρεπι και μισο.απλα ξερει να δουλευει καλα το photoshop!
χα!χα!χα! Tongue

Attached File(s) Thumbnail(s)

10-23-2007, 09:22 PM
XAXA Tongue

10-23-2007, 11:37 PM
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Banging head Banging head Banging head Banging head Banging head Banging head
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

AE86 FANATIC!!!
10-23-2007, 11:41 PM
νικολη καλοριζικο σε σενα και στην παρεα σου...... το νεο εργαλειο....
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 422,112 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 96,738 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 29,769 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 799,309 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 8,799 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 9 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication