dite kai to diko moy taxi
|
06-07-2007, 10:07 PM
|
|||
|
|||
Όσα δεν φτάνει η αλεπού....
|
|||
06-07-2007, 10:13 PM
|
|||
|
|||
Ρε Τζώρτζ, μη θίγεσαι. Δεν είναι προσωπικό. Τα πράγματα είναι απλά. Καποιοι γεννιούνται κακόγουστοι και κάποιοι γίνονται.΄
Εσύ γεννήθηκες, ο Άγγελος γίνεται. Εσύ δεν σώζεσαι, ο Αγγελος έχει ελπίδα. Και επέιδή έχει ΠΑΡΑ πολύ μεράκι ο Χιώτης, αν δεν κάνει καγκουριές είμαι βεβαιος ότι μπορεί να φτιάξει εκπληκτικό αυτοκίνητο!!!! Του το έυχομαι. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
06-07-2007, 10:22 PM
|
|||
|
|||
Και για πες μου λίγο ρε συντάκτη την επιτροπή καθορισμού ΚΑΛΟΥ & ΚΑΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ???
μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι μικρέ μου φίλε ... ΩΡΑΙΟ,ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ ή ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ !!! ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ R χ : ΤΟΥ !!! Τώρα όσον αφορά τα θύματα των "επιτροπών" ΚΑΛΟ/ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ ... ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙ ΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟUT !!! XAXAXAXAXAXAXAXA άσε με εμένα να πεθάνω κακόγουστος!!! μακριάααααααααααα ........... AE86 FANATIC!!! |
|||
06-07-2007, 10:47 PM
|
|||
|
|||
ali
για να μη γινουμε απο δυο χωρια χωριατες σταματα να βριζεις το συντακτη γιατι αυτο ειναι δικο μου προνομιο ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ ΣΟΡΡΥ ρε αγγελακο σου καναμε το ποστ χαλια |
|||
06-07-2007, 11:00 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:Και για πες μου λίγο ρε συντάκτη την επιτροπή καθορισμού ΚΑΛΟΥ & ΚΑΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ??? Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Είναι κανόνας του φόρουμ! danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
06-07-2007, 11:08 PM
|
|||
|
|||
καλά τότε ..........
ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!! AE86 FANATIC!!! |
|||
06-08-2007, 08:31 AM
|
|||
|
|||
Περα απο την πλακα, οντως καγκουρια η περλα...Ασ'την για κανεναν αλλο...Το ασπρο με carbon το βρισκω φανταστικη ιδεα!Αντε, καλη αρχη!
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
06-08-2007, 09:11 AM
|
|||
|
|||
δηλαδη εγω εχω ελπιδα να σωθω εαν μεινω μακρια απο τον αλι!εχετε χαρη που δεν εχει απομεινει αλλη τραπεζα στο νησι αλλιως με 6-7000χιλιαρικα θα το βλεπατε πως θα γινωτανε.ΥΠΟΜΟΝΗ.......Γιωργακη δεν θελω να ξαναμιλησουμε γυρναω πισω στην γυναικα μου!(χαχχαχα
|
|||
06-08-2007, 10:51 AM
|
|||
|
|||
AGGELOS2 Wrote:δηλαδη εγω εχω ελπιδα να σωθω εαν μεινω μακρια απο τον αλι!εχετε χαρη που δεν εχει απομεινει αλλη τραπεζα στο νησι αλλιως με 6-7000χιλιαρικα θα το βλεπατε πως θα γινωτανε.ΥΠΟΜΟΝΗ.......Γιωργακη δεν θελω να ξαναμιλησουμε γυρναω πισω στην γυναικα μου!(χαχχαχα Ώστε έτσι εεεε ????????? στην "έπεσε" μια φορά ο συντάκτης και γονάτισες αμέσως ???? Οκ φίλε αλλά να θυμάσαι ... ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ !!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ AE86 FANATIC!!! |
|||
06-08-2007, 10:57 AM
|
|||
|
|||
AGGELOS2 Wrote:δηλαδη εγω εχω ελπιδα να σωθω εαν μεινω μακρια απο τον αλι!εχετε χαρη που δεν εχει απομεινει αλλη τραπεζα στο νησι αλλιως με 6-7000χιλιαρικα θα το βλεπατε πως θα γινωτανε.ΥΠΟΜΟΝΗ.......Γιωργακη δεν θελω να ξαναμιλησουμε γυρναω πισω στην γυναικα μου!(χαχχαχα ρε αγγελινο χαλαρωσε, εμενα μου τη λεει καθε μερα και το κυριοτερο ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΑΕ ΣΟΥ ΡΕ????? CITROENI? ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ κανονας του φορουμ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΑ κεφαλαια .........μπλα μπλα αρε μαυρογιαλουρο |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Politai Kit Frenwn Galfer kai Zantes Advanti 6008 | jorgekaras | 3 | 6,352 |
10-09-2012 03:21 PM Last Post: jorgekaras |
|
Psygeio nerou, ladiou, antlia venzinis kai kolara. | Apsogos | 2 | 4,352 |
06-08-2012 11:43 AM Last Post: Apsogos |
|
Aksonas me 2way mpoke kai pisokiniti metatropi(4.1 bima) | Tasos | 1 | 3,805 |
10-20-2008 05:23 PM Last Post: Tasos |
|
new project ae86 taxi by chios | AGGELOS2 | 6 | 7,376 |
06-22-2007 04:36 PM Last Post: Dorito86 |
|
Ka8isma kai solina aera | Dorito86 | 18 | 13,862 |
02-22-2007 01:50 PM Last Post: nmwisima |
User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)