Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
09-13-2006, 10:59 PM
|
|||
|
|||
Πάμε για λάστιχα και φρένα τώρα για να συνεχίσει να δουλεύει....
|
|||
09-13-2006, 11:03 PM
|
|||
|
|||
μπραβο νικολακη μου
|
|||
09-13-2006, 11:14 PM
|
|||
|
|||
Μπράβο και στους 2 Νικολάκηδες !!!!!!!!
(την μπάρα την έβαλες "άσπρε" Νικολάκη ?) και μην ξεχνάτε .......... ΑΝ Η ΠΑΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ... ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΧΟΟΙ !!!!!!!!!!!! AE86 FANATIC!!! |
|||
09-13-2006, 11:59 PM
|
|||
|
|||
Θα το κοιτάξω αύριο George γιατί εκ πρώτης όψεως κάτι δεν μου κάθεται καλά, με την έννοια ότι δεν γλιτώνουμε τις τρύπες ή τις κολλήσεις...
Το καλό δεν σας το είπα. Πήρε φωτιά η AE μου, ΝΑΙ καλά διαβάσατε το έπαθε κι αυτό! Είχε ψεκάσει ο Άλεξ (the mechanic και όχι αυτός που ακόμα ψάχνουν και δεν θα βρουν ) σπρευ σε κάτι κατάλοιπα από λάδια που βρίσκονταν κοντά στη πολλαπλή και κατόπιν έβαλε μπροστά και λαμπάδιασε ο τόπος! για τουλάχιστον 20sec, μέχρι να βρούμε κάτι να τη σβύσουμε, καιγόταν κανονικά... Πρέπει να κάνω κανα ευχέλεο γιατί δεν με βλέπω καλά... |
|||
09-14-2006, 12:11 AM
|
|||
|
|||
Πέτα το μωρέ να ησυχάσεις....
Πάπα έχω εγώ γνωστό, θα σου κάνει και καλή τιμή. :wink: Φαναρτζή δεν έχω γνωστό (και ο δικός σου μαλακίζεται...) Μήπως έχει κανείς σας ρε παιδιά κανέναν φαναρτζή?? Μη με γδύσει όμως, φοιτητή άνθρωπο... ( Εδώ μπαίνει emoticon Βασιλάκης Καήλας style) |
|||
09-14-2006, 08:14 AM
|
|||
|
|||
Νικολάκη "καμένε" νομίζω πως πρέπει να το "διαβάσεις" το αμάξι ...
όσο για την μπάρα εγώ θα την αργκονοκολλήσω ... τρύπες δεν γουστάρω ! Νικολάκη "ξεβαμμένε" δύσκολα τα πράματα ... αν δεν πληρώσεις θα στο κάνουν χειρότερο από ότι έιναι τώρα (εννοώ βάψιμο άσε που σε κανα εξάμηνο θα ξεφλουδίζει σαν την πλάτη ξανθομπάμπουρης Αγγλίδας το καλοκαίρι ... Καλύτερα περίμενε και κάνε καλή δουλειά :wink: AE86 FANATIC!!! |
|||
09-14-2006, 10:15 AM
|
|||
|
|||
Παπά ρε βλάκα, όχι Πάπα
Άκου τώρα, έχω φαναρτζή τον Πατέρα ενός συναδέλφου. Δεν είναι ο πιο φθηνός του κόσμου αλλά μάλλον κάτι θα σου κόψει και σίγουρα κάνει κανεί δουλειά. Ο φίλος σου έχει το τηλεφωνό μου, να με παρεις να τα πούμε. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
09-14-2006, 10:19 AM
|
|||
|
|||
Αχ βρε Νικολάκη "άσπρε" όπως λέει και ο Αλοίμονος.
Αχ βρε πατρίδα!!! Και να ήσουν ο μόνος γκαντέμης εδώ μέσα. Για ρώτα και εμένα. Η γκαντεμιά ξεκινάει από την στιγμή που με γράψανε για ΚΤΕΟ. Ξεκινάω λοιπόν ένα συμαζεματάκι στο αμάξι για να περάσω και να γλυτώσω το πρόστιμο στο δικαστήριο. Αλλάζω με ενα φιλο αμορτισερ σινεμπλοκ μπροστα και αμορτισερ μονο πισω. Μετα λαστιχα και ευθυγραμμιση. Μετα συνεργειο για φρενα και μετρηση καυσαεριων. Εδω αρχιζει το στραβωμα. Τα τακακια σφυριζουν στην αρχη και μετα βουιζουν σε πολυ ενοχλητικο βαθμο αφου τα μηχανακια κανουν στην ακρη στα φαναρια οταν με νοιώθουν από πίσω τους. Κανω μερικα χιλιομετρα αλλα τιποτα.Πανε τα τακακια. Φτιαχνω χαρτι σε μηχανολογο για την αλλαγη μοτερ.Μεχρι στιγμης εχω παρει 2 παρατασεις. Ειμαι ετοιμος λοιπον να παω να περασω και το απογευμα κολαει ο θερμοστατης και το μοτερ τον πινει!!!! Ξεκιναω το πρωι με μιση καρδια και βγαλμενο θερμοστατη και παω για τελευταια μετρηση καυσαεριων. Το μοτερ χτυπαει (μαλλον ωστηριο το οργανο δειχνει χαμηλη θερμοκρασια (μαλλον τον ηπιε και αυτο. Μετραω ολα οκ! Παω για κτεο και με κοβουν για καυσαερια (ηθελα να ηξερα τι μετραγε ο τυπος στο συνεργειο για φρενα και χειροφρενο που παταγανε μονομπαντα και για τον αριθμο μοτερ που δεν αναγραφεται στην αδεια παρολο το χαρτι του μηχανολογου. Ειπε κανεις τιποτα? Συγγνωμη για την πολυλογια αλλα επρεπε να τα πω να ξεσπασω!!! Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
09-14-2006, 10:43 AM
|
|||
|
|||
Είτε δίνεις 50 εύρώ και σε περνάνε, είτε το πετάς και παίρνεις μια ΑΕ86
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
09-14-2006, 10:49 AM
|
|||
|
|||
Το πρώτο και το τρίτο ενδεχόμενο το βλέπω! Το δεύτερο διώκεται δια ροπάλου!
Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 420,361 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,445 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,652 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 797,511 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,776 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 42 Guest(s)