General and Offtopic discussion (Greek language)
|
09-11-2008, 04:02 PM
|
|||
|
|||
Καλως τον
ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
09-11-2008, 05:13 PM
|
|||
|
|||
Καλως τον. Ξεκίνα από εδώ. Αλλιώς πήγαινε στο new-member section.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the endhttp://www.jdmbits.com |
|||
09-11-2008, 09:08 PM
|
|||
|
|||
Αντε ας ξεκινησω απο εδω.με λενε θανο ειμαι 25 χρονων φοιτητης στο επαγγελμα και ειμαι απο ξανθη.σπουδαζω θεσσαλονικη οπου και ειμαι τωρα και εχω μια celica ta22 1600 ST του 1972(με τα flatlights και 2Τ-Β μηχανη εντελως stock) για καθημερινο αυτοκινητο.μπορει να μην ειναι ΑΕ86 αλλα και παλι μια χαρα πιστευω πως ειμαι.εχω και την εντυπωση πως και αλλο μελος του φορουμ εχει celica.επισης επειδη δεν το εχω ψαξει καθολου εχει το φορουμ καμια gallery για να δειξω καμια φοτο?
|
|||
09-11-2008, 10:01 PM
|
|||
|
|||
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
09-11-2008, 10:02 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Πες μου τι ψάχνεις πριν κάνει οτιδήποτε να ρωήσω τους Ιαπωνες μου μήπως έχουν κάτι μτχ σε καλή τιμή.Με προγραμμα, map κλπ? **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
09-11-2008, 11:00 PM
|
|||
|
|||
Οκ παιδια εβαλα και τις φωτογραφιες.αντε και περιμενω σχολια και να γνωριστουμε και καλυτερα.
http://www.aeu86.org/garage/1972-toyota-...le/CID=225 Και υποψιν οτι δεν ειμαι εγω αυτος στην φωτογραφια. |
|||
09-12-2008, 01:55 AM
|
|||
|
|||
όπα!!!!!!! κι άλλο celica στην παρέα.
γεια σου Θάνο. δεν περίμενα να δω μια τα22 , πάντως φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση το εργαλείο. ο κινητήρας που φοράς τον είχα και εγώ κάποτε, είναι καλός, χαμηλόροπος σαν κλασικός οχταβάλβιδος, αλλά αρκετή κατανάλωση με τα 2 καρμπ. και 86hp. για εκείνη την εποχή ήταν πάρα πολύ καλά.... και σήμερα αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις πάλι καλά είναι. έχω δυο μηχανές 2ΤΒ αν χρειαστείς κάτι (που εύχομαι να μην χρειαστείς σφύρα :wink: ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
09-12-2008, 11:24 AM
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ρε συ.Για την μηχανη αστα να πανε γιατι ειχα μπλεξει ασχημα.μου εσπασε το ενα μπουζι στα 2 σε ταξιδι και εμεινε βιδωμενο πανω και απο οτι μου ειχαν πει(τα προηγουμενα χριστουγεννα το ολο σκηνικο εκαψε και βαλβιδες(δεν ξερω πως αλλα οντως δεν ειχε συμπιεση το αμαξι.εεε λεω ευκαιρια ειναι τωρα που θα το ανοιξουμε να δουμε και σε τι κατασταση ειναι.(καλη ηταν.αλλαξα συμπλεκτη και ρεκτιφιε την μηχανη(χιτωνια και τετοια αλλα με τα ιδια πιστονια.μου επιασαν καλα καλα τον κωλο και απο τοτε ειχα προβλημα γιατι εκαιγε λαδι.τελικα το ξαναανοιξαν και παλι τιποτα.εχει 2 εβδομαδες μου το ανοιξαν για τριτη φορα και βρηκαν εντελως τυχαια οτι ηταν ελλατωματικος ο οδηγος της βαλβιδας εξαγωγης του κυλινδρου που εκαιγε το λαδι.....το αλλαξαν και φαινετε ενταξει τωρα...Ασε το οτι καιει μεσα στην πολη 12 λιτρα με οικονομικη οδηγηση.
ΑΛΛΑ τωρα θελω και τον ηλεκτρολογο της παρεας....για πειτε μου που ειναι αυτος γιατι εχω σοβαρο προβλημα και γενικοτερα δεν εχω αυτοκινητο αυτη την στιγμη.Βασικα εδω και 2 μερες δεν εχει ρευμα το αυτοκινητο.μου το εκανε πριν 5 μερες αλλα τελικα πηρε μπροστα(λες και σηκωσε η δεη τον γενικοτωρα τιποτα.η μπαταρια ειναι καλη ενος χρονου και την πηγα χτες και την φορτισα οποτε ειναι οκ.με πολυμετρο μου δειχνει 12 και κατι volt η μπαταρια και 11.8 στα καλωδια της μπαταριας.αλλα το αυτοκινητο δεν εχει ρευμα ουτε για την κορνα.μεσα δεν δουλευει τιποτα.ο διακοπτης νεκρος.το ameter gauge τιποτα.οι δεικτες ολοι νεκροι.το ρολοι μια λειτουργει και μια οχι(αυτο για την δεη που λεγαμε.αλλα οταν δειχνει το οτι αρχιζει ξαφνικα μονο του να λειτουργει το ρολοι,ετσι και ανοιξω τον διακοπτη σταματαει και αυτο.οι ασφαλειες ειανι οκ.η γειωση ειναι οκ.η μπαταρια ειναι οκ.απευθειας καλωδιο απο το + της μπαταριας στο + του πολλαπλασιαστη(απο πανω και παλι τιποτα.εεεε αγανακτισα.εκεινη την ωρα περνουσε και ενας παλιατζης απο διπλα μου και ειπα να τον φωναξω.τα φωτα σας παιδια και σορρυ για το μεγαλο ποστ. |
|||
09-12-2008, 12:45 PM
|
|||
|
|||
Οι ασφαλειες ειναι ενταξει?
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
09-12-2008, 02:10 PM
|
|||
|
|||
tolisspi Wrote:Οι ασφαλειες ειναι ενταξει?Ενταξει ειναι οι ασφαλειες.το γραφω εξαλου και πιο πανω.να διευκρινισω οτι οταν μου το εκανε πριν 5 μερες,ειχε ρευμα το αμαξι αλλα οταν πηγα να βαλω μπροστα νεκρωσαν ολα.μετα 1 λεπτο που ειδα οτι ξαναηρθε το ρευμα(ελεος δηλαδη(αρχισαν παλι να ανεβαινουν οι δειχτες..) το εβαλα μπροστα οπως παλια,χωρις να ζοριστει.λες και ειχε βγει ενα καλωδιο και μπηκε μονο του.δεν εκανα τιποτα. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 421,678 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,591 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,673 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 798,856 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,784 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 21 Guest(s)