Sunanthsh AE86 sth Nafpakto
|
03-06-2007, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Για να δούμε πότε βολεύεστε. Φυσικά υποθέτω ότι ο Πύργος βολεύει όλους.
|
|||
03-06-2007, 08:42 PM
|
|||
|
|||
Καλά ρε μαλάκες τα χετε χάσει?
Μονοήμερο θα το κάνουμε??? 6 ώρες δρόμο για ένα φαι? Κλείνουμε ένα Σάββατο, πάμε χαλαρά, τρώμε, γουστάρουμε και μετά Κυριακή χαλαρά την κάνουμε για πάνω. Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν να πω ότι για μένα είναι καλύτερα τα ΣΚ που δεν είναι στις αρχές του μήνα. Αυτό το 01 Απριλίου ενδέχεται να είναι πρόβλημα. Από την άλλη το 17-18 μοιάζει βολικό αν και έχω ένα ταξίδι στις 19 και δεν έχω ακόμα το πρόγραμμα για να ξέρω ακριβώς. Και το 25 μου κάνει. Για πείτε κι οι άλλοι. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
03-06-2007, 08:51 PM
|
|||
|
|||
Καλά ρε δεν μιλάμε τα γερόντια και πετάγεσαι εσύ μωρή τσουτσού ??? Τόσο δεν αντέχεις να οδηγείς το απαράδεκτο αμάξι που πήγες και αγόρασες ???
Καλά ρε θες 6 ώρες από Αθήνα μέχρι Πύργο ??? το αμάξι σου σίγουρα Μιάτα το λένε ή Πάτα-πάτα, Στράτα-στρατούλα, Πάω αργά για να φτάσω σίγουρα, κλπ ??? έλα Παναγία μου ......... Πέστε του ρε και σεις οι άλλοι τίποτα ... ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ !!! Στις 18/3 μέσα είμαι !!! Με το ένα χέρι θα "χτυπάω" το γουρουνόπουλο και με το άλλο τον δημοσιογράφο !!! χαχαχαχαχαχαχα AE86 FANATIC!!! |
|||
03-06-2007, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Είναι προτιμότερο το διήμερο αλλά ίσως δεν μπορούν όλοι (εγώ μπορώ. Ας πούμε λοιπόν διήμερο και όσοι δεν μπορούνε το κάνουνε ημερήσια.
Πάντως δεν ψηφίσατε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος |
|||
03-06-2007, 09:01 PM
|
|||
|
|||
r u sure Lef ?
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-06-2007, 09:04 PM
|
|||
|
|||
οκ οκ άιμ σόρρυ Τζόρτζ
|
|||
03-06-2007, 09:10 PM
|
|||
|
|||
σορρεμένος !!!
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-06-2007, 09:16 PM
|
|||
|
|||
Ψήφισα λοιπόν 25 αν και όπως σας είπα μάλλον μπορώ και 17-18.
Γίώργο, για να δεις πόσο τυφλωμένος είσαι, έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό κράζοντάς με, γαι κάτι που επι της ουσίας ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ και χωρίς να σκεφτείς ότι οι 6 ώρες είναι το πήγαινε-έλα... Τρεις και τρεις. :wink: :wink: :wink: danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
03-06-2007, 09:20 PM
|
|||
|
|||
Ρε παίδες με έχετε κατασκλαβώσει!!!
Δεν περίμενα να δω το όνομα του Πύργου πάνω πάνω στο φόρουμ! Τεσπα αν μπορείτε εγώ θα χαρώ πολύ. Πάντως και εγώ προτείνω ΣΚ όμως ξέρω ότι έχετε υποχρεώσεις και επιπλέον παίζει και διανυκτέρευση που σίγουρα επιβαρύνει. Εγώ ψηφίζω στις 18 που είναι και το ράλλυ να το συνδυάσουμε Σάββατο καφέ φαι ποτό Κυριακή ξύπνημα πρωί ειδικές φαι και πίσω σπίτι Πάντως ξαναλέω επειδή είναι πολλά τα χιλιόμετρα και επειδή οι περισσότεροι είναι στην Αθήνα μπορούμε εναλλακτικά να βρεθούμε εκεί Σε αυτή την περίπτωση βολεύομαι με 25/3 ή 1/4 Τα έκανα πάλι σαλάτα Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-06-2007, 09:37 PM
|
|||
|
|||
τι να πω ρε δημοσιογράφε ?????
δεν πιάνεσαι ΟΥΤΕ με τριπλή ρε μπαγάσα ... AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)