Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
10-12-2005, 01:01 AM
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Ειμαι κ εγω ενας απο τους τυχερους... Με λενε Νικο και εχω στην κατοχη μου μια Levin του 87 εδω και ενα χρονο. kp61 sorry αλλα μπηκα απ' το παραθυρο!
|
|||
10-12-2005, 01:34 AM
|
|||
|
|||
Νικολάκη έμπα από όπου θες... :wink:
Αρκεί να μπεις!!! Σε χαιρετώ ορέ πατριώτη και δώσε χαιρετισματα στους Αθηναίους ομο...τρελιάρηδες... Θα περιμένω την επόμενη "μάζωξη" των ΑΕ86rs στην Φιλιππιάδα ... στον "Κρέπα" ... ξέρεις εσύ... AE86 FANATIC!!! |
|||
10-12-2005, 06:11 AM
|
|||
|
|||
Πριν αρχίσετε να τραγουδάτε, εμένα ξεχάστε με για σήμερα... (θα σας έλεγα να με ξεχάσετε γενικώς, αλλά συγκρατούμαι )
Ελπίζω οι νεότεροι να κατανοήσετε τις απρόβλεπτες πολλές φορές οικογενειακές (και όχι μόνο υποχρεώσεις που δε μου επιτρέπουν εξόδους, εισόδους, ανόδους και καθόδους. Ευτυχώς ακόμα επιτρέπουν τις πλαγιολισθήσεις... :wink: http://www.ae86.gr |
|||
10-12-2005, 08:05 AM
|
|||
|
|||
ts@n@k@s Wrote:εχω στην κατοχη μου μια Levin του 87 εδω και ενα χρονο. kp61 sorry αλλα μπηκα απ' το παραθυρο! ζητω ταπεινα συγνωμη |
|||
10-12-2005, 09:08 AM
|
|||
|
|||
Ωραια...!
Ηρθε και η Τεταρτη. Την πιο εφικτη προταση την εκανε παλι ο καρακαφρος. Παμε για τον εξω απο εδω λοιπον ετσι ωραια που τα κανονισαμε. Τουτετστιν η συναντηση της τετατρης πηγε κατα διαβολου. Μηπως να πουμε λοιπον για αυριο, που δεν εχει και την αγαπημενη ολων των ελληνων, στις ιαδες (πιο κατω απο το zeppelin που ξαναπηγαμε |
|||
10-12-2005, 10:42 AM
|
|||
|
|||
mitsumi Wrote:Ωραια...! Εεεεε, δεν έχω, εεε... βενζίνη... Αλλά νομίζω και σεις μου λείπετε οπότε θα μπορούσαμε να πάμε Πεμπτη, αλλά μήπως να το κάναμε λίγο νωρίτερα??? Γύρω στις 7.00??? Βέβαια επίδή έχω να κάνω 3 φωτογραφίσεις για ένα καινούριο supercar (kia rio), μπορεί να μη τα καταφέρω κι όλας... Σήμερα θα πάω Περιστέρι στο δυναμόμετρο και μετά να δω κάτι ζάντες, τι θα λέγατε να μαζευτούμε σήμερα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ να φάμε και κανά σπιτικό φαί Μιλάμε λοιπόν για αύριο? Μιτσούμι, νομίζω ότι δεν υπάρχει μέρα "Τετρατη"... Νομίζω danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
10-12-2005, 12:04 PM
|
|||
|
|||
Αρχισαμεεεεεε
Ο ένας δεν μπορεί, ο άλλος θέλει να δεί μπάλα, ο άλλος βαριέται να οδηγήσει, ο άλλος έχει οδοντίατρο μέχρι τις 20:30 Καλά λοιπόν. Μέσα ΚΑΙ για αύριο (για να δείτε ρε ότι συνάντηση χωρίς θυσίες δεν γίνεται. Ιάδες; ΜΕΣΑ. Πετρούπολη στο καφενείο που είναι μεσοτοιχία με τον Ευριπίδη (γιατί αλλιώς δεν θα τον δούμε; ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΚΕΙ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙ; Άμα κάποιος αναλάβει να με τραβήξει 500 χλμ...ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ότι σας βολεύει, με βολεύει. Απλά αποφασίστε τι σας βολεύει EDIT: Καλώς τον ts@n@k@! Παραλίγο να σε ξεχάσω, αλλά κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις. Για βάλε και καμια φωτό να γουστάρουμε! |
|||
10-12-2005, 12:24 PM
|
|||
|
|||
Αφού είσαι τόσο βολικός λέω να μαζευτούμε σπίτι σου. μ@λ@κ@.
Και τώρα που είπα @@@ καλώς τον τσ@ν@κ@. Ο τόνος που μπαίνει; Δηλαδή είναι Τσάνακας, Τσανάκας ή Τσανακάς Εγώ είμαι ο Άχίλλέάς ο Άνάστάσόπούλός danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
10-12-2005, 12:30 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Σήμερα θα πάω Περιστέρι στο δυναμόμετρο και μετά να δω κάτι ζάντες, τι θα λέγατε να μαζευτούμε σήμερα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ να φάμε και κανά σπιτικό φαίΚαλώς να ορίσετε!!! Θα σας περιμένει ένα ζεστό πιάτο ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!!! Παίζετε με τον πόνο μου όλοι εσείς οι ανύπαντροι πιτσιρικάδες... Αύριο τι έχουμε; Α ναι... Αγγλικά, μουσική, TaeKwonDo, και συγκέντρωση ΑΕ86... Κάτι δε θα προλάβουμε..... Τι θα αφήσουμε απέξω άραγε... Ο ευρών κερδίζει ταπεράκι με έξτρα γλαρόσουπα για αύριο... http://www.ae86.gr |
|||
10-12-2005, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Μέσα κι εγώ όπου θέλετε,απλά αποφασίστε.
Να στρίβω να ντριφτάρω να μπαίνω σαν το χάρο και να τα καιω όλα με στάρλετ και κορόλα.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 420,361 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,445 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,652 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 797,511 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,776 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 45 Guest(s)