Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
02-01-2006, 11:56 AM
|
|||
|
|||
ΑΣΧΕΤΟ: Το τελευταίο ήταν το 100ό ποστ του Ευριπίδη. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!
Ο φίλτατος συντάκτης με πληροφόρησε ότι τα γραφόμενά μου δεν ήταν σαφή και συνεπώς επανέρχομαι προκειμένου να αποσαφηνίσω τυχόν ασάφειες και να διαλευκάνω τυχόν σκότεινά σημεία (όπως μας λέγανε και στον στρατό. Λοιπόν, το αμάξι μου το έγδυσα. Αυτό σημαίνει ότι επί του παρόντος από τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου (κοινώς "σαλόνι") στη θέση τους παραμένουν: Τα καθίσματα, η μοκέτα και η ταπετσαρία στις πόρτες οδηγού-συνοδηγού, η πλαφονιέρα (χωρίς λαμπάκι, το ταμπλώ (όργανα, αεραγωγοί, ντουλαπάκι και το πάνελ με τη θέρμανση και τέλος, το πλαστικό πάνω στο τούνελ (επιλογέας σαζμάν, χειρόφρενο. Τα υπόλοιπα στοιβάχτηκαν στο γκαράζ-αποθήκη-εργαστήρι μου και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να το ξανακάνω πολιτικό (πολλά χρόνια δηλαδή. Επίσης στη θέση της είναι ακόμα η ηχομόνωση. Μιας και θα ήθελα να φύγει και αυτή (στο club4ag λένε ότι ζυγίζει 15kg μόνη της, ψάχνω τρόπο να την ξεφορτωθώ. Οι Αμερικάνοι βάζουνε, λέει, "στεγνό πάγο" (dry ice) για να σκληρύνει και να φεύγει εύκολα με καλεμάκι. Έχω το προαίσθημα ότι αν πάρω σβάρνα τα μαγαζιά και αρχίσω να ζητάω τέτοιο πράγμα δύο τινά παίζουν: 1) να με κοιτάνε σα χάνοι λέγοντας ότι αν θέλω παγάκια να πάω στο βενζινάδικο 2) να βρεθεί κάποιος επιτήδειος και να με σκίσει. Γι'αυτό λοιπόν αν ξέρετε κάτι, μη ντρέπεστε. Πείτε το τώρα και όταν θα γίνω διάσημος ραλλίστας θα σας θυμηθώ και θα σας πάω βόλτα. (σύνελθε Τέλος, να ευχαριστήσω τον πατέρα της νύφης για την ευγενική προσφορά του πρός τον προξενητή, ήτοι δύο σιδηροδρόμους για πειραματισμό στην τοποθέτηση bucket στην ΑΕ86, δύο τιμονάκια διαφορετικού offset για πειραματισμό στο ποιό τιμονάκι μας κάνει, ενός κώνου, μιας κρέπας, ενός διπλού εσπρέσσο και 2 ωρών υπομονής και ανοχής. Over |
|||
02-01-2006, 12:09 PM
|
|||
|
|||
Με 15 κιλά λιγότερα το αυτοκίνητό σου θα γίνει πύραυλος...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
02-01-2006, 12:15 PM
|
|||
|
|||
Quote:Με 15 κιλά λιγότερα το αυτοκίνητό σου θα γίνει πύραυλος... Βάλε κανένα σμάιλι. Πάλι έτοιμος να σου χώσω ήμουνα. :wink: |
|||
02-01-2006, 12:45 PM
|
|||
|
|||
Dorito86 Wrote:ΑΣΧΕΤΟ: Το τελευταίο ήταν το 100ό ποστ του Ευριπίδη. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!Αγαπητη Βασιλειαδου Γεωργια Ειναι πολυ απλο, περιμενεις να φτιαξει ο καιρος και στα βγαζω ολα το εχω ξανακανει στο μαυρο σταρλετ πραγματικα ολα.... σε αφηνω εντελως γυμνο.... δεν ειναι ανωδυνο αλλα ειναι αισθητικα τελειο και θα πατσισουμε το προξενιο.... |
|||
02-01-2006, 01:16 PM
|
|||
|
|||
Εγώ 25 χρόνια έχω μάθει να συνεννοούμαι χωρίς σμάιλις. Τώρα εσείς, τι έχετε πάθει και ξαφνικά δεν καταλαβαίνετε τίποτ ααν δεν έχει σμάιλι δίπλα, δεν καταλαβαίνω...
Ρε αγόρι μου, έξυπνος είσαι, μορφωμένος είσαι, οφείλεις να καταλαβαίνεις πότε μιλάω σοβαρά και πότε κάνω πλάκα. Ή πότε σε ειρωνεύομαι, όπως το προηγούμενο ποστ Δηλαδή το σμάιλι παίζει ρόλο? Δες μερικά παραδείγματα: Παλιομαλάκα Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία σου Σήμερα τράκαρα. Το αμάξι καταστράφηκε Όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
02-01-2006, 01:41 PM
|
|||
|
|||
|
|||
02-01-2006, 01:52 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Εγώ 25 χρόνια έχω μάθει να συνεννοούμαι χωρίς σμάιλις. Τώρα εσείς, τι έχετε πάθει και ξαφνικά δεν καταλαβαίνετε τίποτ ααν δεν έχει σμάιλι δίπλα, δεν καταλαβαίνω... εγω παλι, πειραζει που 42 χρονια εχω μαθει να κανω μονο πλακα;;;;;; |
|||
02-01-2006, 02:13 PM
|
|||
|
|||
Ίσα ίσα, η πλάκα και το χιούμορ είναι η λύση. Απλά κάποιοι εδωμέσα δε θέλουν να το καταλάβουν ...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
02-01-2006, 05:52 PM
|
|||
|
|||
Dorito86 Wrote: Λευ γιατί θέλεις να το ξεβρακώσεις τελείως το τουτου? 15 κιλά λίγα μου φαίνονται για όλη αυτή τη μανούρα. Εκτός κι αν το θέλεις για πιο "αγωνιάρικη" αίσθηση. Για επόμενο στάδιο ελαφρώματος πάντως προτείνω διαιτα και κουρεμα (έβαλα κ σμάιλ, όχι σαν κάτι άλλους ) |
|||
02-01-2006, 11:42 PM
|
|||
|
|||
ΧΩΡΙΣ ΣΜΑΪΛ - σορρυ ΣΧΟΛΙΑ ήθελα πω να !!!!!!!!!!!
AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 420,361 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,445 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,652 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 797,511 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,776 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 50 Guest(s)