Technical problems (Greek language)
|
03-21-2009, 02:16 PM
|
|||
|
|||
Τραυματικη εμπειρια.. Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
03-21-2009, 02:19 PM
|
|||
|
|||
http://www.aeu86.org/garage/ae86/mode/vi...age_id=901
οριστε και η φωτο με το οργανο για οσους ενιαφερονται να βαλουν. Oχι,δεν το πουλαω... |
|||
03-21-2009, 04:24 PM
|
|||
|
|||
τελικα αυτο πως δουλευει γιατι με μπερδεξες Μαριε
με καρμπιλατερ ή ιντζεκσιον ή χρησιμοποιεις τα καρμπιλατερ για τετραπεταλουδο επισης τι αντλια ειναι αυτη στα φρενα ? οσο για το οργανο εκει λεω να το βαλω και εγω , στο ρακορ απο το κρυο μπεκ ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
03-21-2009, 04:31 PM
|
|||
|
|||
tolisspi Wrote:Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:[/b][/quote] http://www.csn.ul.ie/~eireae86/tech/engi...0block.jpg ελπιζω να σε ελυσα την απορια με μια φωτο που βρηκα στο νετ ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
03-21-2009, 06:54 PM
|
|||
|
|||
δηλ, αυτος ο σωληνας ειναι για να πηγαινουν οι αναθυμιασεις απο το μπλοκ στην κεφαλη? δηλ δεν ειναι λαθος που ο μηχανικος τον εχει συνδεσει με το catch oil μιας που η κεφαλη μου δεν εχει αυτη την εισαγωγη?
Ευχαριστω πολυ Γιωργο **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** |
|||
03-21-2009, 07:33 PM
|
|||
|
|||
δεν το βλεπω για λαθος αυτο που εκανε ο μηχανικος σου αλλα εγω μπορει και να το ταπωνα κατευθειαν στο μπλοκ
ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
03-21-2009, 08:07 PM
|
|||
|
|||
Δύο πράγματα μπορεί να είναι...
Ή είναι η "αναθύμιαση του μπλοκ" και σωστά έχει πράξει ο μηχανικός σου ή είναι αγωγός για να προλαβαίνουν να κατεβαίνουν τα λάδια από το καπάκι γρηγορότερα, οπότε ο η μηχανικός σου έχει κανει λαλακία γιατί θεωρητικά σε τρελό συνεχομενο στροφάρισμα και υπό αλλες προυποθέσεις (στρίψιμο, κλίση, λίγο λάδι μπορεί η τρόμπα να μεινει από λάδι.......... και κρ κρ κρ κρ.... ωπ... μια μπιέλα στην άσφαλτο. Για να μην αχγώνεσαι πάντως, τα ford έχουν εκεί την αναθύμιαση του κορμού και έχουν ένα μεταλλικό κουτάκι, που λειτουργεί να φιλτρο... Και ως γνωστόν, η toyota έχει χρησιμοποιήσει πολλά στοιχεία από τα μοτέρ της Ford.... |
|||
03-21-2009, 09:51 PM
|
|||
|
|||
ναι μεν αλλά ο Τολης έχει το καπάκι από την bluetop και δεν μπορεί να το συνδέσει όπως στην φωτο γιατί δεν υπάρχει αυτή η παροχή στο καπάκι.
εγώ φαντάζομαι επειδή το μπλοκ είναι από gze και δουλεύει με κομπρεσορα , όταν o κινητήρας υποστεί κάποια φθορά και σκάνε πιέσεις κάτω τότε για να μην φουσκώσει ο κινητήρας από κάτω υπάρχει αυτός ο έξτρα αγωγός που μπορεί να παίζει διπλό ρόλο δλδ και να στραγγίζουν τα λαδιά αλλά και να διαφεύγουν τα καυσαέρια που σκάνε κάτω συνήθως οι αναθυμιάσεις από κάτω προς τα πάνω στο καπάκι περνάνε μέσα από τους αγωγούς λαδιού ελεύθερης ροής (δλδ από της τρύπες που στραγγίζει το καπάκι από τα λαδιά και δια μέσου τον σωλήνα αναθυμιάσεων περνάει στην εισαγωγή για να τις κάψει ο κινητήρας αν και αυτό δεν είναι τόσο καλό για τον κινητήρα αλλά για οικολογικούς λόγους είναι το καλύτερο όλοι οι κινητήρες λίγο-πολύ δημιουργούν κάποια πίεση μέσα στο μπλοκ κατά την λειτουργία τους που διαφεύγει μέσα από τις αναθυμιάσεις. αν κλείσουμε τις αναθυμιάσεις τότε η πίεση μέσα σιγά σιγά θα ανεβαίνει μέχρι να βρει διέξοδο που θα είναι πρώτα απ΄ολα να πετάξει τον δείκτη λαδιού ( συνηθισμένο φαινόμενο και να αρχίσουν οι διαρροές από λαδιά από διάφορες τσιμούχες και φλάντζες ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 |
|||
03-22-2009, 09:17 AM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:πρέπει να έχω εγώ Σταύρο ... θα κοιτάξω το ΣΚ και θα σου πω ... Ξέρω γώ... Δουλεύει κανονικά τώρα αλλά το φοβάμαι. Και δεν υπάρχει διάγνωση εφόσον δουλεύει. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι στα τελευταία της. Οπότε για παν ενδεχόμενο θα ήθελα να έχω ένα backup. SFD |
|||
03-22-2009, 02:51 PM
|
|||
|
|||
δυστυχως παιδια ακομα τιποτα.εχω τσεκαρει τα παντα και δεν λεει να δουλεψει.εχω τσεκαρει βενζινες,ρευματα,αισθητηρες,ποτενσιομετρα,εγκεφαλο,και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 420,801 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 96,477 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 29,658 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 8,776 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
|
Stock AE86 Dynoed (Greek) | Rosedrift | 28 | 25,099 |
04-30-2012 07:55 PM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)