General and Offtopic discussion (Greek language)
|
12-08-2007, 04:45 PM
|
|||
|
|||
Τhanks!
|
|||
12-08-2007, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Ρε συ Γιωργο, το σκεφτομουν χθες και ολη μερα σημερα και εχω καποιες αποριες...Οταν λες air/fuel meter, να υποθεσω οτι εννοεις κατι σε στυλ wideband lambda sensor?Σε ρωταω γιατι αν οντως εννοεις κατι τετοιο, μπορεις να βρεις αρκετες και σχετικα οικονομικες λυσεις στο εμποριο.Η αρχη λειτουργειας τους ειναι αρκετα απλη, αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να καθισεις και να φτιαξεις εναν...Και απο καθαρα οικονομικης αποψης να το δεις δεν αξιζει...Εμεις στο φορμουλακι χρησιμοποιησαμε εναν Innovate στο σταδιο της χαρτογραφησης του εγκεφαλου.Θα δω αν μπορεσω να βγαλω καμια φωτο αυριο και να την ανεβασω.Παντως αν το θες μονο για να ρυθμισεις μιγμα, ειμαι σχεδον σιγουρος πως μπορεις να δανειστεις τον δικο μας :wink:
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-09-2007, 08:33 PM
|
|||
|
|||
θα το χρειαστώ για να δω πρώτα κατά πόσον είναι φτωχό ή πλούσιο το μίγμα αν δουλέψω τα διπλά, καθαρά σαν 4πετάλουδο μόνο για εισαγωγή αέρα και κρατήσω την μπεκιέρα την μαμά για βενζίνες. ΑΝ δεν "στρώνει " έτσι μίγμα τότε θα πρέπει να βρούμε την τέλεια ρύθμιση με τα διπλά σε κανονική πλέον λειτουργία! :wink:
AE86 FANATIC!!! |
|||
12-10-2007, 11:34 AM
|
|||
|
|||
Mmmmm...Nice idea my friend!
+1000 απο μενα, αλλωστε την γνωμη μου την ξερεις και απο παλιοτερα...Η remapped ECU που εχεις, σε αφηνει να παιξεις με χαρτες βενζινης?Αν και υποθετω πως για να ειναι remapped για 4πεταλουδο, θα εχει ηδη αρκετα σωστο μιγμα και ρευματα...Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι θα πρεπει καπου να φτιαξεις custom βασεις για τα μπεκ.Που μαλλον σημαινει καποιου ειδος ανταπτορας-πλακακι που θα βιδωνει μετα τα carbs(?)... Ο προβληματισμος μου τωρα εχει να κανει με το συνολικο μηκος αυλου, αφου αν μπει ο ανταπτορας για τα μπεκ, θα μεγαλωσει το συνολικο μηκος, και για να το φερεις στα ισα του θα χρειαστεις κοντυτερα χωνια...Βεβαια μπορουμε παντοτε να φτιαξουμε μια τετραδα απο δαυτα. JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-10-2007, 11:37 AM
|
|||
|
|||
Και οι φωτο απο τους wideband που σου ελεγα...Innovate και Haltech.Και οι δυο γραφουν στην οθονη τους ακριβως ενδειξη λ, μονο που ο Haltech εχει και λαμπακια rich/lean mixture.
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-10-2007, 02:08 PM
|
|||
|
|||
ναι αλλά το δικό μου δεν έχει λ-sensor ...
όσο για τα παραπάνω που έλεγες ... τον αντάπτορα για την εισαγωγή για να μπουν τα διπλά τον έχω .Απλά δεν θα καταργήσω την μπεκιέρα αλλά θα παραμείνει ως έχει για τροφοδοσία καυσίμου. Ο TODA N1 remapped εγκέφαλος δυστυχώς δεν έιναι για 4πετάλουδο(νομίζω δλδ...) αλλά για εκκ/ρους και χταπόδι αν θυμάμαι καλά. AE86 FANATIC!!! |
|||
12-10-2007, 04:33 PM
|
|||
|
|||
Δεν χρειαζεται να εχει λ sensor!Τον παιρνεις πακετο με το οργανακι... :wink: Βασικα εχει ανταπτορα με σπειρωμα που κολλας στην εξατμιση, αισθητηρα, ταπα για να κλεινει η τρυπα οταν βγαζεις τον αισθητηρα και το οργανακι-αναλυτη.
Δεν εννουσα ανταπτορα για να μπουν τα διπλα, αλλα βασεις για να μπουν τα μπεκ στα carbs...Τωρα (αν δεν κανω λαθος μπαινουν στην πολλαπλη εισαγωγης.Αφου την καταργησεις για να βαλεις τα Weber, τα μπεκ που θα μπουνε? Ή αφαιρειται το κομματι που πατανε τα μπεκ απο την υπολοιπη εισαγωγη?Υποθετω πως θα ειναι ξεχωριστο κομματι γιατι (λογικα τα μπεκ ειναι μετα το TVIS, και απ'οσο γνωριζω το TVIS αφαιρειται...Βγαλε καμια φωτο απο την εισαγωγη σου (οπως ειναι τωρα με την θεση των μπεκ να φενεται καθως και τον ανταπτορα για τα διπλα και ανεβασε την να ριξουμε καμια ματια... Ο TODA πιστευω πως θα ειναι πιο απλοχερος με τις βενζινες απο τον νορμαλ.Αν και παλι το μιγμα σου βγει φτωχο, υπαρχει και η λυση μεγαλυτερων σε παροχη μπεκ.Εννοειται νεα αντλια καυσιμου και ρυθμιστης πιεσης... Σχολιο για τα hand made carbon χωνακια μου δεν ακουσα κ ανυσηχω... JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-10-2007, 07:38 PM
|
|||
|
|||
τώρα που αγόρασα σετ νικελ χωνάκια 100χιλ μήκος τα έβγαλες !!!
Aν στα δώσω μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις αντίγραφα κάρμπον ? Για τη μπεκιέρα μου τώρα ... τα μπεκ μπαίνουν στην κεφαλή ανεξάρτητα από την εισαγωγή και από πάνω της . :wink: AE86 FANATIC!!! |
|||
12-10-2007, 08:01 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:τα μπεκ μπαίνουν στην κεφαλή ανεξάρτητα από την εισαγωγή και από πάνω της . :wink: Niiice!Ξεκινα την μετατροπη... Χωνια μπορω να σου τα βγαλω και χωρις να μου στειλεις τα νορμαλ...Θελω μικρη κ μεγαλη διαμετρο και μηκος για να φτιαξω καλουπι.Τα υπολοιπα ειναι ευκολα...Παντως αν το σκεφτεσαι σοβαρα, πες για να προσθεσω λιγο ακομα carbon στην επομενη παραγγελια του Πανεπιστημιου... JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-10-2007, 08:06 PM
|
|||
|
|||
Φυσικά και το σκέφτομαι σοβαρά φίλε μου ! Και για 2 4άδες μάλιστα!!! (η μία έιναι για το Μάντα του ξάδελφου-μάστορα :wink:
Και να μου πεις και κόστος παρακαλώ! Τσάμπα δεν δουλεύει τπτ !!! και πως θα φτιάξεις τις βάσεις στο κάτω μέρος για να βιδώνουν στα Βέμπερ? AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 421,909 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,690 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,756 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 799,046 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,789 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 11 Guest(s)